سلامآخرین انیمیشنی که دیدم open season 2 بود.
زیاد به من حال نداد.
یکش خیلی بهتر بود از همه لحاظ مخصوصا داستان
اگر دوبله اش رو دیدی کاملا بهتون حق میدم در غیر این صورت نظری ندارم ...
دوبله اش واقعا افتضاحه ...
سلامآخرین انیمیشنی که دیدم open season 2 بود.
زیاد به من حال نداد.
یکش خیلی بهتر بود از همه لحاظ مخصوصا داستان
اگر دوبله اش رو دیدی کاملا بهتون حق میدم در غیر این صورت نظری ندارم ...
دوبله اش واقعا افتضاحه ...
سلام
انیمیشن "Millennium Actress" بود اثر ساتوشی کن
اطلاعات بیشتر از ویکی پدیا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داستان : در مورد دختری که طی یک حادثه با پسری آشنا میشه که در نگاه اول عاشقش میشه اما اون رو گم میکنه و از اون به بعد تمام زندگی اش رو میذاره که اون پسر رو پیدا کنه این در حالی هست که شنیده میشه این زن جاودانه زندگی خواهد کرد و نمیمیره ...
یادداشت های خودم: یک انیمه ی احساسی زیبا هست که البته ممکنه اگر حس و حالخوبی نداشته باشید حوصله تون رو سر ببره!
اما به نظر من کار قابل قبولی هست با درون هایه ای ماورایی و داستانی تقرببا غیر خطی که دیدن اش رو به دوستداران انیمه پیشنهاد میکنم.
امتیاز من : 7.5
Madagascar: Escape 2 Africa
یه انیمیشن!
یه بچه شیره اتفاقی سر از نیویورک در میاره و بعد از مدتی توی ماداگاسکار یعنی زادگاهش به همراه یه گورخر و اسب آبی و زرافه و ... سقوط میکنه !
نمیدونم انیمیشن رو با چه دیدی باید دید . ولی اگه خودمون رو جای بچه ها بزاریم فکر میکنم خوششون بیاد !
( کودک درون !)
داستان البته چیز خاصی برای گفتن نداشت ! یکم ساده بود!
موسیقی شادی که روش گذاشته بودن و البته صد بار هم تکرار میشد ( MOVE IT MOVE IT ) باعث الکی خوش بودن انیمیشن میشد ! واسه این میگم نسل نوجوون خوششون میاد !
امتیاز من : 5
(توضیح : اشتباهی تو تاپیک آخرین فیلم زده بودم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ديروز از همين تي وي خودمون ديدمش
واقعا قشنگ بود
يه داستان خوب با كاراكترهاي جالب و درونمايه طنز عالي و يه پيام فوق العاده!
حتي دوبله شم خوب از كار دراومده بود همون گلوري قديم يا نمي دونم چي چي جوان جديد فك كنم دوبله كرده بودنش
امتياز من 9
دیشب این این انیمیشن را دیدم. واقعا جالب بود. نمی خوام زیاد بزرگش کنم. ولی من خیلی خوشم اومد. آدم تو کمتر از سه دقیقه سر ذوق میاد مخصوصا از پایانش خیلی لذت بردم!
![]()
سلام
انیمیشن کوتاه "Presto" رو دیدم.
داستان : در مورد خرگوشی که گرسنه است اما صاحب اش نمی خواهد درک کنه!!پس خرگوش باید به طریقی این رو به صاحب اش بفهماند ...
در مورد این انیمشن کوتاه :
- محصول پیکسار هست.
- نامزد دریافت جایزه ی اسکار در بخش بهترین انیمیشن کوتاه.
یاداشت های خودم :
بسیار زیبا ...
مثل تمام محصولات پیکسار کاملا حساب شده و دقیق با همان استایل مخصوص آثار این استودیو.
به شخصه بسیار لذت بردم و حسابی خندیدم.
خلاصه چیزی هست که از پیکسار انتظر میرفت.
سلام
در راستای جنونی که انیمشن کوتاه قبلی به من منتقل کرد ...
For The Birds
![]()
محصول سال 2000 استودیوی پیکسار.
یک اثر مسحور کننده ی دیگه!
وای خدای من!!
برنده ی جایزه ی اسکار + چهار جایزه ی برترین انیمشن از جشنواره های مختلف + مقام دوم فستیوال فیلم کودک شیکاگو!
لینک IMDB :
امتیاز : 8.2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داستان : چند پرنده ی بند انگشتی خودخواه!! روی یک سیم نشسته اند که ناگهان با ورود یک پرنده ی بی قواره و تا حد زیادی کم عقل! اوضاع به هم میریزد ...
یادداشت های خودم : واقعا عالی بود! از ابتدای اثر می خندید تا انتهایش و بیشتر!
صحنه ی کل کل پرنده های کوچک با هم معرکه است! (یکی یکی فرود می ایند و ناگهان تنه ی یکی به دیگری می خورد و همین طور تا آخر و دعوایی به پا میشود با صدای جیک جیک!!)
شیطنت گنجشک ها در قبال پرنده ی بزرگ (کاملا معصوم!) به خوبی نمایش داده میشه و بهتر از اون جزای کارشون هست
جان من قیافه ها رو ببینید! (موقعی هست که تازه پرنده ی بزرگ رو دیدند و قبل اش مشغول دعوا بودند!!)
