تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 34 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 340

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه يوونتوس: Juventus F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

پيش فرض تولد مبارک وینچنزو

ياکوئنتا مهاچم بيانکونري ها امروز در کنار اتزوري ها جشن 28 سالگي خود را برپا مي کند.بازيکن يووه که جانشين خوبي براي مهاجمان گذشته ايتاليايي ها خواهد بود اميدوار است درروز تولدش براي تيم ملي کشورش گل زني نمايد و شایستگی خود را به اثبات برساند . این بازیکن موفق و گلزن فوتبال حرفه ای خود را با تیم رجیولو اغاز کرد و پس از سپری کردن چند فصل در تیم های اماتور نظیر پادووا و کاستل به تیم معتبر اودینزه پیوست و درخشش واقعی خود را از این تیم اغاز کرد و با پیراهن ایم تیم 176 بازی انجام داد و موفق شد 57 گل نیز به ثمر برساند و خود را به عنوان برترین مهاجم اودنیزه معرفی کرد و سرانجام در سال گذشته با یک انتقال رویایی به تیم یوونتوس پیوست و با اینکه هنوز زمان زیادی از پیوستن او به یوونتوس نمی گذرد ولی طرفداران بسیار زیادی در تورین و سر تا سر جهان پیدا کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض رسیدن به صدر جدول سری آ

دیوید ترزگه مهاجم بیانکونری ها معتقد است که اینتر به زودی دچار لغزش خواهد شد و جایگاه خود را از دست خواهد داد.گلزن برتر یوونتوس تورین اضافه کرد : اگر داوران دچار اشتباهات فاحش برابر یووه نمی شدند مطمئنا یوونتوس جایگاه بهتری در جدول رقابت ها داشت ولی هنوز فرصت باقی مانده است و ما در هفته های اتی به صدر جدول نزدیک تر خواهیم شد . مهاجم همواره گلزن یوونتوس در مورد عدم دعوتش به تیم ملی فرانسه نیز گفت : اهمیت چندانی برایم ندارد چون در بهترین شرایط قرار دارم ولی به خاطر مشکلات شخصی به تیم ملی دعوت نمی شوم امیدوارم بتوانم در یورو 2008 حضور داشته باشم .

سمپدوریا خواهان زبینا
    سران سمپدوریا در تلاش هستند تا جاناتان زبینا را در ماهه ژانویه جذب نمایند.کلودیو رانیری مربی یووه در فصل جاری چندان به این مدافع بازی نداده است و بازیکن فرانسوی طی روزهای گذشته از نارضایتی خود نسبت به شرایطش در یووه گفته بود و با پیشنهاد سمپدوریا امکان ترک یووه توسط زبینا وجود دارد

کیه لینی در یوونتوس خواهد ماند
    جورجیو کیه لینی روزهای خوبی را پشت سر می گذارد و در یکی از بهترین فرم ها و شرایط ورزش ای خود هست. همین مسئله سبب می شود تیم های مختلف خواهان جذب وی باشند. ساندرلند و مسولین این تیم انگلیسی قصد دارند با ارائه پیشنهادی مدافع بیانکونری ها را راهی جزیره نمایند. مدیران بانوی پیر در واکنش به این مسئله اظهار داشتند: کیه لینی هرگز دست به چنین اشتباهی نمی زند و یووه را ترک نخواهد کرد وی نزد ما در تورینو می ماند زیرا بازیکن موثری برای ما به شمار می رود و همواره مربیان به تجربیات وی نیاز دارند .جورجیو نیز در گفتگویی گفت: دلیلی به ترک تورینو و سفر به انگلیس نمی بینم.خیلی ارزوی ها دارم که با یووه به ان خواهم رسید، دلایل زیادی برای ماندن در کنار بیانکونری ها دارم و امیدوارم در اینده همراه یوونتوس به افتخارات خود بیافزایم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض بوفون مرد اول یورو 2008

