حالا چند ساعت دیرتر داداش خیلی خودت رو اذیت نکن
حالا چند ساعت دیرتر داداش خیلی خودت رو اذیت نکن
چندتا از ترکهایی که قبلا هم اومده بود مثل دریا و نابرده رنج رو نه اما بقیه رو گرفتم
آهنگ "لحظه" شبیهه معجزست...
نمیتونم ازش رد بشم...
اصلا صدای احسان یه چیزی فراتر از زمینی بودنه...
خوشم اومد ، خیلی خوشم اومد
ما که گفتیم اینجا یکشنبه میاد
منم گیرم نیومد دانلود کردم.(192)امروز بخرمش.
نابرده رنج یه کوچولو موزیکش فرق کرده ، خیلی کمچندتا از ترکهایی که قبلا هم اومده بود مثل دریا و نابرده رنج رو نه اما بقیه رو گرفتم
آهنگ "لحظه" شبیهه معجزست...
نمیتونم ازش رد بشم...
اصلا صدای احسان یه چیزی فراتر از زمینی بودنه...
لحظهوقتی آلبوم رو برای اولین بار گوش میدادم ، گیر کرده بودم روی این ترک ، اصلا نذاشتم ترک 07 بیاد ، پنج شش بار همینو گوش دادم
صدای احسانم که ... !
یه نکته مهم :
روزبه رو فراموش نکنیم ، این آلبوم درصد زیادی از موفقیتشو مدیون روزبه هست![]()
خب امروز بالاخره آلبوم رو گرفتم
و البته که از همون دیشب اون ترکهایی که دانلود کرده بودم رو مدام گوش میکردم
نقد کلی مینویسم احتمالا برای آلبوم
چون به نظرم نقاط ضعف زیاد داره
اما به هر حال آلبوم قوی و موفقی هست
صرفا صدای احسان خواجه امیری رو شنیدن کلی میارزه
باز خوانی ترک آخر (نابرده رنج) رو هم به اندازه نسخه اولیه دوست نداشتم
اولی رو ترجیح میدم
خیلی با احساس تره...
واقعا آلبوم فوق العاده بود ..... روزبه بمانی هم که غوغا کرده ..... کاندید بهترین آلبوم سال و ترک لحظه بهترین آهنگ سال ....
اگر میخواهید احساس حضور در اجرای شب گذشته احسان خواجه امیری را داشته باشید این گزارش را بخوانید؛
شب «عاشقانهها»ی احسان خواجه امیری با حضور خانواده و دوستدارانش
موسیقی ما – بهار راستین: محوطه برج میلاد را که نگاه میکنی از هر سن و سال و هر تیپ آدمی منتظر ورود به سالن و آغاز برنامه کنسرت هستند. این گستردگی مخاطب را در هواداران و علاقه مندان کمتر خواننده پاپی میتوان دید. موسیقی احسان خواجه امیری از جوانان تا آدمهای سن و سال دار مخاطب دارد.
امشب شبِ تولد احسان است، آلبوم جدیدش با عنوان «عاشقانهها» امروز منتشر شده و این اولین اجرای بعد از انتشار آلبوم جدید است. همه اینها نوید یک برنامه ویژهتر از کنسرتهای قبلی این هنرمند پرطرفدار موسیقی کشورمان را میدهد. این بار انگار قرار است اتفاقهای تازهای نیز در اجرا رخ دهد و البته همه کسانی که برای امشب و این سانس کنسرت بلیت خریدهاند نیز به نظر میرسد از این موضوع خبر دارند. به بک استیج کنسرت رسیدیم، وقتی که تقریبا همه اعضای خانواده احسان هم در اینجا حضور دارند حدس و گمانمان به واقعیت نزدیک میشود.
انتظارها به سر رسید و گروه ارکستر به رهبری زایا سلیمان که چند سالی است ترکیبش حفظ شده است روی استیج میآیند و در حالی که کلیپ زیبایی برای معرفی تک تک اعضای ارکستر در حال پخش است و نوازندههای نیز هنرنمایی میکنند، رونمایی جالبی از تیم هنری این اجرا انجام میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوبت به خود احسان میرسد و مثل همیشه با تشویق پرشور هوادارانش روی صحنهای که با گل تزئین شده حاضر میشود. اولین جمله احسان درباره روز تولدش است: «همیشه روزهای تولدم روزهای دلگیری برای من بود اما امسال قضیه فرق میکند. روز تولد ۲۸ سالگی من تبدیل به بزرگترین روز زندگیام شده است» و رو به پدر مادرش که در ردیف اول روبه رویاش نشستهاند میکند و ادامه میدهد: «از شما واقعا متشکرم.»
