جهت بالا + A
اگه بلدی کات دار بزنی چه بهتر
برای کات دادن باید :
جهت بالا + جهت چپ یا راست + A
همه کارا بالا رو میشه هم از سمت راست به چپ و هم بالعکس انجام داد البته باید این کارا قبل از اقدام به ظربه انجام بشن
جهت بالا + A
اگه بلدی کات دار بزنی چه بهتر
برای کات دادن باید :
جهت بالا + جهت چپ یا راست + A
همه کارا بالا رو میشه هم از سمت راست به چپ و هم بالعکس انجام داد البته باید این کارا قبل از اقدام به ظربه انجام بشن
Last edited by dark fear; 04-10-2007 at 13:12.
من هر وقت میخوام صحنه های بازی رو سیو کنم بازی dont send میده و خارج میشه
نمیدونید مشکل از چیه
احتمالا درایوت فضای لازمو نداره
هم درایو ویندوز و هم درایو بازیتو چک کن
هر کدومش حدود 200 گیگ فضای خالی دارهاحتمالا درایوت فضای لازمو نداره
هم درایو ویندوز و هم درایو بازیتو چک کن
امروز هم چند بار وسط سیو صحنه ها از بازی خارج شد!!؟؟!
من بعد از Fifa2005 دیگه Fifa نخریده بودم وpes بازی می کردم امروز رفتم و بعد سال ها Fifa 08 رو خریدم چه قدر عوض شده عین فوتبال واقعیه باید گفت هر چی گرافیکش مزخرفه اما گیم پلی بازی عالی هست واقعا کیف کردم باید منتظر موند و دید که Pes2008 چه طوره به نظر من فیفا واقعا عالی شد فقط چه طوری میشه دریبل زد ...
Last edited by Aryan.kh; 04-10-2007 at 16:24.
شما گرافیک رو تا ته زیاد کنمن بعد از Fifa2005 دیگه Fifa نخریده بودم وpes بازی می کردم امروز رفتم و بعد سال ها Fifa 08 رو خریدم چه قدر عوض شده عین فوتبال واقعیه باید گفت هر چی گرافیکش مزخرفه اما گیم پلی بازی عالی هست واقعا کیف کردم باید منتظر موند و دید که Pes2008 چه طوره به نظر من فیفا واقعا عالی شد فقط چه طوری میشه دریبل زد ...
تا دیگه نگی گرافیک مزخرفه
دوستان من بازی را نصب کردم و تمام کارهاش را به ترتیب نصب فارس پیش رفتم و کامپیوتر هم تمام نیازهای این بازی را دارد اما وقتی روی آیکن آن کلیک می کنم یک صفحه تیره میاد و هر قدر هم منتظر ماندم هیچ اتفاقی نیفتد حتی یک بار بازی را پاک کردم و دوباره نصب کردم اما دوباره همان صفحه تیره میاد و فقط چاره ای جز ریستارت ندارم حالا شما دوستان به من کمک کنید تا چطوری بتونم وارد بازی بشوم
خیلی متشکر می شم اگه جواب من را بدید چون من بازی را از p30world خریداری کردم.![]()
گرافیک تا ته است عزیز دل همه چیز High هست اما واقعا گرافیکش به Pes4 هم نمی رسه اما گیم پلی عالی داره من واقعا دارم باهاش حال می کنم اساسی بازی سخت و طبیعی شده ( کاشکی گرافیکش هم خوب بود )
من اصلا قصد تبلیغ ندارم اما امروز بازی Fifa08 رو از شرکت Easy Setup خریدم خیلی راحت نصب و اجرا شد
رو همین حساب هم نمیدونم مشکل شما چی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)