تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 19 از 151 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون که جواب دادین...اما این پرنیان 5 برای آفیس 2007 هست...آفیس من 2003 هست!!کار می کنه!؟
    سلام !
    راستش اطلاع ندارم که کار میکنه یا نه . یکی دیگه هم هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

10 یه راهنمایی بزرگ میخام!!!!

سلام بچه ها امیدوارم که خوب باشید
    ببینید من یه دیتابس میخواهم درست کنم البته میدونید که زیاد بلد نیستم ولی خوب ...........
    میخواهم یه دیتابس درست کنم یه سری اطلاعات را وارد کنم مثلا فکر کنید مشخصات یه کسی را وارد میکنم
    نام، فامیل، کشور، استان، شهر، منطقه، کوچه ، عکس و توضیحات خلاصه من میخواهم یه دیتابس به این شکل درست کنم مشکل اصلی من در گزارش است
    من میخواهم گزارشم طوری طراحی بشه که بتونم بر اساس هر یک از این چیزهایی که وارد کردم ----- کنم مثلا وقتی کشور را انتخاب میکنم ایران همه کسانی که کشورشان ایران است فقط تو گزارش بیاد یا مثلا وقتی منطقه یا کوچه و یا شهر را انتخاب میکنم فقط اشخاصی بیاد که من همون شهر یا منطقه را انتخاب کردم مثلا وقتی انتخاب کنم منطقه 4 همه افراد که منطقه شان منطقه 4 است تو گزارش بیاد البته با همه فیلد ها بقیه فیلد ها هم باشه تو گزارش ولی فقط کسانی که منطقه 4 هستند بیاره ؟ چطوری این کار را باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببینید من یه دیتابس میخواهم درست کنم البته میدونید که زیاد بلد نیستم ولی خوب ...........
    میخواهم یه دیتابس درست کنم یه سری اطلاعات را وارد کنم مثلا فکر کنید مشخصات یه کسی را وارد میکنم
    نام، فامیل، کشور، استان، شهر، منطقه، کوچه ، عکس و توضیحات خلاصه من میخواهم یه دیتابس به این شکل درست کنم مشکل اصلی من در گزارش است
    من میخواهم گزارشم طوری طراحی بشه که بتونم بر اساس هر یک از این چیزهایی که وارد کردم ----- کنم مثلا وقتی کشور را انتخاب میکنم ایران همه کسانی که کشورشان ایران است فقط تو گزارش بیاد یا مثلا وقتی منطقه یا کوچه و یا شهر را انتخاب میکنم فقط اشخاصی بیاد که من همون شهر یا منطقه را انتخاب کردم مثلا وقتی انتخاب کنم منطقه 4 همه افراد که منطقه شان منطقه 4 است تو گزارش بیاد البته با همه فیلد ها بقیه فیلد ها هم باشه تو گزارش ولی فقط کسانی که منطقه 4 هستند بیاره ؟ چطوری این کار را باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام!
    برای این کار باید گزارش رو ----- کرد. مثلا میشه برای باز کردن گزارش یه فرم درست کرد با کمبو باکس های مورد نیاز (جهت انتخاب محدودیتهای مورد نظر) و یک دکمه فرمان جهت باز کردن گزارش به این نحو که اگه با ماکرو اونو برنامه ریزی میکنی، با استفاده از فرمان Open report ، در قسمت نام ، نام گزارش رو وارد کرده و در قسمت Where Condition ، رکوردها رو به کمبو باکس (آخرین کمبو باکس)، محدود میکنیم.
    این نمایی بود کلی از کارهایی که میبایست انجام بشه.حالا باید دید که برای انجام این کارها شما چقدر با اکسس آشنا هستید. مثلا برای ساختن کمبوباکسهایی که به هم مربوطند در پست های قبلی مطالبی هست.

با سپاس!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

11 ??

عزیز ممنون از اینکه راهنمایی کردی ولی متاسفانه هیچ چیزی من نتوانستم برداشت کنم از جوابتان شاید به خاطر دانش پایینم از اکسس است اگر میشد که واضح تر و روانتر توضیح میدادید خوشحال میشدم
    هم مشکل من اون چیزی که نوشته بودم است که نتونستم پیدا کنم و یک مشکل دیگه اینکه وقتی فیلد ها را پر میکنم بعد اینکه سیو میگم باید یه طوری بشه که فیلد های پرشده لاک بشه که کسی نتونه دوباره به راحتی ادیت کنه مگر اینکه یه دکمه دیگه به نام ادیت باشه و با زدن اون بتونند ادیت کنند
    یه دوست قبلا اینجا راهنمایی کرده بود ولی یه جوری گفته بود که متاسفانه من اصلا چیزی متوجه نشدم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

عزیز ممنون از اینکه راهنمایی کردی ولی متاسفانه هیچ چیزی من نتوانستم برداشت کنم از جوابتان شاید به خاطر دانش پایینم از اکسس است اگر میشد که واضح تر و روانتر توضیح میدادید خوشحال میشدم
    هم مشکل من اون چیزی که نوشته بودم است که نتونستم پیدا کنم و یک مشکل دیگه اینکه وقتی فیلد ها را پر میکنم بعد اینکه سیو میگم باید یه طوری بشه که فیلد های پرشده لاک بشه که کسی نتونه دوباره به راحتی ادیت کنه مگر اینکه یه دکمه دیگه به نام ادیت باشه و با زدن اون بتونند ادیت کنند
    یه دوست قبلا اینجا راهنمایی کرده بود ولی یه جوری گفته بود که متاسفانه من اصلا چیزی متوجه نشدم
    سلام!
    در مورد سوال دوم: اگه بخواي كاري رو كه گفتي بكني، در مشخصات فرم ها گزينه اي هست به نام AllowEdits كه مقدار اونو قرار ميديم No. با اين كار ركوردهاي "ضبط شده"قابليت اديت شدن ندارن. حالا هر وقت خواستي ركوردها رو ويرايش كني(با همون دكمه اي كه گفتي) ، با ماكروها ، از دستور SetValue استفاده مي كني(يعني مشخصه allowEdits فرم مورد نظر رو در قسمت Item مي نويسي و مقدار yes رو در اون يكي ديگه. همونطور كه قبلا هم گفتند ميشه با كدنويسي هم اين كارها رو انجام داد.
    ببخشيد الان ديگه بيشتر نمي تونم ادامه بدم. بقيه اش بزودي( ان شاء ا...)

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام مجدد!
    برای سوال اول یه راه دیگه که هم ساده تره هم بهتر به نظرم رسیده:
    برای باز کردن گزارش از یه فرم استفاده میکنیم. فرم شامل یک تکست باکس(text1) و یک کامند باتن (cmb1) می باشد. کلمه ای که محدود کننده رکوردهاست در تکست باکس باید وارد بشه ، مثلا نام کشور و ... . حالا توی ماکروی مربوط به cmb1 ، دستور Open report رو انتخاب، بعد هم نام گزارشمون در قسمت مربوطه و در قسمت Where Condition هم می نویسیم (فرض میکنیم که کلمه های مورد جستجوی ما در فیلد address و فرم ما هم fm1 باشه.):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گزارش هم مبتنی بر جدول یا کوئریی هست که فیلد address در اونها وجود داره.
    والسلام.
    Last edited by mohammad96; 28-01-2008 at 18:26.

داره خودمونی میشه rotbeaval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

10

سلام...
    من معمولا برای این جور کارا از دستورات sql استفاده می کنم که خوب هم جواب می ده:
    از جدولت یک کوئری بساز...بعد آنرا با design باز کن ... حالا در قسمت اول در یک جای خالی راست کلیک کن و گزینه sql view را انتخاب کن:
    حالا یک پنجره مثل این را می بینی:
    حالا ; را پاک کن و دستورات زیر را مثل این مثال در عکس بنویس:
    در دستور where : روبروش اسم جدول.اسم فیلدی را می نویسی که می خواهی از کاربر برای جستجو سوال بپرسه ، مثلا من در مثال بدنبال شماره قطعه خاصی بودم..و در [ ] هم هر چی که دوست داری بنویس به عنوان سوال یا یک جمله برای اطلاع رسانی به کاربر در مورد آنچه که دنبالش هستی
    Last edited by rotbeaval; 29-01-2008 at 12:04.

داره خودمونی میشه rotbeaval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یادم رفت این را بگم:
    بعد از نوشتن دستور where باید ; بگذاری و پنجره راببندی و save کنی.
    حالا اگر کوئری را باز کنی یا از کوئری گزارش بگیری یک پنجره کوچولو باز می شه که مثلا در مثال من از کاربر شماره قطعه را می پرسه! با وارد کردن شماره مورد نظر همه اطلاعات را به ما نشان می ده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12

سلام
    من چند سوال درم...
    یه جدول میخوام درست کنم
    که توش یه فیلد داریم که میخوایم شماره شناسنامه این شکلی وارد بشه..تو input mask چی باید بنویسیم؟
    458-000124-9
    مثلا اینجوری باشه..عددهاش مهم نیست .شکل ورودیش چه جوری باشه؟
    دوم اینکه یه فیلد داریم که میخوایم تاریخ تولد رو به گونه ای وارد کنیم که کسی اگه اشتباه وارد کرد (یعنی تاریخ تولد نبود..متن بود) پیام کاربر گرامی ....
    تو قسمت validation rule چی باید بنویسیم؟
    سوم اینکه اگه یه فیلتری بخوایم بسازیم که از اسامی کسانی که تو رشته شنا ثبت نام کردن چه تنظیمی باید انجام بدیم
    این جدول مربوط به این فیلتره
    ---------------------------------------------------------
    نام ....................... فعالیت 1 ................. فعالیت 2
    رضا .........................شنا ............................فوتبال
    مهدی ..................... تنیس ........................... شنا
    ممنون میشم جوابمو کامل بدید
    Last edited by ila; 30-01-2008 at 21:43.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

بعد یه سوال دیگه یادم رفت بپرسم وقتی یک فیلدی که نوع دادش اتو نامبره..موقع دادن اطلاعات تو دیتا شیت اگه یه رکورد رو حذف کنی از رکورد حذف شده شروع نمیکنه..چه جوری میشه تغییر داد
    مثلا من رکورد 3رو حذف میکنم رکورد بعدی رو میزنه 4..نمیزنه 3 ........اگه بخوام بشه 3 باید چی کار کنم؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •