تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 19 از 1635 اولاول ... 915161718192021222329691195191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

1) بعضی وقت ها هنگام کار و بعضی وقت ها هم که می خوام روشنش کنم نمیاد

2) بله

3) نه ، یکی از دوستام میگه مشکل از سنسورشه باید ببرمش تعمیرگاه. نظرت چیه؟
    دقیقآ دوستون درست میگن از سنسور هستش باید تعمیرگاه مجاز ببریش البته ببین چقدر خرج تعمیریت میشه بعد شاید ارزش تعمیر نداشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دقیقآ دوستون درست میگن از سنسور هستش باید تعمیرگاه مجاز ببریش البته ببین چقدر خرج تعمیریت میشه بعد شاید ارزش تعمیر نداشته باشه
    علت خراب شدنش چی میتونه باشه من که باهاش خوب تا میکردم . دوربین بیچارم دیگه پیر شد... اخی!
    قیمتش تعمیرش میدونی حدودا چقدر میشه ؟ فکر نکنم ارزش تعمیر داشته بشه تازه معلوم نیست چه سنسوری روش بندازن
    ممنون از جوابت.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

علت خراب شدنش چی میتونه باشه من که باهاش خوب تا میکردم . دوربین بیچارم دیگه پیر شد... اخی!
    قیمتش تعمیرش میدونی حدودا چقدر میشه ؟ فکر نکنم ارزش تعمیر داشته بشه تازه معلوم نیست چه سنسوری روش بندازن
    ممنون از جوابت.
    ببرش نشونش بده شاید فقط یه رفرش کردن کافیش باشه

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

استاد یه دوربین بهم معرفی کن که قیمتش از 250 تومن یه قرون هم بیشتر نشه. خفناشو رو کن. الان دارم با k800 حال میکنم برام مثل یه دوربین دیجیتاله ولی خوب نمیشه زیاد ازش انتظار داشت

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

استاد یه دوربین بهم معرفی کن که قیمتش از 250 تومن یه قرون هم بیشتر نشه. خفناشو رو کن. الان دارم با k800 حال میکنم برام مثل یه دوربین دیجیتاله ولی خوب نمیشه زیاد ازش انتظار داشت
    سلام دوست من ما استاد نیستیم
    شما با 250 تومان میخوای خفنم باشه
    k800یه دوربین 3.2 مگاپیکسلی با رزلوشین ضعیف و بدون تغییر یاب هستش البته عکاسی مورد قبولی میگیره که ارزش دارن
    اگه میخوای عکسهای دوربین موبایل رو با دوربین دیجیتال مقایسه کنی دوربین نخری بهتره
    شوخی کردم دوست من
    پیشنهاد من در مورد قیمت زیر 250 البته وقتی شما میخواهید دوربین بخرید باید یک رم هم برای اون بخرید که رم های کینگ استون که ارزونترین رم ها هست برای دوربین دیجیتال نزدیک به 10 تا 15 تا پیاده میشی
    دوربین دیجیتال پاناسونیک DMC-FX12 دوربین بسیار مناسبی است که علی رغم بدنه باریک و زیبایی که دارد به مشخصه های متعدد خوب و کارآمدی مجهز است. لنز زوم اپتیکال لایکا Leica DC 3 برابر (105- 35 میلی متر بر روی فیلم های 35 میلی متری) با قدرت 2.8/f، سیستم ضد محوشدگی تصویر مانند MEGA O.I.S و تنظیمات هوشمند ایزو از جمله قابلیت های برتری هستند که در این دوربین دیده می شود. DMC-FX12 یک دوربین برتر 7.2 مگاپیکسلی است که برای داشتن عکس هایی با کمترین مشکل می توان نسبت زوم آن را حداکثر تا 4.5 برابر در رزولوشن 3 مگاپیکسلی افزایش داد. با به کارگیری قسمت مرکزی CCD و زوم قدرتمند این دوربین به راحتی می توان از سوژه های بسیار دور نیز عکاسی کرد.

مشخصات كلي :
    فشرده و كوچك (Compact) - حسگر 7.4 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 35-105 ميليمتر (بزرگنمايي 3 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 3برابر - بزرگنمايي ديجيتال 4برابر - محدوده ديافراگم F2.8 تا F5 - سرعت شاتر 1/2000 تا 60 ثانيه - حساسيت 100 تا 1250 -4 حالت + دستي تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes

دوربين ديجيتال سوني DSC-W55 از سري دوربين هاي ديجيتال سري W سوني است که به سنسور 7.2 مگاپيکسلي مجهز مي باشد. صفحه نمايش اين دوربين يک صفحه نمايش 2.5 اينچي کارآمد است که تصاوير را با کيفيت خوب و قابل قبولي پخش مي کند. اين دوربين داراي لنز Carl Zeiss است و در رنگ هاي آبي، صورتي و مشکي عرضه شده است. سوني DSC-W55 به لنز زوم اپتيکال 3 برابر مجهز مي باشد.

مشخصات كلي :
    فشرده و كوچك (Compact) - حسگر 7.2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 36-114 ميليمتر (بزرگنمايي 3 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 3برابر - بزرگنمايي ديجيتال برابر - محدوده ديافراگم F2.8 تا F5.2 - سرعت شاتر 2000/1 تا 1 ثانيه - حساسيت 100 تا 1000 -5 حالت تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes

نیکون ال 2
    اين دوربين ديجيتال خاص مبتديان عکاسي ديجيتال بوده و دراي مشخصه هايي چون لنز زوم نيکور 3X و صفحه نمايش 2 اينچي است که با وزن و حجمي كم، بسيار ظريف وشکيل مي باشد. اين مدل داراي لنز زوم نيکور 116-38 ميليمتر است که امکان زيادي را براي زوم روي سوژه هاي مختلف از پرتره تا مناظر دوردست فراهم مي آورد.

