نه دوست من 15 فریم هست ....
گوشیهای N93 و N93i و N95 و N95 8 گیگ 30 فریم بر ثانیه هستند ... حتی N73 هم 30 نیست چه برسه به N70
نه دوست من 15 فریم هست ....
گوشیهای N93 و N93i و N95 و N95 8 گیگ 30 فریم بر ثانیه هستند ... حتی N73 هم 30 نیست چه برسه به N70
اخه دوست من چرا قسم الکی میخوری ...؟ چرا افکار بچه هارو خراب میکنی ...؟
آخه من نمیدونم کی میگه فیلبرداری N70 از N73 سرتره ...؟؟؟؟
بابا تورو خدا یه کم منطقی حرف بزنید تا بقیه رو هم به اشتباه نندازین ...
منم همین رو گفتم سامان جان! ولی بچه ها اینقدر با قطعیت حرف می زنن که به اطلاعات خودم شک می کنم...
متاسفانه بعضی از دوستان هستند که بدون اینکه تجربه کار کردن با گوشی رو داشته باشن و فقط بر حسب شنیده هاشون میان و یه مطلبی رو عنوان میکنن بدون اینکه از صحت و سقم اون اطلاعی داشته باشن ...
چرا نوکیا واسه ان81 ، 15 فریم بر ثانیه اختصاص داده!!!یه سوال هم از واردین فن! این 15 و 30 فریم بر ثانیه ویژگیه دوربینه؟ یا نرم افزاریه؟یعنی ممکنه یه نرم افزار نصب شه و بتونه رو ان81 ، 30 فریم بگیره؟
شما مطمئنین که من تجربه کار با این گوسی هارو نداشتم و فقط از رویه شنیدهام حرف زدم؟؟؟؟
نه دوست من من هیچ حرفیو الکی نمی زنم و تعصبیم ندارم بابت این قضیه
من دیدم شما دارید میگید دوربین N81 که ضعیفه با N73 برابری می کنه چون تکنولوژی روز به کار رفته .و عکسی هم به عنوان نمونه واسه اثبات حرفتون نزاشتید
حالا من اگه اینو نمیگفتم و اون لینکو نمی زاشتم خیلی ها می رفتن به هوای حرف شما N81 می خریدن وبعد میدیدن دوربین وضیعتش اینه و اونوقت....
از این نظر هم در ک می کنم که شما چون N81 دارید یه خورده روش حساسید
ولی اگه دوستان لازم می دونن من یه نمونه فیلم خودم بر می دارم با N70 براتون می زارم تا اثبات بشه که
حرفام از رویه تجربست نه شنیدن!!!
حتما این کار رو بکنید مهرداد جان.
در ضمن، سامان جان از افراد فعال و حرفه ای این فروم هستن، و تا اونجایی که من می دونم خیلی نسبت به گوشی خودش بی تعصبه...
دوست عزیز گمراه کردن از طرفه منه؟؟
من همچنان منتظرم شما با مدرک ثابت کنید![]()
حتما مجتبی جان
من نمیگم تعصب میگم حساسیت
یه وقت به سامان عزیز جسارتی نباشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)