ورژنش را بگین.
ورژنش را بگین.
سلام میشه واضح تر پیام را بنویسید با ورژن 6 نباید مشکلی باشه.
سلام:
دوستان یه سوال دارم.
من دوتا ویندوز رو کامپیوترم نصب کرده بودم و میخواستم یکیشونو پاک کنم.بنابراین درایوی که ویندوزه توش بودو فرمت کردم.حالا مشکل اینجاست که در اون قسمتی که باید یکی از ویندوزارو انتخواب میکردم هنوز ویندوزه که پاکش کردم وجود داره منظورم اینه که مثل قبل که فقط یه ویندوز داشتم کامپیوتر شروع به کار نمیکنه و تو شروع به کار صفحه ویندوز بوت منیجر باز میشه که باید یکی از ویندوزارو انتخواب کنم.
میشه بگید چکار کنم که دیگه این صفحه ظاهر نشه و خود به خود وارد ویندوز بشم.
چند تا راه هست فعلا اینو امتحان کن
اگه نشد boot.iniرا ویرایش کن ولی دقت کن اگه نشد از توی قسمت startup and recoveryتوی ادونس خصوصیات my computerهم می تونی روی ادیت کلیک کنی و بعد boot.iniرا ویرایش کنی اگه نشد تیک Time to displaylistرا بردار .
دوست عزیز این کاریو که گفتی انجام دادم ولی درست نشد.هنوز همونطوریه.
شما احتمالا کارهایی که گفتم را درست انجام ندادی توجه کن boot.iniفقط خواندنی است باید این ویژگی را ازش بگیری و در ضمن اگر تیک زمان سی ثانیه ای را برداری بدون مشاهد ی سیستم عامل ها می تونی واردش بشی
شما باید خطی که مربوط به سیستم عامل قبلی است را پاک کنید بنویسید وینتون توی چه درایوی است فایل را براتون آپلود کنم.
آقا خیلی ممنون از وقتی که میزاری.
اول بگم که من ویندوز اکس پی رو تو درایو C دارم و یه ویندوز ویستا هم تو درایو D نصب کردم که بعدن چون ازش خوشم نیومد فرمتش کردم که این مشکل پیش اومده.العان ویندوز xp رو تو درایو C دارم.
بازم ممنونم ازت.
قربونت فقط فایل مخفییه بندازش توی ریشه ی درایو سی و ریپلیش کن.راستی من وینم مدیا سنتر اول یه چک بکن قبل از اینکه بریزی توی ریشه ی درایوت و هرجاش که لازم بود تغییر بده راستی قبلش محض احتیاط یه فلاپی بوت هم بساز که خیالت راحت باشه
آقا من این کاریم که گفتی انجام دادم ولی بازم درست نشد ولی العان اون چیزی که تو فایل boot.ini نوشته شده رو برات این زیر مینویسم.
حتی من اون دو خط اولشم پاک کردم ولی درست نشد.
;
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
راستی اگه من ویندوزمو عوض کنم به نظرت درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)