يك خبره خوب ديگه xfx 8800 GT هم به زودي عرضه ميشه طبق گفته فروشنده 340
يك خبره خوب ديگه xfx 8800 GT هم به زودي عرضه ميشه طبق گفته فروشنده 340
يه مقدار قيمتش بالا نيست ؟
فكر كنم اگر برند هاي ديگه هم بيان قيمتا متعادل تر بشه.
بالاست. متعادل ميشه 1 الي 2 هقته بايد صبر كرد. البته باز هم نميدونم چه Edtion ي منظور فروشنده بود ( يعني خودشم نمي دونست).
اگه Inno3d با قیمت 280 عرضه بشه و XFX با قیمت 340، بدون شک Inno3d ارزش خرید بیشتری نسبت به XFX داره.
شنبه كه من بازار ايران بودم . Inno3D رو 295 فروخته بودن در ضمن Club3D هم وارد بازار شده كه فروش رفته بود.
و اگر هر دوتاشون هم قیمت بشن هم باز Inno 3D بهتره!!!! (البته با اجازه ویرجیل. فکر کنم آخرش با اون کفش نقره ایه بود که اون غول گنده هه رو تیکه تیکه کرد (تو شیطان هم میگرید 3) بیاد منم تیکه تیکه کنه!!!![]()
اون موقع باید به گارانتی بیشتر توجه می شد.
--------------------------------------------------------------------
(( اون Vergil است و من Virgil گرچه به اون Vergil هم ارادت داریم ولی یک دنیا تفاوت هست بین این دو))
ااااااااا (eeeeeee) راستی؟ من نمیدونستم! یعنی متوجه نشده بودم. اونوقت این یعنی چی که با اون یه دنیا فرق داره؟ (حالا نگین بحث رو منحرف کردی بنمون کنین هان!!)
بعدش هم والا ویرجیل جون تو که اشک ما رو در آوردی. بالاخره مگه به توافق نرسیدسم که Inno بهتره؟ من اولش اومدم گفتم XFX خوبه گفتی نه، این یکی و اون یکی بهتره. حالا که فعلا eVGA نیست. تو خود سایتش هم فعلا داره پیش فروش میکنه. یهنی لا اقل رفت تا 2 ماه دیگه دیگه. بعد از eVGA هم که Inno بهترینه دیگه. هر وقت خواستیم هم می اورکلاکونیمش. حالی به حولی!
Inno3d حداقل توی 8800GT خیلی کارت خوب و Stable ای ساخته. من هم خریدش رو به همه اونهایی که قصد خرید 8800GT دارند توصیه می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)