کنسرت برای اجرای یک قطعه هیت آغاز میشود و مثل همیشه خواجه امیری گرم و صمیمی برنامهاش را پیش میبرد. امشب تولد احسان است و اینکه هر لحظه یکی از خضار نزدیک سن شود و دسته گلی تقدیمش کند دور از انتظار نیست.
برنامه به میانههایش رسیده که احسان میخواهد قطعه «نابرده رنج» را بخواند. اما به یکباره صحنه تاریک میشود و بچه گروه ارکستر دور احسان جمع میشوند و یک کلیپ دیدنی به نمایش در میآید. محمد جلیلپور مدیر موسسه آوای هنر و تیم خوش ذوقاش از جمله علی نیکونیا سورپرایز ویژهای برای خواجه امیری دارند. یک کلیپ که عکسهای احسان را از دوران طفولیت تا اوج شهرت و محبوبیت به تصویر کشیده، برای حضار به نمایش درآمده و از خوشبختی من است که درست کنار استاد ایرج و همسرش نشستهام و عکس العمل آنها را در مواجهه با عکسهای دوران کودکی احسان را میبینیم؛ «اشک از جشمانشان جاری بود.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سورپرایز آوای هنریها برای احسان با یک کیک تولد تکمیل میشود و هوادارانی هم که با پلاکاردهای تولدت مبارک در سالن حضور داشتند هر طوری که در توان داشتند برای این جشن کم نگذاشتند.
احسان بعد از تشکر از دست اندکاران این برنامه و به خصوص آقای جلیلپور اجرای قطعه «نابرده رنج» را - که خودش یکی از بهترین آثارش میداند - آغاز میکند که در میانههای اجرا مادرش که در تمام طول اجرا گونههایش از اشک خیس بود شاخه گلی تقدیم احسان میکند که تا بغض احسان نیز بترکد و با بوسه دستان مادرش صحنه را سرریز احساس این خانواده هنرمند کند.
این شب رویایی که از صبح با انتشار آلبوم و اتفاقهای خوب برای احسان رقم خورده بود و همچنین حضور هواداران پرشوری که حتی قطعاتی که ساعاتی بیشتر از انتشارشان نمیگذشت را در کنسرت هم خوانی میکردند، باعث شد احسان با این جمله از همه حضار در سالن تقدیر کند: «در بهترین سالنهای دنیا اجرا داشتیم از دبی تا آمریکا اما هیچ جا تهران خودمان نمیشود.»
اجرای گرم و صمیمی خواجه امیری با قطعات محبوبش از جمله سلام آخر، هر چی آرزوی خوبه، نمیدونم، دارم میام پیشت، نمیدونی، خوشبختی و البته قطعات تازه از آلبوم جدیدش از جمله احساس آرامش، کجایی، دریا و... پیش رفت تا وقتی که نوبت به اجرای قطعه «دوستی» از آثار پدرش رسید و البته حتما اجرای این قطعه آوازی در حضور استاد سختیهای خاص خودش را داشت. اما احسان مثل همیشه با تسلط مثال زدنی از عهده ماجرا برآمد و البته از نقطه تواضع رو به پدرش گفت: «جسارت من را ببخشید استاد» و در توصیف اجرایش افزود: «میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است»
شب به یاد ماندنی کنسرت احسان با اجرای قطعه پرنده تمام شد. احسان در این اجرا بارها از اعضای گروه ارکسترش به ویژه هومن نامداری که تنظیم کننده آلبوم جدیدش نیز هست و همچنین بهرنگ بهادرزاده (نوازنده کیبرد و تنظیم کننده قطعات برای کنسرت)، سامان امامی (نوازنده گیتار الکتریک)، احسان نی زن (نوازنده وبلن و کمانچه که هنرنماییاش در قطعه کجایی واقعا دیدنی بود.) و البته رهبر ارکسترش زایا سلیمان تقدیر کرد.
