با سلام
دوستان کسی سیو مرحله ی Apollo Square رو داره.البته یه سیو سالم باشه یعنی اصلا از ترینر استفاده نکرده باشه.
با سلام
دوستان کسی سیو مرحله ی Apollo Square رو داره.البته یه سیو سالم باشه یعنی اصلا از ترینر استفاده نکرده باشه.
دمت گرم.خیلی باحالی![]()
سلام،
هرچقدر به مغزم فشار میارم نمیفهمم کجای Apollo Square گیر کردی !!
ولی هر چی که هست ، نباید دوباره از اول شروع کنی و بری ! این کار رو نکن . شما به تمام نقشه سر زدی ؟ به نظرم تمام نقشه رو زیر و رو کن و به قسنت هایی که در نقشه خاموش هستن سر بزن ، درست میشه....
با سلامسلام،
هرچقدر به مغزم فشار میارم نمیفهمم کجای Apollo Square گیر کردی !!
ولی هر چی که هست ، نباید دوباره از اول شروع کنی و بری ! این کار رو نکن . شما به تمام نقشه سر زدی ؟ به نظرم تمام نقشه رو زیر و رو کن و به قسنت هایی که در نقشه خاموش هستن سر بزن ، درست میشه....
تا اونجایی که فهمیدم اشکال از سیو بازی هست.
اگر تو سیو این مرحله رو داری میشه برام اپلود کنی؟البته یه سیو سالم باشه.
خیلی خیلی ازت ممنون میشم.
کسی جواب ما رو نداد ! بابا جان من یکمی زودتر . تا این امتحانات تموم نشده تمومش کنم .ببخشید من یه جای بازی گیر کردم :
یه قسمتی رسیدم که لانه ی زنبور هست ! یعنی یه محوته ای هست که پرش زنبوره . قبل از اینکه وارد بشی یه دستگیره هست که اگه فشارش بدی یه گازی میاد و همه ی زنبور ها به مدت 2 ، 3 دقیقه ناپدید میشوند .
بعد مثل اینکه باید یه چیزی از توی کندوهایی که زنبور ها دورش هستند بردارم . کسی میدونه اونجا باید چیکار کنم ؟
این هم کرک برای اون 2تا دوستمون که بازی رو گرفتند و مشکل داشتند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
E رو بزن و آنزیمها رو جمع کن.
یادت باشه زنبورها خطرین بعد یک مدت در میان. چندتا ازین زامبیها هم میان بعد از زدن اون دکمه.
عزیز منظورت از آنزیم چیه ؟!e رو بزن و آنزیمها رو جمع کن.
یادت باشه زنبورها خطرین بعد یک مدت در میان. چندتا ازین زامبیها هم میان بعد از زدن اون دکمه.
در مورد اون زنبور ها و زامبی ها اینو میدونم . این اعصابمو ریخته به هم ! دکمه رو میزنم از دست زنبور ها خلاص بشم ، این جک و جونور ها میان !
با سلام
دوستان یعنی کسی سیو این مرحله رو نداره؟
Apollo Square
اگر کسی سیوش رو داره خیلی خیلی ممنون میشم برام اپلود کنه.
من تقریبا اخرای بازی هستم ولی سیوم مشکل داره و توی مرحله apollo square گیر کردم.
موم هست. توی هر کندو.
از دست اونها فرار کن و برو وسط محوطه و هرچی کندو هست بگرد و مومها رو بگیر(آیکونش شبیه یک سرنگ هست)
داوود جان اینجا هرچی میگردم نیست چیزی
اون زنبورها خودم چون گیر داشتم یادمه. همین جا رو بگرد ببین چیزی هست؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)