خوب شما مطمین باشین که نوکیا نمیاد هنوز 95 8گیگ فروشش رو نکرده یه گوشی با امکانات بیشتر بزنه....!!
این دوتا در مقابل هم یه سری امکانات و ضعفعایی دارن ان82 رو زد تا در مقابل 850 کم نیاره...
خوب شما مطمین باشین که نوکیا نمیاد هنوز 95 8گیگ فروشش رو نکرده یه گوشی با امکانات بیشتر بزنه....!!
این دوتا در مقابل هم یه سری امکانات و ضعفعایی دارن ان82 رو زد تا در مقابل 850 کم نیاره...
هر دو تا دارن...و البته motion sensor
البته تا اونجا که می دونم قرار نیست به اندازه معمولیش، 8گیگ تولید بشه... ولی تو 6600 هم همین رو می گفت!خوب شما مطمین باشین که نوکیا نمیاد هنوز 95 8گیگ فروشش رو نکرده یه گوشی با امکانات بیشتر بزنه....!!
می گن گربه که دزده همه رو دزد می بینه همینه ها.
از مدیران این بخش می خوام پست پایین رو ویرایش کنن من عجله داشتم یادم رفت عکسها رو Resize کنم هر کی می خواد ببینه اول Save کنه بعد ببینه .شرمنده
Last edited by M@hdi-B; 15-12-2007 at 21:39.
عکس هم گرفتم ولی سایتی که توش آپلود کردم دائمی نیست.
به گفته فروشنده Made by Nokia هست دیگه نمی دونم یعنی چی. جنس بدنه همونطور که تو عکسهای Gsmarena معلومه فلزی به نظر می رسه ولی جنس گوشیهای معمولی هست رنگش اینطور نشون میده که فلزیه. تو دست خیلی راحته ولی با کی پدش حال نکردم در مجموع اینه که تو عکس هست اگه بی کیفیته شرمنده. عکس مغازه رو هم انداختم نگین خالی می بندی.
ولی من تو لیست مشخصات n95 8gig چیزی به نام motion sensor ندیدم ؟!!
ایول .قیمتش چند بود ؟؟؟
نه... نوشته. ولی با نرم افزار Rotate me میشه تو عده ای از گوشی ها، به کار انداخت...ولی من تو لیست مشخصات n95 8gig چیزی به نام motion sensor ندیدم ؟!!
بابا اصلا تو این گوشی رو تولید کردی خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با ادب باشید منم خیلی متلک بلدم ولی اگه یکم عقلتونو به کار بگیرید می فهمید که اینجا یک مکان عمومیست!باز این خالی بند اومد. اون موقع که تو ادعا میکردی گوشی رو خریدی. هنوز خط تولید این گوشی راه نیفتاده بود. یه دونه تو وارد ایران کردی این گوشی رو آره ؟ بعد دیگه هر جا این گوشی رو دیدیم به یاد تو بیفتیم نه ؟ بابا بیخیال نخندون اینقدر مارو///
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)