تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 53 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 529

نام تاپيک: آخرین انیمیشنی که دیدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

آخرین انیمیشنی که دیدم open season 2 بود.
    زیاد به من حال نداد.
    یکش خیلی بهتر بود از همه لحاظ مخصوصا داستان
    سلام
    اگر دوبله اش رو دیدی کاملا بهتون حق میدم در غیر این صورت نظری ندارم ...
    دوبله اش واقعا افتضاحه ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    انیمیشن "Millennium Actress" بود اثر ساتوشی کن

اطلاعات بیشتر از ویکی پدیا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داستان : در مورد دختری که طی یک حادثه با پسری آشنا میشه که در نگاه اول عاشقش میشه اما اون رو گم میکنه و از اون به بعد تمام زندگی اش رو میذاره که اون پسر رو پیدا کنه این در حالی هست که شنیده میشه این زن جاودانه زندگی خواهد کرد و نمیمیره ...

یادداشت های خودم: یک انیمه ی احساسی زیبا هست که البته ممکنه اگر حس و حالخوبی نداشته باشید حوصله تون رو سر ببره!
    اما به نظر من کار قابل قبولی هست با درون هایه ای ماورایی و داستانی تقرببا غیر خطی که دیدن اش رو به دوستداران انیمه پیشنهاد میکنم.

امتیاز من : 7.5

3. 5 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض Madagascar: Escape 2 Africa

Madagascar: Escape 2 Africa

یه انیمیشن!
    یه بچه شیره اتفاقی سر از نیویورک در میاره و بعد از مدتی توی ماداگاسکار یعنی زادگاهش به همراه یه گورخر و اسب آبی و زرافه و ... سقوط میکنه !

نمیدونم انیمیشن رو با چه دیدی باید دید . ولی اگه خودمون رو جای بچه ها بزاریم فکر میکنم خوششون بیاد !
    ( کودک درون !)

داستان البته چیز خاصی برای گفتن نداشت ! یکم ساده بود!
    موسیقی شادی که روش گذاشته بودن و البته صد بار هم تکرار میشد ( MOVE IT MOVE IT ) باعث الکی خوش بودن انیمیشن میشد ! واسه این میگم نسل نوجوون خوششون میاد !
    امتیاز من : 5
    کد:
    (توضیح : اشتباهی تو تاپیک آخرین فیلم زده بودم)

5. 5 کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام.
    خوب منم از آخر یکم از فیلم در اومدم و یک انیمیشن هم دیدم
    " کنگ فو پاندا " رو دیدم

کنگ فو در قاب انیمیشن .
    داستان : 5 قهرمان کنگ فو تحت تعیلم استادشون قرار دارند و از این ور هم پاندایی ست که علاقه ی شدید به کنگ فو داره .
    به استاد استاد این قرمانان الهام میشه که شخصیت بدی که زندانی بوده برای سالیان میخواد فرار کنه و....
    فیلم از یک روند داستانی خوبی برخوردار هست که " تم " داستانی نظیر بسیاری از فیلم های آسیایی داره .
    در این بین آهنگ سازی فیلم زیاد برجسته نیست اما بد هم نیست اما چیزی که این فیلم رو متمایز میکنه سینماتوگرافی خوبش هست همراه با دیالوگ های خوبی که گفته میشه
    سکانس انتهایی فیلم خوب هست .
    ولی به نظر من به خاطر اینکه این فیلم ایده ی نویی نداره امسال بهش آسکر رو نمیدن گرچه من نامزد دیگه ی این جایزه رو هنوز انیمیشنش رو ندیدم .
    به هر حال خوب بود
    نمره ی من به سینماتوگرافی 8
    به شخصیت سازی از نظر نوع گرافیک و .... 8.5
    صوت و افکت گذاری هم 7
    روند داستانی 7
    نمره ی کلی هم 7.5

لینک imdb
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جالبه زمانی که از این داستین هافمن برسیدن چرا تا حالا برای یک انیمیشن صدای تو استفاده نشده گفت چون تا حالا ازم دعوت نکردن ! خوب این سوال رو کسی ازش کرده بود که مرتبط با این فیلم بود و اینجوری شد این شخصیت دوست داشتنی به این فیلم صداش راه یافت

من ديروز از همين تي وي خودمون ديدمش
    واقعا قشنگ بود
    يه داستان خوب با كاراكترهاي جالب و درونمايه طنز عالي و يه پيام فوق العاده!
    حتي دوبله شم خوب از كار دراومده بود همون گلوري قديم يا نمي دونم چي چي جوان جديد فك كنم دوبله كرده بودنش
    امتياز من 9

