درست شد.با Pc Studio کپی کردم درست شد.
سامسونگ هندسفری بهتر از این نداره.این اصلا تو گوش وا نمیسته
درست شد.با Pc Studio کپی کردم درست شد.
سامسونگ هندسفری بهتر از این نداره.این اصلا تو گوش وا نمیسته
یه سوال دیگه :
من میخوام وقتی زنگ بزنه گوشیم فقط خودم برش دارم و کس دیگه برنداره. یه سری تنظیمات دیدم هر چی میخوام فعالش کنم میگه انجام نشد.میشه کاری کرد که وقتی زنگ بزنه برای ok کردن رمز گذاشت؟مال من نمیشه چی کار کنم؟
من 2 سال پیش 6030 نوکیا داشتم که معروفه به قفلگذاری ولی نمیشد اینم فکر نکنم یشه !
گوشیه دوستمو گرفتم امتحان کنم ولی همچین چیزی ندیدم
اگه تونستید به ما هم بگین
یه سوال:
با برنامه Pc Studio نمیشه بیشتر از 160 کاراکتر sms نوشت.نمیشه این تعداد رو زیاد کرد؟برنامه دیگه ای نیست که با سامسونگ کار کنه؟
یه چیز دیگه:بعضی وقتها یکدفعه خط سیگنال خالی میشه و دیگه SMS هم نمی فرسته!!!ولی بعد از چند لحظه درست می شه.D900 هم که قبلا داشتم اینجوری بود.مشکل چیه؟
Last edited by optis2005; 21-12-2007 at 20:01.
یه سوال:
وقتی میری به تنظیمات .بعد شماره ی 2 یعنی محدودیت تماس میری .
اونجا چند گزینه داره.
1-تمام تماسهای ارسالی: یعنی چی؟چطور فعال میشه؟
4-تماس تماسهای دریافتی:یعنی چی؟چطوری فعال میشه؟من میرم براش رمز میذارم ولی میگه که انجام نشد.
[یه سوال دیگه :
من میخوام وقتی زنگ بزنه گوشیم فقط خودم برش دارم و کس دیگه برنداره. یه سری تنظیمات دیدم هر چی میخوام فعالش کنم میگه انجام نشد.میشه کاری کرد که وقتی زنگ بزنه برای ok کردن رمز گذاشت؟مال من نمیشه چی کار کنم؟مگه گاوصندوق خریدی ؟!؟ که می حوای همه جاش پسورد بزاری!!!!!یه سوال:
وقتی میری به تنظیمات .بعد شماره ی 2 یعنی محدودیت تماس میری .
اونجا چند گزینه داره.
1-تمام تماسهای ارسالی: یعنی چی؟چطور فعال میشه؟
4-تماس تماسهای دریافتی:یعنی چی؟چطوری فعال میشه؟من میرم براش رمز میذارم ولی میگه که انجام نشد.
خب دیگه
حالا اونایی که گفتم یعنی چی؟
سلام عزيزان،
چندتا سؤال از کساني که U600 دارند:
1-آيا اين درسته که U600 ر 10ثانيه طول ميکشه تا منوش باز بشه، 4 ثانيه طول ميکشه که عکس بگيره، 15 ثانيه طول مکشه تا شروع به پخش فيلم بکنه، 15 ثانيه طول ميکشه که فيلم رو فول اسکرين کنه، رم 2 گيگ قبول نميکنه؟
2-رنگ مشکي با گارانتي پارس مايکروتل گير ميياد؟ / نمايندگيهاش دارن؟
3-اگه واسه يه نفر تلفن منزل و محل کار و موبايل بديم، وقتي زنگ بزنه آيا معلوم ميشه که با کدوم شماره زنگ زده يا معلوم نميشه؟
4-مدت زمان فيلمبرداريچقدره؟ مدت زمان ضبط صدا چقدر؟ آيا ضبط خبرنگاري دارد؟
5-Document Viewer براي فايلهاي MS Office, PDF, Html, JPEG, Gif و Power Zoom دارد؟
6-آيا دکمههاي کنترل Music Player + پاسخگويي به تماس+ ميکروفن، روي هدست وجود داره؟ اگه عکس هدستش رو بذارين خيلي خوب ميشه.
7-آيا با 0.5 ساعت مکالمه+ 5 ساعت mp3 + 10 تا عکس+ 10تا مسيج + 1 ساعت فيلم و عکس ديدن، باطريش يهروز کار ميکنه؟ U600 با USB شارژ ميشه؟
8-آيا U600 فايلهاي 3gp پخش ميکنه؟ فايلهاي Real Media چطور؟
9-آيا U600 تاريخ عکس گرفتن (Date Picture Taken) را در Properties > Summary ذخيره ميکند؟ در My Computer اگر روي عکس يک بار کليک کنيم اگر اين تاريخ را ذخيره کرده باشد مينويسد Date Picture Taken : _( N70, K800i, U700 اين را مينويسند.)
10-TV Out داره؟
11-برنامه بيشتر از يک مگابايت روش نميشه نصب کرد؟(بدون فلش کردن و ...)
![]()
Last edited by Hossein 12; 28-12-2007 at 16:29.
درباره سوال اول تمامی این زمانی که شما گفتین رو تکذیب میکنم.فقط درباره عکاسی درسته ! سرعت شاتر کن هست (به نظرم آراز دهندس) با رم 2 گیگ اصل (کینگ، سان دیسک، ...) مشکلی نداره ولی با رم چینی خفن مشکله!
2- اینو میتونید از خودشون سوال کنید (من نمیدونم).
3-نه، فقط اسم طرف رو مینویسه و مثل سونی از لوگو استفاده نمیکنه!
4-مدت زمان فیلم برادی به کیفیت فیلم برداری مرتبط میشه تا 50 مگ خالی روی رم فیلم میگیره! ظبط صدا هم فقط یه نوع هست بدون تنظیمات حداکثر 1 ساعت.
5-بله زوم داره.
6-خیر ، فقط یک دکمه روی هدست وجود داره که شما میتونید تلفن رو جواب بدین.
7-بله این کارها یه روز شارژ هست! بشدت اخطار میدم در باره شارژ گوشی با USB ، اصلا این کارو نکنید.
8-فایلهای 3gp رو بله ولی فايلهاي Real Media رو تست نکردم! منظورتون RM هست؟
9-تا جایی که من دیدم گزینه درج تاریخ روی عکسها نداره! ولی در قسمت Properties داره.(با ACDSee )
10-خروجی تلویزون هم داره!
11-فایل نصب باید کمتر از 1 مگ باشه ، حداکثر هم 4 مگ برنامه روش نصب میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)