سلام
بازیه اساسین با دوبله ی فارسی 1دی وی دی با کیفیت بالا به بازار امد
شبیه ساز xbox360&ps3هم برای pcاومد
سلام
بازیه اساسین با دوبله ی فارسی 1دی وی دی با کیفیت بالا به بازار امد
شبیه ساز xbox360&ps3هم برای pcاومد
شبیه ساز pc برای ps3 و xbox 360 توسط شرکت نوین پندار اخر همین ماه در بازار های جهانی عرضه می گردد
به به ! به به!بازیhells Highway هم برای اولین بار در ایران پخش میشه چون سازندگان این بازی به خصوص شرکت Gears فهمیدن که بازیها اول باید در ایران عرصه شوند. به به!
سلام
نمیخواستم رو کنم ولی خودتون خواستید
بازی Prince Of Persia: The ghost of The Past من خودم به تنهایی دارم میسازم
اینو برای اطلاعات عمومیتون میگم
بودجه تمام شرکتهای بازی سازی اعم از وTHQ,Bllizard,Ubi Soft.EA,Cap Come,... را من تامین میکنم
شرکت معطم Activation نمایندگی خود را در ایران دایر کرد
شرکت ایرانی "پارس فعال" توضیح داد : سال 2009 بازی Call OF Duty -Iran - American Ware تولید و پخش خواهد شد
مهندس x فقط توضیح دادند که نیروهای ایران که از بازیهای سیاسی آمریکا خسته شده اند طی یک عملیات شبانه!!! به آمریکا حمله میکنند! و بقیه ماجرا را در بازی ببینید!
این بازی دارای گرافیک فوق بالایی است!
توصیه میشود فقط افراد میهن پرست این بازی را خریداری کنند.
این نسخه از کالاف را ناشران زیادی خواستار هستند ناشران همچون EA و UBI . ولی خوب با وجود شرکت سمیرا رایانه شانس آنها تقریبا 0 هست.شرکت معطم Activation نمایندگی خود را در ایران دایر کرد
شرکت ایرانی "پارس فعال" توضیح داد : سال 2009 بازی Call OF Duty -Iran - American Ware تولید و پخش خواهد شد
مهندس x فقط توضیح دادند که نیروهای ایران که از بازیهای سیاسی آمریکا خسته شده اند طی یک عملیات شبانه!!! به آمریکا حمله میکنند! و بقیه ماجرا را در بازی ببینید!
این بازی دارای گرافیک فوق بالایی است!
توصیه میشود فقط افراد میهن پرست این بازی را خریداری کنند.
به گفته بازی ساز حداقل کارت گرافیک مورد نیاز برای اجرای بازی فقط در روی کارتهای گرافیک 9800GX2 در حالت SLI قابل اجرا خواهد بود. با انتشار این خبر FARASSO خبر تولید کارت 10800GX4 رو داد.
برای اولین بار ارشاد بازی Gta Iv را به صورت سانسور شده و با موزیکهای محلی منتشر میکند تا پایان همین هفته
این که همین الان اومده و تو بازاره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)