7. 3 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

انيميشن كوتاه oktapodi رو ديدم ،

يكي از پنج نامزد بهترين انيميشن كوتاه اسكار 2009 كه توسط يك گروه 6 نفره از كشور فرانسه نامزد نهايي شده

داستان عشق بين دو تا اوختاپوس هست كه در كمتر از 3 دقيقه زمان انيميشن ، به خوبي پياده شده
    لوكيشن ها در عين سادگي پر از جزئيات ساده ولي حساب شده است كه زيبايي بصري چشم نوازي دارن
    رنگ پردازي آرامش بخش در كنار ريتم تند اثر تعادل خوبي ايجاد كرده
    طراحي و معماري شهر با تم موسقي انيميشن به خوبي گره خورده
    در كل يك تجربه بصري كوتاه ولي با كيفيت رو شاهد خواهيد بود كه چيزي كمتر از طول و تفسيرهاي يك انيميشن بلند نداره .

حاشيه : اسم يك ايراني بنام عماد مخبري در ليست سازندگان به چشم ميخوره كه طبق معمول موجي از شادي در بين ما ايجاد كرده !

:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:=:

!
    دیشب این این انیمیشن را دیدم. واقعا جالب بود. نمی خوام زیاد بزرگش کنم. ولی من خیلی خوشم اومد. آدم تو کمتر از سه دقیقه سر ذوق میاد مخصوصا از پایانش خیلی لذت بردم!

9. 3 کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    انیمیشن کوتاه "Presto" رو دیدم.

داستان : در مورد خرگوشی که گرسنه است اما صاحب اش نمی خواهد درک کنه!! پس خرگوش باید به طریقی این رو به صاحب اش بفهماند ...

در مورد این انیمشن کوتاه :

• محصول پیکسار هست.
    • نامزد دریافت جایزه ی اسکار در بخش بهترین انیمیشن کوتاه.

یاداشت های خودم :
    بسیار زیبا ...
    مثل تمام محصولات پیکسار کاملا حساب شده و دقیق با همان استایل مخصوص آثار این استودیو.
    به شخصه بسیار لذت بردم و حسابی خندیدم.
    خلاصه چیزی هست که از پیکسار انتظر میرفت.

11. 8 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    روی مرکز زمیــن

پيش فرض

سلام
    در راستای جنونی که انیمشن کوتاه قبلی به من منتقل کرد ...

For The Birds

محصول سال 2000 استودیوی پیکسار.
    یک اثر مسحور کننده ی دیگه!
    وای خدای من!!
    برنده ی جایزه ی اسکار + چهار جایزه ی برترین انیمشن از جشنواره های مختلف + مقام دوم فستیوال فیلم کودک شیکاگو!

لینک IMDB :
    کد:
    داستان : چند پرنده ی بند انگشتی خودخواه!! روی یک سیم نشسته اند که ناگهان با ورود یک پرنده ی بی قواره و تا حد زیادی کم عقل! اوضاع به هم میریزد ...

یادداشت های خودم : واقعا عالی بود! از ابتدای اثر می خندید تا انتهایش و بیشتر!
    صحنه ی کل کل پرنده های کوچک با هم معرکه است! (یکی یکی فرود می ایند و ناگهان تنه ی یکی به دیگری می خورد و همین طور تا آخر و دعوایی به پا میشود با صدای جیک جیک!!)
    شیطنت گنجشک ها در قبال پرنده ی بزرگ (کاملا معصوم!) به خوبی نمایش داده میشه و بهتر از اون جزای کارشون هست
    جان من قیافه ها رو ببینید! (موقعی هست که تازه پرنده ی بزرگ رو دیدند و قبل اش مشغول دعوا بودند!!)

واقعا یک انیمشن کوتاه بیشتر از این چی لازم داره؟

مرتضی ی عزیز هم در بخشی اشاره به حضور این موجودات با نمک در انیمشن بلند "CARS" داشتند.
    عالی بود!

13. 7 کاربر از Behsood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

IGOR
    ایگور
    2008
    انیمیشن . فانتزی . ماجرایی

خب گقتیم واسه تنوع بشینیم یه انیمیشن ببینیم که ایگور اومد دم دستمون دی:
    انیمیشن خوبی بود ولی نه اونقدر که در حد بقیه انیمیشن های شاخ عرض اندام کنه
    صداگذاریش و صحنه پردازیش جالب از آب در اومده بود
    دیالوگ و حرکاتشون هم جالب و خنده دار بود
    فقط یه شخصیت بود تو این انیمیشن که هروقت میدیدمش از خنده میترکیدم !!! اونم مگسی بودش که مثل علی دایی
    دراز بود و توی شرکت شستشوی مغز کار میکرد ! راه میرفتش من از خنده پخش زمین میشدم !
    در کل انیمیشنی بودش که ارزش دیدن رو داشتش ولی همونطور که گفتم در برابر بقیه انیمیشن های شاخ
    چیزی واسه گفتن نداشت
    و در نهایت اینکه فکر نکنم کودکان زیاد باهاش حال بکن

امتیاز من 6.5 از 10

15. 9 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Untouchable's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

Spirited Away
    شهر اشباح

برای بار دوم دیدم ولی واقعا ارزش داره دوباره هم ببینم

داستان از مرتضی : داستان دختري به اسم چيهيرو كه با ورود به شهر اشباح و طلسمي كه پدر و مادرش رو اسير ميكنه قراره شما رو حدود دو ساعت ميخكوب كنه تا بعد از سر و كله زدن با انواع و اقسام حوادث و كاراكترهاي عجيب و نمادين ، سرنوشت دختري كه كمك به اطرافيان رو در مسير رسيدن به هدف اصلي يعني نجات پدر و مادرش رها نميكنه بفهميد ، حدس پايان كار زياد سخت نيست ولي شايد فهميدن راه آن زياد راحت نباشه !

انیمه ای به کارگردانی هایائو میازاکی که جایزه انمیشن اسکار 2001 رو برده ,اگه بخوام دسته بندیش کلا جزء انمیشن های نسبتا بزرگسال دسته بندی ش میکنم انمیشن هایی مثل Wall-E البته فضای کودکانه ی خوبی هم تو فیلم بود و برای کودکان هم جذابه !
    برنده‌ی ‌جایزه‌ی خرس طلایی جشنواره برلین (جایزه برتر جشنواره برلین) همچنین کسب عنوان پرفروشترین فیلم سینما ژاپن با شکستن رکورد تایتانیک ( چندی بعد توسط فیلم دیگه‌ای از هایائو میازاکی (قلعه متحرک هاول) شکسته شد)
    موسیقی خیلی جالب و زیبایی داشت و این باعث میشد خیلی بهتر اون فضا رو مجسم کنی
    کلا شخصیت پردازی به سبک انمیه های ژاپنی داشت در عین حال از داستان پردازی انمیشن های امریکایی بهره می برد ! یه سری مفاهیم قشنگ رو خیلی زیبا و نا محسوس البته تاثیر گذار بیان میکنه که از این خصوصیتش خیلی خوشم اومد
    امتیاز من : 9 از 10

17. 6 کاربر از Untouchable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

انیمیشن : TMNT 2007 - لاکپشتهای نینجا 2007

امتیاز من 8

کارتون بسیار زیبا و محبوب Teenage Mutant Ninja Turtles یا همان لاک پشتهای نینجا محصول سال 2007 کمپانی برادران وارنر امریکا که بار دیگر داستان چهار لاک پشت استثنایی با نام های Leonardo, Michelangelo, Donatello, و Raphael را زنده می کند. این نسخه پس از گذشت 20 سال از عرضه بسیار موفقیت آمیز کتاب های کامیک، کارتون های این شخصیت های بسیار محبوب در سال 1987، فیلم سینمایی بسیار پرفروش ان در سال 1993 و بازی های رایانه ای بسیار پرطرفدار آنها در سال های بعد، در تاریخ 23 آپریل 2007 بر روی پرده سینماهای امریکا اکران شد و تا به اکنون نیز بر روی بسیاری از سینماهای کشورهای مختلف دنیا در حال اکران است و سیر عظیمی از کودکان و نوجوانان علاقمند به این شخصیت های محبوب افسانه ای را مجذوب خود کرد .
    فیلم TMNT 2007 در همان هفته اول اکران خود در سینماهای امریکا ، کانادا و انگلستان با استقبال فوق العاده علاقمندان روبرو شد و توانست در صدر فیلم های پرفروش هفته در همان اوایل اکران خود جای گیرد. بودجه ساخت این فیلم انیمیشن زیبا در حدود 34 میلیون دلار امریکا بوده است .

شخصیت های کارتون : Mumble , Norma Jean, Gloria, Memphis, Ramon, Lovelace, Elephant Seal, Nestor, Squaw Bird, Miss Viola, Noah the Elder/Narrator.

بازیگران ( صداگذاری ) : Chris Evans،Sarah Michelle Gellar،Mako Iwamatsu،Kevin Smith،Patrick Stewart،Zhang Ziyi،Mitchell Whitfield،James Arnold Taylor،Mikey Kelley و Nolan North و .. و ...

19. 5 کاربر از M_Abieteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •