سخت افزار مورد نياز Assault on Dark Athena چيه با قبلي فرق مي كنه من اينو با 5500 fx و با 500 mg رم بازي كردم روي درجه پايين بود ولي روون هم اجرا ميشد
سخت افزار مورد نياز Assault on Dark Athena چيه با قبلي فرق مي كنه من اينو با 5500 fx و با 500 mg رم بازي كردم روي درجه پايين بود ولي روون هم اجرا ميشد
سلام دوست منخب من مرحله رو رد كردم! جوابت رو هم در پست هاي قبليم قشنگ دادم ولي متاسفانه گوش نكردي !!!! من بهت تو پست پايين جايي كه بايد بري رو گفتم :
نقل قول:ببين از اينجا رفتي دوباره به زندان :
بعد از پياده شدن از آسانسور يه محوطه هست كه دورش فنس هاي الكتريكي هست ، جلوتر از سمت چپ رفتي بالا و از ميله هاي روي سقف (hangrail) به اونطرف رسيدي در حالي كه پايينت هم يه Riot Guard هست ؟ از اينجا اومدي ديگه درسته ؟
اگه از اينجا اومدي دو راه داشتي يكي اينكه از در روبه رويي بري ( كه اگر بخواي مراحل فرعي و جعبه سيگار ها رو بگيري بهتره ) و راه ديگه هم اينكه بدون كشتن اون يه نفر و Riot Guard ديگه از در سمت چپ فرار كني . كه راه دوم آسون تره .
الان طبق گفته هات منظورت از اوني كه ازش ماموريت گرفتم كيه ؟ هموني كه كنار اون مرده كه مبارزه ها رو ترتيب ميداد ، هست ؟ اگه اونه بايد بگم كه كاري به اون نداشته باش ، يه جايي بايد بري كه سوار يكي از اين ريوت گارد ها ميشي ( اگه از راه اول كه گفتم اومدي برگرد و از راه دوم برو )
و شما هم گفتي كه :
نقل قول:مثلان یکی از راه که نتونستم برم
از یک کانال وارد یک قسمت می شه که روبرو یک فن بزرگ هست که کار می کنه و سمت چپ و راستم دو کانال وجود داره که سمت راست اون بسته و سمت چپ اون بازه و من سمت چپ نمی تون واردش بشم هر چی دکمه پرش رو می زنم که اون کانال رو بگیره نمی گیره کانال تقریبان ارتفاش از قد خودم کوتاه تر است
سپس من گفتم ! :
نقل قول:بعضي جاها با دكمه ي پرش نميگيره اينجاها بايد دكمه ي E رو بزني !
---------------------
راهي كه بايد بري همون جاست يعني جايي كه ميگي فن هست و طرف راست ميپرم نميگيره ، اگر E رو بزني ميگيره و ميره قسمت بعدي ( يعني جايي كه سوار ريوت گارد ميشي ) كه اگر بري بقيه رو ميفهمي ...
راستي من ميخوام خودت بري ولي اگر نميخواي سيوت رو قرار ميدم .
متاسفانه دیروز هاردم خراب شود و بردمش تعمییرگاه مثل اینکه سیلندر خراب شود و قابل تعمییر نیست
و کلایه اطلاعات پرید و همه چی تقریبان
اگر بتونید اون قسمت فن رو برید ممنون می شم چون من اونجا e هم زدم ولی نمی گرفت
اگر برید جلوتر سیو کنید بزارید ممنون می شم
با تشکر از شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
???salam,kasi serial numbere in bazi ro dare
toye dvd ke nabud...age kasi dare bezare mamnun misham
سلام من این بازی رو خریدم پشت جلد بازی نوشته محتویات پوشه کرک رو در درایو c بریزید اما این کار رو کردم ولی خوب اتفاق خاصی نیفتاد .
لطفا کمکم کنید.
مگه داخل دیویدی نصب بازی فایل readme توضیح نداده باید باشه درست نگاه کن طریقه کرک کردن رو نوشته
این کار رو کردم .بذار بهتر توضیح بدم بعد از قسمت اول نصب که فایل ها ر کپی کرد.برای ادامه ی نصب وقتی روی DarkAthena_Launcher.exe کلیک میکنم یه ارور میده که مثل ارور برای کرکه (میگه سی دی تو سی دی درایو نیست. تو readme خوندم برای درست کرد ن این باید این کار رو کرد:
To launch these programs:
- Open "My Computer" by pressing Start, and then left-clicking "My Computer"
- Right-click on the hard drive you installed the game to. By default, this is the C: drive.
- Left-click on Properties.
- Left-click the "Tools" tab.
- Under the "Error-checking" section, left-click "Check Now..." button to launch ScanDisk.
- Press the "Start" button on the "Check Local Disk" dialog box.
- Once this process is complete and either all errors have been fixed or not found, click the "Defragment Now..." button.
II. Use the Latest Video Drivers
Installing and running the latest video drivers on your machine can improve performance. Check your video card manufacturer's website for instructions on how to download and install new video drivers.
اما تو قسمت ششم وقتی روی استارت میزنم. این ارور میاد windows can' t check the disk while it isn't in use
لطفا کمکم کنید بگید باید چی کار کنم.
این کار رو کردم .بذار بهتر توضیح بدم بعد از قسمت اول نصب که فایل ها ر کپی کرد.برای ادامه ی نصب وقتی روی DarkAthena_Launcher.exe کلیک میکنم یه ارور میده که مثل ارور برای کرکه (میگه سی دی تو سی دی درایو نیست. تو readme خوندم برای درست کرد ن این باید این کار رو کرد:
To launch these programs:
- Open "My Computer" by pressing Start, and then left-clicking "My Computer"
- Right-click on the hard drive you installed the game to. By default, this is the C: drive.
- Left-click on Properties.
- Left-click the "Tools" tab.
- Under the "Error-checking" section, left-click "Check Now..." button to launch ScanDisk.
- Press the "Start" button on the "Check Local Disk" dialog box.
- Once this process is complete and either all errors have been fixed or not found, click the "Defragment Now..." button.
II. Use the Latest Video Drivers
Installing and running the latest video drivers on your machine can improve performance. Check your video card manufacturer's website for instructions on how to download and install new video drivers.
اما تو قسمت ششم وقتی روی استارت میزنم. این ارور میاد windows can' t check the disk while it isn't in use
لطفا کمکم کنید بگید باید چی کار کنم.
سلام دوست عزیز فایل زیر رو دانلود کن نحوه کرک کردن بازی داخلش هسته اول بازی رو کامل پاک کن بعدا از اول اقدام به کرک بازی کن اگر جواب نداد صد در صد مشکل از ویندوز تونه من پک 3 ایکس پی رو استفاده میکنم و تا حالا در اجرای هیچ بازی مشکل نداشتم موفق باشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. من تو بازي فرار از زندان هستم ، تو يك قسمتي كه از يك ارتفاع مي افته تو يك سياه چاله ، اون جا موجوداني مثل اون هايي كه تو PROJECT ORIGINS هستند وجود داره كه تموم هم نمي شن!! مي خواستم بدونم كه اون ها تا كجاي بازي هستن و چه جوري بايد از شر اين تعداد زياد خلاص بشم؟! يك جورايي بازي رو خراب كردن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)