مشخصات كلي :
    آماتور (Amateur) - حسگر 6.2 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2 اينچ - لنز 38-116 ميليمتر (بزرگنمايي 3.1 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 3برابر - بزرگنمايي ديجيتال 4برابر - محدوده ديافراگم F3.2 تا F5.3 - سرعت شاتر - حساسيت تا -5 حالت + دستي تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دست درد نکنه. ممنون نگفتم که k800 در حد دوربین دیجیتاله.
    منظورم از خفنها کلا خفن ترین دوربینا نبود. منظورم تو این رنج بود.
    میگم نظر ت راجع به a640 کانن چیه؟ قدیمیه؟ تو مجله دانش کامپیوتر در موردش نوشته بود گفتم نظر شما رو هم بدونم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

دست درد نکنه. ممنون نگفتم که k800 در حد دوربین دیجیتاله.
    منظورم از خفنها کلا خفن ترین دوربینا نبود. منظورم تو این رنج بود.
    میگم نظر ت راجع به a640 کانن چیه؟ قدیمیه؟ تو مجله دانش کامپیوتر در موردش نوشته بود گفتم نظر شما رو هم بدونم
    دوربينهاي ديجيتال سري A کانن همواره بر فراز دوربينهاي رقيب ايستاده اند، اما مدل PowerShot A640 اين واقعيت را به مفهوم واقع کلمه تجسم بخشيده است. رزولوشن مهيج 10 مگاپيکسلي كه براي اولين بار در دوربينهاي سري A مورد استفاده قرار گرفته و قدرت زوم اپتيکال 4X را حتما تجربه کنيد، قطعا با اين کار عکاسي لذت بخش تري خواهيد داشت و با توجه به ويژگي هاي جالب توجهي چون سهولت استفاده، عملکرد عالي از جمله 21 مود عکاسي و تنظيمات فراوان خودکار و همچنين ISO 800 براي قابليت هر چه بيشتر و بهتر در نور کم، تصاوير زيباتري را ثبت خواهيد کرد.

مشخصات كلي :
    آماتور پيشرفته (Advanced Amatueur) - حسگر 10.3 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 35-140 ميليمتر (بزرگنمايي 4 برابر) - بزرگنمايي اپتيكال 4برابر - بزرگنمايي ديجيتال 4برابر - محدوده ديافراگم F2.8 تا F4.1 - سرعت شاتر 2500/1 تا 15 ثانيه - حساسيت 80 تا 800 -6 حالت تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes

توليد و عرضه و اين دوربين متوقف شده و مدل A650 IS جايگزين آن شده است.

A650 IS دوربین دیجیتالی است که عمدتا برای علاقه‌مندانی طراحی و ساخته شده که به کیفیت عالی تصویر اهمیت زیادی می‌دهند و به تنظیمات خلاقانه نیاز دارند. A650 IS یک دوربین 12.1 مگاپیکسلی است که به زوم اپتیکال 6 برابر (برابر با 210-35 میلی متر) مجهز است و لرزش‌گیر آن نیز کیفیت بسیار خوبی دارد. از دیگر امکانات این دوربین می‌توان به 21 حالت عکاسی مختلف مانند عکاسی از کودکان و حیوانات، تنظیمات دستی، اولویت دیافراگم و اولویت شاتر اشاره کرد. این قابلیت‌ها را می‌توانید بر روی کلید مدرج دوربین پیدا کنید. نمایش‌گر LCD این دوربین 2.5 اینچ است که زوایای دید مختلفی را ارائه می‌کند.

مشخصات كلي :
    آماتور پيشرفته (Advanced Amatueur) - حسگر 12.1 مگاپيكسل - صفحه نمايش 2.5 اينچ - لنز 35-210 ميليمتر - بزرگنمايي اپتيكال 6برابر - بزرگنمايي ديجيتال 4برابر - محدوده ديافراگم f/2.8 (W) / f/4.8 (T) - f/8.0 - سرعت شاتر 1/2000 تا 15 ثانيه - حساسيت 1600 تا 80 -اتوماتیک و دستی و 6 حالت از پیش تنظیم شده تنظيم تراز سفيدي - قابليت فيلمبرداري: Yes

جیگر تلا قیمت این دوربین دورو ور 400 تومان هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

ای بابا مثل خر تو گل گیر کردم نمیدونم چی بخرم.
    w55 دوستم داره
    از پاناسونیکم زیاد خوشم نمیاد
    این a640 هم که میگی تولیدش متوقف شده.
    a650 هم که به کلاس ما نمیخوره.
    چیز دیگه ای سراغ نداری؟ حالا یکم از 250 بالاتر رفت اشکال نداره یه کاریش میکنیم.
    سعی کن از همین کانن و نیکون و این جور برندا باشه. ببخشید اینقد پیله کردم شرمنده

پروفشنال hamid00009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به نظر من کانن خوب هست اگه از مدلهایی که گفتم خوشت نیامد برو دنبال سونی
    1-کانن a720 is قیمت 225000 تنها مشکلش این که باتری قلمی میخوره (البته مهم نیست)
    2-کانن a570 is قیمت 190000
    3-سونی w90 ,w80 , w55که بین این 3 تا معلوم کدوم بهتره
    گزینه اولی عالی است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Sony H7-H9 یا S5 iS کانون کدومشون بهتره تو رنجه قیمت یکسان مثلا ؟
    ممنون ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •