بچه ها خبری ندارین که اگه 20م نمیدن جوابارو پس کی میگن؟؟
بچه ها خبری ندارین که اگه 20م نمیدن جوابارو پس کی میگن؟؟
سلام.
من که چند تا از پست های بچه ها رو خوندم چیزی دستگیرم نشد.
عزیزان من تکمیل ظرفیت دانشگاههای ازاد دوره کارشناسی چه زمانی اعلام میشه.
باتشکر....
ما خودمون هم چیزی نمیدونیم
یعنی تا الان که دانشگاه آزاد چیزی نگفته
من فکر کنم دانشگاه آزاد برای تکمیل طرفیت قبل از ترم بهمن دفترچه جدید توزیع کنه.
Last edited by deadboy; 11-10-2008 at 23:02.
اصلا بچه ها شما میخواید برید دانشگاه که چی بشه؟بزنید به رگ بی خیالی(مثل من).منم قبول نشدم.به جهنم.برید با زندگیتون حال کنید.بربد تگزاس گردی.برید سفر.برید پارک.برید همه جا.بی خیاله درس.12سال درس خوندید چی شد که حالا دوباره میخواید بیچاره شید.
دوست من نمیدونم شما کجا زندگی میکنید؟ تگزاس یا ایران؟
اما اگه نمیدونید باید بگم که تو ایران یا باید یه سرمایه ی توپ داشته باشی که بزنی تو کار و حسابی پول در بیاری.
یا اینکه باید حسابی درس بخونی تا به یه جایی برسی که بتونی عرض اندام کنی.
ما که سرمایه رو نداریم.
پس درس میخونیم.
شما هم زدی به رگ بی خیالی اگه مایه دار نباشی 2 روز دیگه چوبشو میخوری.
البته ببخشیدا منظور خاصی نداشتم.
سلام دوستان من بعد اینکه ثبت نام تکمیل ظرفیت تموم شده بود متوجه شدم که امسال تکمیل ظرفیت بوده و حالا که پست های شما دوستان رو خوندم متوجه شدم بازم یه گندکاری توش هست از دوستان کسی میدونه که بازم ثبت نام تکمیل ظرفیت میشه یا نه همون ثبت نام شده ها رو میخوان بلایی سرشون بیارن؟
دوست من منظور من این بود که هرکس باید شهر خودش رو تگزاس فرض کنه تا بتونه باحال زندگی کنه حتی اگر توی بدترین شهر زندگی میکنه.فهمیدی؟
سلام.با این اوضاع ایران هر چیزی امکان داره.
عجب بدبختیه هاا... کاش همون 20م اعلام میکردن!! الان من موندم چیکار کنم اگه بخوام دانشگاه آزادی که میرم انصراف بدم به امید قبولی در تکمیل ظرفیت بهم گفتن تا آخر این هفته اگه انصراف دادی پولتو میدیم اگه نه نصفش میپره!!!!حالا من موندم تکلیفم چیه؟؟؟ اگه منتظر جواب باشم پولم سوخت میشه... اگه نه باید چشم بسته انصراف بدم! یهو زدو تکمیل ظرفیتم قبول نشدم اونوقت.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)