مرسی از اینکه جوابم را دادید و ببخشید انگلیسی نوشته بودم.
راستی کشف کردم که مودمم زولتریکس 3 چیپ با گارانتی مهرگان ماشین آسیا است.
چه جور مودمی هست؟
قیمتش هم 15500 تومان!
آقای مدیر مودم گیگا بایت که گفتین اگه خوبه قیمتش هم مناسب تره خوب!
مرسی از اینکه جوابم را دادید و ببخشید انگلیسی نوشته بودم.
راستی کشف کردم که مودمم زولتریکس 3 چیپ با گارانتی مهرگان ماشین آسیا است.
چه جور مودمی هست؟
قیمتش هم 15500 تومان!
آقای مدیر مودم گیگا بایت که گفتین اگه خوبه قیمتش هم مناسب تره خوب!
مودم مورد نظر شما 3 چيپ نيست و v90 است.تقلبي است.اما بايد بگم كه مودم هاي دايال اپ نسل جديد ديگه انچنان فرقي با هم ندارند و تاثير بسزايي روي سرعت ندارند.اگر از سرعت خود راضي هستيد عوض نكنيد
كلا مي گن زولتريكس تقلبي هست - يعني در واقع V90 هست و با اسم V92 مي فروشن - به نسبت قيمتي هم كه داره ارزش خريد نداره .
گيگا بايت مودم بسيار خوبيه . من خودم چند مورد خريدم و كاملا راضي هستم - به راحتي هم در ويستا نصب ميشه
جناب پدرام از سرعتش راضی نیستم!
تصمیم گرفتم که زولتریکس نباشه دیگه و به حرف شما شنبه برم مودم گیگا بایت بندازم براش.
باید برم بگم مودم گیگا بایت میخوام؟ نوع یا مدل خاصی نداره؟ با چه گارانتی ای؟ مشخصاتش چیه؟
يه مدل بيشتر كلا تو بازار نيست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتش هم 7500 تا 8000 تومن .
حتما قبل از خريد مطمئن شويد كه چيپست v92 دارد.كالر ايدي باشد.و قابليت voice آن فعال
آقاي ALIAK شما ميگي كه مودم Aztech با سيستم مخابرات ايران سازگاري داره، درست؟ من الان رفتم تو سايت Aztech چند تا مودم داره، بي زحمت شما بگو مودم شما كدوم مودل هستش شايد مشكل ما هم با اين مودم حل شد...![]()
مودم من Intel هست
اما کالر آیدیش کار نمی کنه
یعنی قبلن کار می کرد، 2-3 ماهه که از کار افتاده
چرا؟!
سلام
یه ساعت پیش رفتم یه مودم Zoltrix سه چیپ خریدم اومدم نصب کردم ...
اولا که به زور کانکت می شه .
دوما وقتی کانکت می شه سرعتش 7.2 Kbs هست
این صفحه رو به زور Load کردم تا بنویسم..
!!!! این هم شاهد :
سوماً نه برنامه ای نه چیزی تو جعبه اش نبود (غیر از CD نصب حتی تو CD نصب) که بشه Caller ID رو فعال کرد یا استفاده کرد.
چهارماً که تو CD اش هم سه نوع مودم موجوده ... من اصلا اسم مودم رو رو جعبه اش هم ندیدم!
مودم قبلی ام Creative Modem Blaster V.90 بود ولی هم سریع کانکت می شد و هر کس سرعتش رو می دید می گفت ADSL داری؟ به هر چی بخواین قصم می خورم.
جون من اگه کسی می دونه اینو چطوری میشه راش انداخت بگه وگرنه تا چند دقیقه دیگه میزنم میشکنمش.
14هزار پولشو دادم .. مثلا از فامیلمون خریدم!
Last edited by علیرضا; 19-06-2007 at 21:04.
smart spirit v92
اسم مودم شما اينه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)