واقعا یک انیمشن کوتاه بیشتر از این چی لازم داره؟
مرتضی ی عزیز هم در بخشی اشاره به حضور این موجودات با نمک در انیمشن بلند "CARS" داشتند.
عالی بود!
IGOR
ایگور
2008
انیمیشن . فانتزی . ماجرایی
خب گقتیم واسه تنوع بشینیم یه انیمیشن ببینیم که ایگور اومد دم دستمون دی:
انیمیشن خوبی بود ولی نه اونقدر که در حد بقیه انیمیشن های شاخ عرض اندام کنه
صداگذاریش و صحنه پردازیش جالب از آب در اومده بود
دیالوگ و حرکاتشون هم جالب و خنده دار بود
فقط یه شخصیت بود تو این انیمیشن که هروقت میدیدمش از خنده میترکیدم !!! اونم مگسی بودش که مثل علی دایی
دراز بود و توی شرکت شستشوی مغز کار میکرد ! راه میرفتش من از خنده پخش زمین میشدم !
در کل انیمیشنی بودش که ارزش دیدن رو داشتش ولی همونطور که گفتم در برابر بقیه انیمیشن های شاخ
چیزی واسه گفتن نداشت
و در نهایت اینکه فکر نکنم کودکان زیاد باهاش حال بکن
امتیاز من 6.5 از 10
Spirited Away
شهر اشباح
برای بار دوم دیدم ولی واقعا ارزش داره دوباره هم ببینم
داستان از مرتضی: داستان دختري به اسم چيهيرو كه با ورود به شهر اشباح و طلسمي كه پدر و مادرش رو اسير ميكنه قراره شما رو حدود دو ساعت ميخكوب كنه تا بعد از سر و كله زدن با انواع و اقسام حوادث و كاراكترهاي عجيب و نمادين ، سرنوشت دختري كه كمك به اطرافيان رو در مسير رسيدن به هدف اصلي يعني نجات پدر و مادرش رها نميكنه بفهميد ، حدس پايان كار زياد سخت نيست ولي شايد فهميدن راه آن زياد راحت نباشه !
انیمه ای به کارگردانی هایائو میازاکی که جایزه انمیشن اسکار 2001 رو برده ,اگه بخوام دسته بندیش کلا جزء انمیشن های نسبتا بزرگسال دسته بندی ش میکنم انمیشن هایی مثل Wall-Eالبته فضای کودکانه ی خوبی هم تو فیلم بود و برای کودکان هم جذابه !
برندهی جایزهی خرس طلایی جشنواره برلین (جایزه برتر جشنواره برلین) همچنین کسب عنوان پرفروشترین فیلم سینما ژاپن با شکستن رکورد تایتانیک ( چندی بعد توسط فیلم دیگهای از هایائو میازاکی (قلعه متحرک هاول) شکسته شد)
موسیقی خیلی جالب و زیبایی داشت و این باعث میشد خیلی بهتر اون فضا رو مجسم کنی
کلا شخصیت پردازی به سبک انمیه های ژاپنی داشت در عین حال از داستان پردازی انمیشن های امریکایی بهره می برد ! یه سری مفاهیم قشنگ رو خیلی زیبا و نا محسوس البته تاثیر گذار بیان میکنه که از این خصوصیتش خیلی خوشم اومد
امتیاز من : 9 از 10
انیمیشن : TMNT 2007 - لاکپشتهای نینجا 2007
امتیاز من 8
کارتون بسیار زیبا و محبوب Teenage Mutant Ninja Turtles یا همان لاک پشتهای نینجا محصول سال 2007 کمپانی برادران وارنر امریکا که بار دیگر داستان چهار لاک پشت استثنایی با نام های Leonardo, Michelangelo, Donatello, و Raphael را زنده می کند. این نسخه پس از گذشت 20 سال از عرضه بسیار موفقیت آمیز کتاب های کامیک، کارتون های این شخصیت های بسیار محبوب در سال 1987، فیلم سینمایی بسیار پرفروش ان در سال 1993 و بازی های رایانه ای بسیار پرطرفدار آنها در سال های بعد، در تاریخ 23 آپریل 2007 بر روی پرده سینماهای امریکا اکران شد و تا به اکنون نیز بر روی بسیاری از سینماهای کشورهای مختلف دنیا در حال اکران است و سیر عظیمی از کودکان و نوجوانان علاقمند به این شخصیت های محبوب افسانه ای را مجذوب خود کرد .
فیلم TMNT 2007 در همان هفته اول اکران خود در سینماهای امریکا ، کانادا و انگلستان با استقبال فوق العاده علاقمندان روبرو شد و توانست در صدر فیلم های پرفروش هفته در همان اوایل اکران خود جای گیرد. بودجه ساخت این فیلم انیمیشن زیبا در حدود 34 میلیون دلار امریکا بوده است .
شخصیت های کارتون : Mumble , Norma Jean, Gloria, Memphis, Ramon, Lovelace, Elephant Seal, Nestor, Squaw Bird, Miss Viola, Noah the Elder/Narrator.
بازیگران ( صداگذاری ) : Chris Evans،Sarah Michelle Gellar،Mako Iwamatsu،Kevin Smith،Patrick Stewart،Zhang Ziyi،Mitchell Whitfield،James Arnold Taylor،Mikey Kelley و Nolan North و .. و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)