به نظر مي رسد مسولين برگزاري يورو 2008 قصد دارند براي تبليغات اين مسابقات بزرگ از دو فوتباليست مطرح جهان بهره ببرند : گفته ميشود جي جي بوفون سنگربان شماره یک یوونتوس و تیم ملی ایتالیا به همراه کريستيانو رونالدو مهاجم منچستر یونایتد در مراسم ويژه اين رقابتها خواهند بود و برنامه تبليغاتي بسیار ویژه ای را برگزار خواهند کرد . جان لوئيجي بوفون در اين خصوص گفت: اين براي هر بازيکني جذاب خواهد بود و از اينکه مرا برگزيدند خوشحالم و ممنون هستم اين مي تواند يک موفقيت براي من به شمار رود و امیدوارم ایتالیا در این رقابت ها به قهرمانی دست پیدا کند و افتخاری دیگر در سطح ملی به دست اوریم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض با گلزنی کیه لینی پرونده اتزوري ها به زيبايي بسته شد

اتزوري ها در کنار دونادوني با قرار گرفتن در صدر جدول به مانند گذشته راهي رقابت هاي يورو شدند . در این دیدار که با برتری 3-1 ایتالیا به پایان رسید جورجیو کیه لینی - رافائل پالادینو و وینچنزو یاکوئیتا در ترکیب اصلی ایتالیا حضور داشتند و کیه لینی مدافع برتر ایتالیا نیز یکی از سه گل لاجوردی پوشان را به ثمر رسانید . ايتاليايي ها در نيمه نخست با گل به خودي ياران جزاير فارو پيش افتادند و در ادامه لوکا توني که اين روزها خيلي خوب کار مي کند و راه باز کردن دروازه حريفان را به خوبي مي داند توانست گل دوم لاجوردي پوشان را به ثمر برساند تا بيش از پيش قدرت ايتاليا را نشان دهند در ادامه ياران دونادوني با تغييراتي که توسط مربي در ترکيب داشت توانست به گل سوم خود دست يابد زننده اين گل کسي نبود به جز مدافع بيانکونري ها جورجيو کيه ليني ،مهره اي که کمتر کسي به گلزني او فکر مي کرد کيه ليني به همراه ياکوئنتا و پالادینو نمايندگان شايسته بيانکونري ها در ترکيب اتزوي ها بودند و موفق نيز نشان دادند کيه ليني با گلزني در برابر جزاير فارو يک شب به ياد ماندني را سپري خواهد کرد . گفتنی است ایتالیا با کسب این پیروزی 29 امتیازی شد و بالاتر از فرانسه 26 امتیازی به دور بعد بازی ها صعود کردند . به امید موفقیت تیم ملی ایتالیا در یورو 2008

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض یووه یعنی اینده، اینده ای همراه با خوشبختی

