تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 19 از 2403 اولاول ... 915161718192021222329691195191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه sinasafari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فقط سریع لطفا ایدی یاهوام را ادد کنید و بگید همشهری هستید چون من حواس ندارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    اقا من رفتم پارس وی128نامحدود گرفتم
    دستگاه رو دادند امروز میگن سه شنبه وصل میکنیم حالا من چطوری وصل کنم و در ضمن سهشنبه یکم دیر نیست؟کسی اشنا داره؟
    سلام دوست عزیز
    وقتى با پارس آنلاین قرارداد می بندید، اول به شما مودم رو تحویل میدن، بعد یه زمانی رو مشخص میکنند که اینترنت شما در اون روز وصل بشه .... در طول این مدت پارس آنلاین کار راه اندازى خط ADSL در مخابرات محل شما رو پیگیرى میکنه و تا خط از طرف مخابرات رانژه نشه هیچ کارى نمیشه کرد... پس از آماده شدن خط از طرف مخابرات یه نفر میاد و مودم رو نصب کرده سپس با شرکت تماس میگره تا استارت ADSL شما رو در پارس آنلاین بزنه و پس از اون میتونید از ADSL لذت ببرید
    پس با این اوصاف ناچارا باید تا زمان موعود صبر کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تایید میشه. این زمانی که شما باید صبر کنید در اصل مربوط میشه به مخابرات که باید خط رو رانژه کنه. البته به نظر من دیر نیست خیلی هم خوبه. شما کافیه برید از یکی از نماینده های فناوا در رشت درخواست بدید و بعد سه هفته صبر کنید و آخر هم معلوم نیست خطتون راه بیفته یا خیر ! اندیشه سبز و پارس وی به جرات می تونم بگم در حداقل زمان ممکن کار مشتری رو راه می ندازن.
    در مورد وصل کردن و راه اندازی هم که یکی رو می فرستن خونتون . به شما همون روز سه شنبه صبح زنگ می زنن و میگن که همکارشون فلان ساعت میاد خونتون ... و شما هم باید خونه باشید که اگر اشتباه نکنم یه اقای نسبتآ چاقی میاد با یک کیف آبی رنگ پارس آنلاین به دست و براتون راه میندازه ! نگران راه اندازیش نباشید..

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اشتراک اندیشه ام رو امروز قطع کردم ودرحال اتصال به پارس وی هستم ... وقتی رفتم اندیشه فرم جمع آوری adslرو پر کنم خیلی مسعولینش ناراحت شدند و علتش رو پرسیدند؟گفتم سرعتتون خیلی بده و اصلآ من در طول اشتراکم رنگ سرعت 27 یا 28 kb رو هم با (256 اندیشه )ندیدم.چه به رسه به 30 یا 32 حتی ساعت 3و4و5 صبح هم تست کردم از 22 الی 24 بالا تر نرفت...دوستان پیشنهاد من اینه که اصلآ سراغ اندیشه ام نرید....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اشتراک اندیشه ام رو امروز قطع کردم ودرحال اتصال به پارس وی هستم ... وقتی رفتم اندیشه فرم جمع آوری adslرو پر کنم خیلی مسعولینش ناراحت شدند و علتش رو پرسیدند؟گفتم سرعتتون خیلی بده و اصلآ من در طول اشتراکم رنگ سرعت 27 یا 28 kb رو هم با (256 اندیشه )ندیدم.چه به رسه به 30 یا 32 حتی ساعت 3و4و5 صبح هم تست کردم از 22 الی 24 بالا تر نرفت...دوستان پیشنهاد من اینه که اصلآ سراغ اندیشه ام نرید....

به سلامتی بهنام جان. به مبارکی از پارس وی استفاده کنی. سرعت پارس وی فعلا بهتره دیگه .. حالش رو ببرید خلاصه. با پارس وی فکر کنم با 256 بتونی 32 الی 35 دانلود کنی. چون منم قبل از اینکه خطمون برگردان بشه 256 پارس وی داشتم و سرعتم این بود. خیلی خوب بود ولی متاسفانه خطمون عوض شد و هنوزم پارس وی رو اونجا سرویس نمیده ... روی 727 یعنی ...

در مورد ناراحتی هم کی ناراحت شد بهنام جان ؟ منشی اندیشه سبز ؟ اگر اون ناراحت شد که زیاد مهم نیست ... زود یادش میره

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینم پارس وی 256 ساعت 10 شب

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم پارس وی 256 ساعت 10 شب
    اینکه تست اندیشه سبز خزره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

احتمالا طبق معمول ip مخابرات ماله اندیشه است - واسه منم گاهی اینجوری میشد

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان من این جریان ip رو با تهران 02182200 مطرح کردم و اونا گفتن بعضی وقتها اینطوری میشه...حتی یه بار پورتمو ریست کردن...چراق adsl مودمم خاموش شد دوباره پورت نصب شد و چراق adsl مودمم روشن شد ولی بازم تست کردم ip اندیشه رو نشون داد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من این جریان ip رو با تهران 02182200 مطرح کردم و اونا گفتن بعضی وقتها اینطوری میشه...حتی یه بار پورتمو ریست کردن...چراق adsl مودمم خاموش شد دوباره پورت نصب شد و چراق adsl مودمم روشن شد ولی بازم تست کردم ip اندیشه رو نشون داد...
    دوستان عزیزم .. اندیشه ی سبز فراهم کننده ی پهنای باند هست یعنی همون ICP
    به همین دلیل پهنای باند پارس وی هم اندیشه ی سبز تامین می کنه ! چون در هر شهری در صورت وجود فراهم کننده ی پهنای باند، شرکت ها و آی اس پی های دیگه باید برن و پهنای باندشون رو از فراهم کننده ی پهنای باند بخرن .. وگرنه اصلا نمی تونن سرویس بدن .. همه چیز تجهیزات نیست که .. پارس وی رشت در واقع با تجهیزات پارس انلاین تهران داره خدمات میده و پهنای باندش رو هم اندیشه ی سبز تامین می کنه. البته این به این معنی نیست که کیفیت جفتشون یکی باشه. گاهآ کیفیت پارس وی بهتر میشه و در بعضی جاها هم مال اندیشه خوب هست.. اما سورس یا مبدا یا درگاه یا گیت وی همون اندیشه سبز هست که مجوز فروش پهنای باند داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •