سلام.محمد جان.اینکار شدنی ولی زمان میبره.چون تا حالا همچین کاری نکردم.ولی میشه.
اگه برات خیلی مهمه بگو روش کار کنم،چون یه کم درگیرم.
تو نسخه کرک شده نمیشه جزئیات رو تغییر داد.البته من نسخه 6 رو به صورت کامل کرک کردم.
رو 7 هم دارم کار می کنم.
سلام.محمد جان.اینکار شدنی ولی زمان میبره.چون تا حالا همچین کاری نکردم.ولی میشه.
اگه برات خیلی مهمه بگو روش کار کنم،چون یه کم درگیرم.
تو نسخه کرک شده نمیشه جزئیات رو تغییر داد.البته من نسخه 6 رو به صورت کامل کرک کردم.
رو 7 هم دارم کار می کنم.
امید جان اگر ممکنه یخورده توضیح بده چون من نفهمیدم اون فایلهای تکست رو از کجا میگیره
ممنون
سلام.عزیز جان فایلهای txt رومن تو خود نرم افزار گذاشتم.شما هر جوری که می خوای اونارو آدرس دهی کن.
بعد از باز کردن پروژه تو my Documents و تو پوشه Autoplay باز میشه.فایل داخل اونه.
شما اصلا به اون فایلا کاری نداشته باشه.شما آدرس ایلهاتون رو هر جوری که دوست داری بده.
اگه مشکلی هست دقیقا اشاره کن.قربانت.
سلام امید جان ،
فعلا به جای اون پروژه این کار رو دارم می کنم که طرف وقتی دکمه رو بزنه دیالوگ فایل بروزر باز بشه و طرف فایل هاش رو انتخاب کنه :
خوب مثلا طرف دو تا فایل انتخاب کرد و اپن رو زد حالا بعد از این کد باید چه دستوری بنویسم تا اون فایل هایی که انتخاب کرده کپی بشن تو درایو c ؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امید جان لطفا یخورده در مورد این کدها و اینکه چجوری فایل اجرا میشه توضیح بده
من متوجه نشدم فایل رو چجوری اجرا میکنه
ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.محمد جان پروه شما:
سلام.عزیز جان این کد که کد پیچیده ای نیست.خط اول چک می کنه که آیا چیزی انتخاب شده یا نه.خط دوم هم مقداری که به گزینه انتخای شده داده شده برمی گردونه.خط سوم هم فایل رو اجرا می کنه.خطوط بعدی هم واسه وقتی که کاربر چیزی رو هنوز انتخاب نکرده.Evil جان اگه شا اصلابا این کدها آشنایی نداری خوب ممکنه متوجه نشی.شما باید با اکشنها و کدهای ساده تر کار کنی.
امید جان شما توی کد دکمه نوشتی فایل Setup.txt رو اجرا کن ولی همه ی فایل ی ستاپ که با این نام نیست حالا این شاید قابل حل باشه ولی من اصلا متوجه نشدم که چطوری میسیر فایل ها رو میدی
ممنون میشم اگه کاملتر توضیح بدی
سلام اویل عزیز.من یه فایل رو به عنوان مثال نوشتم شما به جای فایل setup.txt تو مسیر موجود یه فایل دیگه بزار مثلا setup.exe بعد توی کد هم txt رو به exe تغییر بده.فایل Setup.exe رو اجرا می کنه.
مسیر فایلا هم از تو لیست باکس خونده میشه.لیست باکسو نگاه کن یه نام داره یه مقدار.
البته می تونی از نام هم استفاده کنی ولی من از مقدار استفاده کردم.
سلام.
محمد جان ممکنه فایلایی که پاک میشن،مورد نیاز باشه.مثل فایل boot.ini
در هر حال کدش میشه این.
کپی فایلهای انتخابی در دایرکتوری برنامه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ذخیره متن تمام فایلهای txt در فایل main.txt در کنار فایل اصلی برنامه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)