تياگو از اينجا مي رود ؟؟؟ نه ، او نزد ما در تورينو مي ماند. هنوز هم براي هماهنگي با نقش جديد در يووه دير نشده و تياگو مي تواند با گذشت زمان خود را در تيم پيدا کند و با روحيه و اعتماد به نفس بالاتري همراه يووه به پيروزي هاي بزرگي دست يابد . تياگو زماني که به يووه امد از همان ابتدا به اينده اش فکر کرد، او فهميد که سالیان زیادی در اینجا خواهد ماند و می تواند در کنار بیانکونری ها به افتخارات زیادی دست یابد.هافبک پرتغالی یووه که پیش از این شایعه جدای اش زیاد شنیده می شود در گفتگو با شبکه اسکای از ماندن در یوونتوس گفت. با اینکه به ماه ژانویه نزدیک می شویم و در این ماه فوتبالیست های ناراضی می توانند از تیم های خود جدا شوند، وی تاکید کرد که تمایل دارد در کنار بیانکونری ها بماند. او در این گفتگو اظهارداشت: اینکه می خواهم در یووه بمانم، انتخاب خود من است نه انتخاب مربی. من به یووه امدم و هم اکنون به این نتیجه رسیدم که اینجا را ترک نکنم زیرا به این تیم تعلق دارم. طی هفته های اخیر به اعتماد لازم دست یافتم و تیم را خیلی خوب پیدا کردم. اینجا احساس خوبی دارم و به من فضا لازم داده میشود. کمک مربی به من بسیار تاثیر گذاشت، رانیری به من نشان داد که با کمی صبر می توانم به انچه می خواهم دست یابم. او همان کاری را کرد که من به ان فکر می کردم، از او بسیار ممنونم. رانیری گفت که شرایط سنگین نیست و من با گذشت زمان می فهم در چه تیمی هستم و به زودی خودم انتخاب خواهم کرد. بازیکن تازه وارد بیانکونری ها در ادامه گفت: در گفتگو با سکو و بلانک متوجه شدم که انها به من اعتماد بسیار زیادی دارند واز این بابت بسیار خوشحالم. در بازی های اخیر به میدان رفتم و شرایطم بسیار بهتر شده، خیلی خوبم و این حقیقت دارد که می خواهم همه چیز را از ابتدا شروع کنم. تیاگو در خصوص احتمال بازی کردن برابر پالرمو نیز می گوید: من اماده و حاضرم. من در تمرینات بسیار عالی کار کردم و تمرینات را ادامه می دهم، این انتخاب مربی خواهد بود. همچنین وی به لیون اشاره می کند، زمانی که پیوستن به یووه امکان داشت هرگز به لیون فکر نخواهی کرد. من ایمان داشتم که می توانم در کنار یووه به پیروزی برسم. زمانی که در پینتزولو برای اولین بار در تمرینات حاضر شدم فهمدیم که به چه تیمی امدم و از این بابت خرسندم اما به ناگاه دچار افسردگی شدم که امروزه با گذشت زمان با کمک یوونتوسی ها به شرایط عادی بازگشتم و تصمیم به ماندن گرفتم. برای گرفتن این تصمیم مسولین و مربیان و به همراه بازیکنان و هواداران بیانکونری تاثیر فراوانی داشتند.من در کنار هم باشگاهی هایم در یووه خوشحالم و در حال حاضر احساس خوشبختی را در وجودم حس می کنم.مشکلاتی داشتم که سبب می شد از رفتن صحبت کنم اما الان به ماندن فکر می کنم.تیاگو در پایان در خصوص پیشنهاد بارسا توضیحی کوتاه می دهد: مشکلاتی بود که من از رفتن صحبت کردم و بارسا نیز به من پیشنهاد داد، اما واقعا می خواهم در کنار یووه باشم و در کنار بانوی پیر به انچه می خواهم دست یابم. در این لحظات تنها به کسب پیروزی با پیراهن سیاه و سفید یوونتوس فکر می کنم و در جمله پایانی گفت: یووه امروز برای من یعنی اینده ،اینده ای همراه با خوشبختی.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض لمپارد اماده حضور در یووه

به نظر شما لمپارد بياد بهتره يا ديه گو يا ريكلمه يا بالاك؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by pentoriko; 22-11-2007 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض لمپارد اماده حضور در یووه

توتو اسپورت

سران یوونتوس همچنان در صدد به دام انداختن دیه گو هافبک بازیساز وردربرمن هستند.توتو در این باره نوشته که کلودیو رانیری مربی یووه تمایل دارد این برزیلی را جانشینی برای تیاگو قرار دهد چرا که به استعدادهای وی بیشتر از ستاره پرتغالی اش ایمان دارد و به همین جهت بیانکونری و مشخصا اله سیو سکو در تلاش هستند تا در نخستین فرصت دیه گو را به المپیکوی تورینو بیاورد که در صورت تحقق این امر و انتقال ۲۰ میلیون یورویی این بازیکن جوان می توان وردربرمن می تواند گران ترین فروش تاریخ باشگاه خود را انجام دهد.دیه گوی برزیلی همین چند وقت پیش از سوی هواداران تیم المانی به عنوان بهترین بازیکن فصل پیش این تیم انتخاب شد تا مزد زحمات خود را بگیرد.ترکیب او و تورتسن فرینگز چنان فوق العاده است که ان ها را دو موتور برمن می خوانند.
    تیاگو مندز پیرامون شایعات اخیر مبنی بر جدایی قریب الوقوعش از یوونتوس گفت : این سخنان ازرده خاطرم کرده اما هرگز قصد ترک یووه را ندارم و می خواهم تا پایان مدت قراردادم در این جا بمانم مگر ان که باشگاه قصد فروشم را بگیرد که در این صورت من به این تصمیم ان ها احترام می گذارم.این پرتغالی در ادامه افزود : تنها مشکل فعلی من به لحاظ جسمی است که به امادگی صد در صد نرسیده ام لیک شرایطم روز به روز در حال بهتر شدن است و در این راه تمرینات سخت و طاقت فرسایی انجام می دهم.او در پایان ابراز امیدواری کرد که بتواند هر چه سریع تر جایی در ترکیب اصلی تیم دست و پا کند.
    الکس روزینا ستاره تورینو مطمئن است که هم تیمی هایش به زودی با هم هماهنگ خواهند شد او گفت : تیم ما واقعا تیم خوبی است و امیدوارم قدرت و توان واقعی این تیم تا پایان فصل هویدا شود و همه به توانمندی های پنهان گراناتا پی ببرند.تعداد زیادی از بازیکنان مصدوم هستند اما اگر این بحران دست از سر تیم ما بردارد اطمینان دارم می توانیم توان واقعی خود را به اثبات برسانیم.
    مقامات باشگاه اینتر در حال مذاکره با همتایان خود در رئال در مورد امضای قرارداد با دیارا هستند.با ان که رئالی ها پیش از این مایل نبودند این بازیکن را به فروش برسانند اما ظاهرا نظرشان تغییر کرده و نراتزوری ها نیز با اغوش باز این مسئله استقبال می کنند.
    ماجراهای خوان رومن ریکلمه با ویا رئال نیز همچنان ادامه دارد.ملی پوش ارژانتینی از زمانی که از تیم بوکا جونیورز به ویا رئال برگشته از تیم مانوئله پلگرینی بیرون مانده و علاقه مند است تا فوتبال خود را در تیم سابقش دنبال کند.
    توتو اسپورت با چاپ تصویری از شادی پس از گل کیلینی اشاره ای به نمایش ایتالیا در دیدار دیشب داشته و از حذف زود هنگام انگلستان خبر داده است.

[/IMG]

کوریره دلو اسپورت

در حالی که توتو اسپورت از پیوستن دیه گو به یووه خبر داده کوریره باز هم نام فرانک لمپارد را به عنوان هدف اصلی یووه در خط هافبک بر شمرده و از نهایی شدن این انتقال در اینده ای نزدیک خبر می دهد.اله سیو سکو چندی پیش در لندن با سران چلسی دیدار و گفت و گو کرده بود تا نظر ابی های لندن را پیرامون انتقال لمپارد به تیمش بپرسد.در این بین خود این بازیکن ۲۹ ساله نیز مایل است تا بازی در لیگ های خارجی را نیز تجربه کند و دوست دارد یک بار دیگر زیر نظر کلودیو رانیری که در زمان همکاری اش با چلسی او را به استمفورد بریج اورد فوتبال بازی کند.لمپارد در حال حاضر سالیانه ۶ میلیون پوند از ابی های لندن می گیرد.این روزنامه در ادامه می نویسد لمپارد اماده ترک چلسی است.ابی های لندن قیمت او را ۱۲ میلیون یورو اعلام کرده اند.
    منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

به نظر شما لمپارد بياد بهتره يا ديه گو يا ريكلمه يا بالاك؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به نظر من باید دیه گو رو بیارن

چون که سه تای دیگه فوق فوقش تا سه چهار سال دیگه میتونند بازی کنند ولی دیه گو جا برای پیشرفت زیادی داره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من باید دیه گو رو بیارن

چون که سه تای دیگه فوق فوقش تا سه چهار سال دیگه میتونند بازی کنند ولی دیه گو جا برای پیشرفت زیادی داره

آره ديه گو خيلي خوبه اما اگه فرانك لمپارد بياد ميتونه مثل ندود بازيسازي بكنه سبك بازيش مثل ندود هست

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض هواداران یووه به میلان نمی روند!

