من واقعا" از شماها تعجب می کنم!
پاکت پی سی های tv دار مثل i-teq و Gigabyte رو ول کردین چسبیدین به این آشغالهای چینی که خودشون بهش می خندن که چی؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من واقعا" از شماها تعجب می کنم!
پاکت پی سی های tv دار مثل i-teq و Gigabyte رو ول کردین چسبیدین به این آشغالهای چینی که خودشون بهش می خندن که چی؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mehr1095; 24-02-2008 at 07:24.
تنها علت می تونه قیمت پایین گوشی های چینی باشه
گوشي رو خاموش کنين.
بعد به usb وصل کنين.
به همين راحتي...به همين خوشمزگي![]()
خوشبختانه روي گوشيهايي که فايل GAME در مموري داخليشون هست ميتونن بازيهاي مختلف نصب کنن!
اينم يه مژده به بعضي tv دارها!!
و مطمئن باشن که به زودي برنامه هاشم مياد!
البته من شنيدم که با قيمت بالا (15 تومن) ميشه روشون برنامه هاي سيمبين و جاوا و .. نصب کرد!البته فقط شنيدم.
ولي به اين سادگي ها نه! بايد گوشي پچ و فلش بشه و از اين حرفا.
اطلاعات بيشتر رو در فرصت مناسبتر بهتون ميگم.
بايد يه نکته اي رو هم بگم...
اونايي که بر ضد اين گوشيها نظر ميدن > با خريدن اين گوشيها حتي تا مرحله ي تعصب هم ميرن!
و ارزونيشون هم به اين دليله که اسم مشخصي ندارن .( چرا p990 وقتي تازه مياد 800 تومنه ولي الان 220 تومن؟) > به دليله اسمه برندش!
از لحاظ خرابيشون هم اگه باهاشون با ملايمت رفتار بشه هيچ اتفاقي براشون نميفته.
اينا رو گفتم براي اونايي که ميخوان از اين نوع گوشيها بخرن.
ببخشید شما فکر کردی سیمبین رو اونجا ریختن که بری بیاریش نصبش کنی ؟ برو یه کم در مورد شرکت سیمبین اطلاعات جمع کن ببین چه شرکت سکرت و رمزآلودیه. مطمئن باش بدون خرید لایسنس و اجازه از سیمبین هیچ کسی نمیتونه رو گوشی ساخت خودش سیمبین نصب کنه.
رو این گوشی های چینی نه سیمبین میشه نصب کرد نه جاوا. آخه گوشی که تو زیرزمین تولید میشه مگه میتونی لایسنس بگیره ؟ بزرگی میگه همه چیزهایی که میشنوی و 50% چیزهایی که میبینی رو باور نکن.
قیمت پایین این گوشی ها هم ربطی به اسمشون نداره دوست من. اصلا میدونستی این گوشی ها مخصوص ایران تولید میشن ؟ به سفارش جناب آقای عسگرا ولادی رئیس اتاق مشترک ایران و چین که با همکاری پسرش این گوشی های مزخرف و بی کیفیت رو وارد میکنن و پول هنگفتی به جیب میزنن.
سلام
حالا با وجود همه این صحبتها من یه مدل zt321 دیدم که قیمتش 95 هزار تومان بود
به نظر شما بخرم یا نه؟
یا 250 هزار تومان بدم یه نوکیا بخرم؟
به این حرف ها که بعضی ها در مورد این گوشی ها می زنن بهتره گوش نکنی.
من خیلی ها را می شناسم که خیلی وقته این گوشی ها را دارند. ازش هم خیلی راضی هستند.
ولی به نظر من بهترین مدل این گوشی ها C2000 هست. چون این گوشی حساب خودشو پس داده.
تند نرو
اگه دقت کني ميبيني که نوشتم (البته فقط شنيدم)(البته فقط شنيدم)(البته فقط شنيدم)....
در مورد جاوا اشتب زدي/چون جاوا رو بعضيهاش نصب ميشه!!!
چرا اتفاقا" به اسمي که ندارن ربط داره(يکم فکر کني متوجه ميشي)
ميدونم که فقط مختص ايران نيستند(يه سزچ کني ميفهمي)
در ضمن شما که نديدي به سفارش کي توليد ميشه نظر نده چون خودتون گفتين:(بزرگی میگه همه چیزهایی که میشنوی و 50% چیزهایی که میبینی رو باور نکن.)
آقا منو برادم مدل C2000 ,zt6618 رو داریم من 1 ایراد دیدم تو این دوتا مدل ببینید مال شما هم ایتطوری هست یا نه
1 عکس که 2 مگاپیکسل مثلا با w810 انداخته شده رو ایم دو تا مدل که ما داریم نشون نمیده یعنی اصلا به خاطر رزولشون اون نمیتونه عکس رو باز کنه ودر ضمن رو هیچ عکسی هم نمیشه زوم کرد مال شما هم اینطوری هست حالا اگه مدلی هست که این دو ایراد رو نداره بگید کدوم مدلش هست ما هم بدونیم
راستی اگه کسی این چند مدل رو داره که تقریبا جدید اومده نظرش رو بگه راضی هست یا نه مدل : TV22 وc3000 و F 67 و ZT250 و مدل TV600 که دارای دوربين عكاسي + فلاش است
Last edited by mpeg; 01-03-2008 at 23:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)