بازی خوبی بود ولی گلی که خوردیم اصلا حقمون نبود باید می بردیم
بازی خوبی بود ولی گلی که خوردیم اصلا حقمون نبود باید می بردیم
من به عنوان یه بیطرف باید بگم بازی خوبی بود ولی اگر کسی حق پیروزی داشت اون تیم منچستر نبود
من خیلی تو ذهنی خوردم !!!!!!!!!!!!!
این گل آخریه خیلی مسخره بود
ببخشید حتما آرسنال بود ؟؟؟![]()
سلام
بازی رو که همه دیدید به نطر من اورا بهترین بازیکن منچستر بود دوستان از حق نگذریم با توجه به امتیاز میزبانی آنها ارسنال مثل همیشه خیلی خوب بازی کرد ما هم خوب بودیم فوتبال واقعا شده بود شطرنج
ونگر و فرگی واقعا یه چیز دیگن از یه طرف خیلی دلم میخاست همون 2-1 تموم میشد از یه طرف هم نمیشد از حق گذشت اخه واقعا نمیدونم این ونگر با این تیم چیکار میکنه واقعا تحسینش میکنم فرگی هم جای خودشو داره
انشالله تو بازی برگشت میبریم فعلا
خیلی وقت بود تو این تاپیک نیومده بودم
بازی بعد ما با بلکبرن هستش تو لیگ
به امید پیروزی
فوتبال ایران
باشگاهی فقط منچستر
ملی فقط برزیل
![]()
Last edited by beckham7; 05-11-2007 at 22:20.
ببخشید به کسی بر نخوره نظر شخصیه نه از باشگاهاش خوشم میاد نه از تیم ملیش به هزارو یک دلیل
بخاطر امضا دوستمون نوشتم........... بیخیال
"فرگوسن" از ناامني در ورزشگاه امارات لندن انتقاد كرد
یوفا: "آلكس فرگوسن" سرمربي اسكاتلندي باشگاه منچستريونايتد انگليس ، ضعف امنيت در ديدار روز شنبه برابر تيم آرسنال را مورد انتقاد قرار داده و گفت كه ايستادن كنار زمين براي او و دستيارانش خطرناك بوده است.
به گزارش یوفا: فرگوسن بعد از تساوي ۲ بر ۲با تيم آرسنال در ورزشگاه امارات شهر لندن ، به شبكه تلويزيوني منچستريونايتد گفت : روي نيمكت تيم هم از ناسزاهاي هواداراني كه كمي دورتر نشسته بودند ، در امان نبوديم. امنيت در اين ورزشگاه مناسب نيست.
وي افزود : توهينهايي كه ميشنيديم شرمآور است. هر نوع ناسزايي به نيمكت ميهمان نثار ميشود و خطر كاملا احساس ميشود.
فرگوسن همچنين به انتقاد از قضاوت "هووارد وب" پرداخته و افزود : وب داور شايستهاي براي قضاوت در ليگ برتر است اما اين مسابقه براي او سنگين بود و گاهي به سود آرسنال سوت زد.
به گفته وي ، "گل دوم تيم آرسنال كه در وقت اضافه توسط "ويليام گالاس" زده شد ، ناشي از اين بود كه داور بعد از خطا روي "لوئيس ساها" ضربه آزاد اعلام نكرد. بايد به سود ما خطا ميگرفت."
وي در ادامه ، فقدان تمركز و هماهنگي لازم در تيمش را عامل از دست دادن يك پيروزي مهم دانست.
فرگوسن گفت : شايد فكر ميكرديم كه به اندازه كافي به پيروزي نزديك شدهايم در حاليكه مسابقه فوتبال است و نميتوان باور كرد سه امتياز را از كف داديم.
"ويليام گالاس" در اواخر نيمه نخست با يك گل به دروازه خودي ، باعث پيش افتادن تيم منچستر شد اما "سسك فابرگاس" در دقيقه سوم نيمه دوم ، نتيجه را مساوي كرد و گل يازدهم خود در اين فصل را به ثمر رساند.
"كريستيانو رونالدو" در دقيقه ۸۲باز هم گلزني كرد كه در لحظات پاياني توسط گالاس جبران شد.
مسدومین این هفته کیا هستند؟
.
مرسی
فرگی واقعا راست گفته !!
امشبم که بازی داریم با Dynamo Kiev ایشالا میبریم
dash ashki من که نمیدونم کیا هستن شاید دوستان بدونن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)