۱ : تیاگو روزگار خوشی را در یووه نمی گذراند.بارسا خواستار ان است که او را در ژانویه به خدمت بگیرد.بنفیکا قصد دارد این بازیکن را به هر نحو ممکن خریداری کند.به هر حال جیووانی کوبولی گفته که تیاگو به هیچ قیمتی فروخته نخواهد شد اما پر واضح است که ستاره پرتغالی با باشگاه مشکل پیدا کرده حتی اگر در مصاحبه هایش این مسئله را انکار کند چرا که برای بازیکنانی نظیر او نیمکت نشینی های مستمر امری غیر قابل تحمل است و به هیچ وجه پذیرفتنی نیست.او این فصل نتوانسته در حد و اندازه های فصل قبل بازی کند و از دوران حضورش در چلسی و لیون فاصله بسیار گرفته است اما نکته این جاست که رانیری هم فرصت چندانی برای بازی کردن به او نداده چیزی که این شائبه را به وجود اورده این است که مربی ۵۶ ساله یووه اعتقاد چندانی به تیاگو ندارد. می گویند یووه او را با مبلغی حدود ۷ یا ۸ میلیون یورو در زمستان خواهد فروخت.
    ۲ : خیری که در ابتدای هفته به گوش رسید احتمال بازگشت انزو مارسکا به یوونتوس است.بازیکنی که با امدن کاپلو و عدم اعتقاد این مربی به او به سویا فروخته شد و اتفاقا بازی های خیره کننده ای را هم از خود به نمایش گذاشت.اوج درخشش او هم در فینال یوفا کاپ بود.انزو در زمان مربیگری خوانده راموس در سویا روزگار خوبی را سپری کرد.
    ۳ : از ان جا که در این هفته تمامی دیدارهای باشگاهی تعطیل بود لذا بیشتر اخبار حول و محور نقل و انتقالات بازیکنان در ژانویه می چرخید.مثل همیشه نام های پر طمطراقی مثل دیه گو - لمپارد - ریکلمه و ... شنیده می شود اما فاصله حرف تا عمل بسیار زیاد است.محرومیت هواداران یووه از سفر به میلان نیز خبر ناخوشایندی بود که اخر هفته اعلام شد.با ارزوی اخر هفته ای سرشار از لحظات ناب و به یاد ماندنی هورا یوونتوس همراه با شما حوادث ریز و درشتی که در طول هفته بر بانوی پیر گذشت را مرور می کند.
    شنبه ۲۶ ابان : جیووانی کوبولی رییس یوونتوس قول داد تا این باشگاه برنامه هایش را برای استادیوم جدیدش طی ۶ هفته اینده اعلام خواهد کرد.بانوی پیر فعلا همراه با تورینو از استادیوم المپیکو استفاده می کند.کوبولی در گفت و گو با کانال یووه گفت : در حال کار کردن روی پروژه ساخت استادیوم جدید هستیم و ممکن است تصمیمات خود را طی یک ماه و نیم اتی اعلام کنیم.استادیوم جدید فقط میزبان بازی های ما خواهد بود و در طول هفته اجازه نمی دهیم هیچ فعالیت غیر ورزشی در ان انجام شود.کوبولی پیرامون وضعیت تیمش گفت : بازیکنان و مربیان بر این باورند که هنوز تمام پتانسیل ما به مرحله اجرا در نیامده و می توانیم نتایج بسیار بهتری را در ادامه کسب کنیم.اگر برخی از تصمیمات داوری به درستی اعلام می شد ما به اینتر نزدیک تر بودیم.
    یکشنبه ۲۷ ابان : جی جی بوفون گلر ایتالیا برد تیمش مقابل اسکاتلند را تقدیم روبرتو دونادونی کرد.ایتالیا که مسابقات مقدماتی یورو ۲۰۰۸ را با دو شکست در طی سه دیدار اغاز کرد و نه تنها ۳ بر ۱ مغلوب فرانسه شد بلکه در ناپولی هم مقابل لیتوانی به تساوی ۱ بر ۱ قناعت کرد و سرانجام در دیداری پر تب و تاب مقابل اسکاتلند پیروز شد.بوفون پس از انجام هشتادمین بازی ملی اش گفت : ما به رغم اغاز مصیبت بار تسلیم نشدیم و باید پیروزی کسب شده را بر تافته از مدیریت و تدابیر دون دانست.او سخت کار کرد.همه ما باید به دیده احترام به او نگریسته و مینگریم.همیشه یقین داشتم او می توانست این ماموریت بزرگ را به انجام برساند.او مربی جوانی است ولی ایده های بزرگی دارد و می تواند به مردانش انگیزه هم ببخشد.
    دوشنبه ۲۸ ابان : انزو مارسکا هافبک سویا به یوونتوس باز می گردد.انزو هنوز هم از محبوبیت خاصی نزد هواداران یووه برخوردار است و اخیرا نیز وکیل او با سران یووه باب مذاکره را گشوده است.مارسکا در سویا مشغول بازی است اما هنوز مد نظر سران بیانکونری قرار دارد.کلودیو رانیری ار به خدمت گرفتن هافبک خلاقی چون وی استفبال خواهد کرد.فورتوناتو وکیل مارسکا در این رابطه گفت : مقامات یووه با من تماس گرفتند انزو تنها زمانی سویا را ترک خواهد کرد که با یک پیشنهاد جدی مواجه شود.به هر تقدیر انتقال مارسکا از سویا در ژانویه خیلی بعید به نظر می رسد ولی همه چیز بستگی به شرایط تیم اسپانیایی خواهد داشت.
    سه شنبه ۲۹ ابان : یوونتوس بار دیگر خواهان بازگشت سباستین جیوونیکو بازیکن تیم امپولی است.این بازیکن یکی از مهره های کلیدی تیم زیر ۲۱ ساله های ایتالیا و باشگاه امپولی است.گرچه او در این فصل عمدتا در امپولی یک نیمکت نشین بوده اما با این وجود ۲ گل برای تیمش به ثمر رسانده.یکی از این گل ها ضربه ازادی بود که پیروزی ۲ بر ۱ رمی ها را خراب کرد تا ان ها ۲ بر ۲ متوقف شوند.حیوونیکو ۲۶ ژانویه ۲۱ ساله می شود و در این مرحله می تواند به یوونتوس باز گردد.اله سیو سکو در خصوص بازگشت او می گوید : تصور می کنم وقتی او به تیم ما باز گردد همان بازی های استثنایی را از او ببینیم.او لئونل مسی ماست.ناگفته ناماند سبا در پیروزی ۵ بر ۰ هفته گذشته زیر ۲۱ ساله های ایتالیا در مقابل اذربایجان ۴ پاس گل داد و بهترین بازیکن میدان معرفی شد.
    چهارشنبه ۳۰ ابان : کاپیتان پائولو مالدینی که تیمش پس از بازی با کالیاری باید شنبه ۱۰ اذر مقابل یوونتوس صف ارایی کند بی صبرانه منتظر این دیدار است چرا که به زعم او همواره رقابت جالب و بعضا عجیبی میان دو باشگاه وجود داشته است.فکر می کنم این دیدار از جذابیت های بالایی برخوردار باشد.سری A بدون یوونتوس هیچ معنایی نداشت اما قبل از جدال بزرگ باید در دیدار مقابل کالیاری قدرت میلان را نشان دهیم.
    پنجشنبه ۱ اذر : جیووانی کوبولی مخالفت خود را با وروش تیاگو یا سرجیو المیرون اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد که این دو خصوصا تیاگو هر چه زودتر خود را به تیم تحمیل نمایند او گفت : من به اینده تیاگو در یووه بسیار خوش بین هستم او هنوز جا برای پیشرفت دارد.ما ۲۵ بازیکن در اختیار داریم که تنها در هر بازی ۱۱ نفر ان ها به میدان می روند و ۷ نفر نیز روی نیمکت می نشینند بر همین اساس مربی رانیری باید بهترین ها را در هر بازی به کار گیرد.تیاگو یک بازیکن حرفه ایست و دوست دارد در ترکیب ثابت باشد.من نیز دوست دارم بازیکنان همواره خوشحال باشند و از بازی کردن لذت ببرند اما بیانکونری ها برای هر بازی باید اماده باشند تا بتوانند در ترکیب ثابت باشند بر همین اساس تیاگو نیز باید سخت تلاش کند تا در هر بازی جزو ارکان اصلی تیم ما باشد.
    جمعه ۲ اذر : اتحادیه فوتبال ایتالیا سفر هواداران یوونتوس به میلان را برای دیدار میلان - یوونتوس ممنوع اعلام کرد.این تصمیم برای جلوگیری از خشونت ها و درگیری های احتمالی هواداران دو تیم گرفته شد.دیدار میلان - یوونتوس شنبه ۱۰ اذر ساعت ۲۰:۳۰ به وقت ایتالیا در سن سیرو برگزار خواهد شد.همچنین هواداران تیم های جنوا - اینتر - لاتزیو و ناپولی هم نمی توانند طی دیدارهای هفته چهاردهم تیمشان را در سفر به خانه تیم های تورینو - فیورنتینا - سیه نا و اتالانتا همراهی نمایند.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •