سلام من یدونشو گرفتم که تو بعضی جاها میزنه Sim غیر فعال میگید چیکارش کنم بدجور حالمو میگیره اگه کمکم کنید ممنون میشم.
سلام من یدونشو گرفتم که تو بعضی جاها میزنه Sim غیر فعال میگید چیکارش کنم بدجور حالمو میگیره اگه کمکم کنید ممنون میشم.
سلام
من یه 550 گرفتم با گارانتی پارس نیکا تل 143 تومان
البته شیراز
به نظرتون خوبه
سلام
واسه من هم همینطوریه ، بعضی جاها میزنه سیم غیرفعال التبه این دو دفعه که اتفاق افتاده زمانی بوده که من از بندر خارج شدم
با گارانتی خوب گرفتی
من خودم اردیبهشت ماه از قشم بدون گارانتی گرفتم 143 و چند شب پیش هم
واسه داداشم از همین بندر از یه آشنا گرفتیم 136 (قیمت عمده فروشی بهمون داد)(تک فروشیش بود 145)
سلام
ویبره گوشیم کار نمی کنه چه کار کنم؟
ممنون
K550 من چنج شده است چطور می تونم انو سریال اصلی کنم ؟
یه بار با باکس فلش کن از حالت چنج در می اد
سلام خدمت آقايون محترم بنده با اجازتون تازه عضو اين فروم شدم
من چهار روز پيش يكي از اين گوشي (k550i) خريدم اين تاپيكم به طور كامل بررسي كردم به ظاهر همه با باتري اين گوشي مشكل دارن ولي تا امروز هيچ مشكلي نداشتم ولي از خدمت آقايون يه چندتا سوال داشتم
گوشي من سريال اصلي نيست يعني وقتي # 06 #* ميزنم Imei گوشي با شماره ي پشت باتري مطابقت نداره
شماها نوشته بوديد كه اگه با باكس فلش بشه سريالش چنج مي شه رو حالت اول من اين قضيه رو تو جمهوري با دو سه تا آشنا مطرح كردم گفتن اگه اين كارو بكنم همراه اول ديگه كار نمي كنه ولي ايرانسل و تاليا كار مي كنن مي خواستم بدونم اين حرف درسته يا نه ؟
بعدش مي خواستم ببينم اگه اين طوري كه ميگن باشه نمي شه رفت امور مشتركين IMEI فعال كنيم چون من يه گوشي از هلند آورده بودم ( Sonyericsson T290i )( البته دو سال پيش ) كه بعد از باز كردن قفل اين كارو كردم جواب داد
خيلي ممنون ميشم اگه جواب بنده رو بديد
ممنون
سلام
نه الان که مخابرات کاری به گوشیهای چنجی نداره و میتونی به شماره اصلی برگردونی
درضمن اگه هم مشکل پیدا کرد که امکانش خیلی کمه میتونی برگردونی به شماره اولش
حتما طرف یاد نداشته شماره سریال عوض کنه![]()
ممنون از راهنماييتون
پس با اين حساب اگه مشكلي پيش اومد چجوري مي تونم برگردونم به سريال قبلي ؟
ممنون از راهنماييتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)