بعد از اتمام کنسرت، بازار عکس و کادو و جشن تولد در بک استیج داغ داغ بود و احسان هدایای نفیسی از شرکت آوای هنر، خانواده و دوستانش دریافت کرد و کیک تولدش را برید تا روز رویاییاش با حسن ختام شرینی تمام شود.
عکسهایی از این اجرا از نگاه دوربین سعید عبداللهی و کلیپهای پخش شده در کنسرت را نیز اختصاصا در سایت موسیقی ما ببینید.
Last edited by MMM52; 30-10-2012 at 10:25.
من کارای قبلی احسان رو قشنگ گوش ندادم ولی احساس میکنم قبلا توی کاراش زیاد اوج میگرفت با صداش.
ولی توی این آلبوم زیاد اوج نمیگیره یا بهتره بگم اصلا اوج نمیگیره !
درسته ؟
نابرده رنج رو کاش عوض نمیکرد. همونطور که تو تیتراژ خوند خیلی قشنگ تر بود.
یادداشت «محسن چاوشی» برای «احسان خواجه امیری» پس از انتشار آلبوم «عاشقانهها»:
بهترین آرزوها را برای احسان دارم ...
موسیقی ما – بهمن بابازاده: محسن چاوشی این روزها در آستانه انتشار آلبوم جدیدش قرار دارد و حرف و حدیثهای فراوانی هم درباره او و آلبومش گفته و شنیده میشود.
اما این خواننده که چندی پیش در عین ناباوری، در پیامی، انتشار آلبوم رفیق قدیمیاش «محسن یگانه» را تبریک گفت، این بار هم دو روز پس از به بازار آمدن آلبوم «عاشقانههای احسان خواجه امیری» در یادداشتی که در اختیار «موسیقی ما» قرار داده، انتشار این اثر را به خواجه امیری تبریک گفته است.
چاوشی در این یادداشت نوشته: «آلبوم جدید دوست خوبم احسان خواجه امیری را شنیدم و لحظات خوبی را با آن تجربه کردم. قطعه «کجایی» این اثر را باید جزو بهترین و شنیدنیترین قطعات این آلبوم لقب داد. برای این دوست خوب بهترین آرزوها را دارم و امیدوارم با ادامه همین روند، موسیقی کشور لحظه به لحظه روند رو به رشداش را ادامه دهد.»
چاوشی همچنین درباره زمان انتشار آلبوم جدیدش به «موسیقی ما» گفت: «در چند روز آینده خبر قطعی و تاریخ دقیق انتشار آلبوم را در اختیار رسانهها قرار خواهم داد.»
-----------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ «احسان خواجه اميري» به يادداشت «محسن چاوشي»:
«اميدوارم هر چه زودتر به ايده آل هايت برسي...»
![]()
موسيقي ما – بهمن بابازاده: انتشار يادداشت «محسن چاوشي» درباره آلبوم عاشقانه هاي احسان خواجه اميري، كه از صبح امروز در سایت «موسيقي ما» منتشر شده، بازتاب هاي جالبي را تا اين لحظه در پي داشته و چهره هاي متعددي از اين واكنش چاوشي استقبال كرده اند. اما در اين بين خود احسان خواجه اميري نيز لحظاتي پيش، به اين يادداشت واكنش نشان داد و طي يادداشتي جواب لطف اين خواننده را داد.
در اين يادداشت كه به صورت اختصاصي در اختيار «موسيقي ما» قرار گرفته، خواجه اميري نوشته: « يادداشت پر از محبت ات را خواندم محسن جان. خيلي خوشحال شدم كه عاشقانه ها را دوست داشتي و با آن ارتباط برقرار کردی. اميدوارم همان طور كه هميشه محبوب بودي و هستي، شاهد موفقيت هاي بعدي ات نيز باشيم و هر چه زودتر به ايده آل هايت برسي...».
خب خلق و خوی شخصی آدم ها معمولا ربطی به نقد آثارشون نداره. و شاید هم اصلا ربطی نداشته باشند.
من چند بار مهران مدیری رو از نزدیک دیدم و از زندگی نا امید شدم. ولی باز عاشق کارهاش هستم.
نظر شما هم فرضا در مورد احسان درست باشه باز به نظرم این تاپیک محل گفتگو در مورد شخصیت و آثار هنری ایشان هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)