رامین جان این مال چه تاریخی هس و اینکه کاملشو هم میتونی بذاری برامون؟![]()
رامین جان این مال چه تاریخی هس و اینکه کاملشو هم میتونی بذاری برامون؟![]()
با سلام به همه دوستان عزیزم .
جای همتون دیشب خالی در کنسرت بسیار زیبای مجید خراطها و علیرضا روزگار .
دوستان واقعا شرمنده همتون هستم چون کنسرت در یک سالنی برگزار شد که به هیچ وجه اجازه فیلمبرداری چه با دوربین په با موبایل داده نمیشد .
دیشب مجید خراطها به علت اینکه علت صدمه در فوتبال عنوان شد به سختی راه میرفت که اینم از نکات جالب توجه کنسرت بود .
و دیشب آهنگ های آواره - بی وفا - خدانگهدار - قرار تنهایی ما و آهنگ خدا به صورت کامل که در آلبوم جدید هست رو اجرا کرد .
به زودی دوستان چند عکس که به زحمت تونستم بگیرم رو واستون میزارم ولی بابت فیلم بازم معذرت میخوام .
من سلام میکنم به دوستان و به رامین عزیز .
رامین جان منم دیشب اومده بودم ولی علیرغم سالن بزرگ و بسیار زیبای اونجا ولی موقعیت مکانی ( نازی آباد ) یه کم مشکل ایجاد کرده بود . چون همونطور که خودت هم دیدی چند نفر از ارازل و اوباش اون منطقه هم اومده بودن که یه کم اون نظم رو به هم زده بودن . البته من در آخر به مجید خراطها که داشت سمت ماشینش میرفت رفتم و گفتم تروخدا دیگه این جور جاها کنسرت نده .
ولی واقعا عجب اجرا زنده ای داره این مجید خراطها![]()
خدا رو شکر که کنسرت عالی اجرا شده![]()
اینم فایل صوتی اجرای زنده آهنگ قراره تنهایی ما توسط مجید خراطها ........ در کنسرت 5 شنبه شب 6/12/88
حتما دانلود کنید !
از تو چه پنهون گل من- من خیلی وقته بی توام ......... دیروز و فردا نداره الان 2 ساله بی توامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تاالان اين تاپيكونديده بودم : تعجب واينا
ازاين به بعدمنم هستم
دوست عزیز من و بقیه دوستان هم خوشحال میشیم که به جمع هوادارن سلطان غم مجید خراطها پیوستی![]()
مرسی رامین جون خیلی عالی بود.
وای اونجا که داد میزنه از خواب بیدارت کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)