دوست عزیز حالا شما به دل نگیر....
آخه من خیلی توی اخبار باشگاه بارسلونا نیستم....
بیشترهمونطور که از عکسمم پیدا هست طرافدار یوونتوس هستم...
ممنون از اینکه به من هشدار با توجهی دادین...
دوست عزیز حالا شما به دل نگیر....
آخه من خیلی توی اخبار باشگاه بارسلونا نیستم....
بیشترهمونطور که از عکسمم پیدا هست طرافدار یوونتوس هستم...
ممنون از اینکه به من هشدار با توجهی دادین...
نه من نمي خواستم ناراحت بشي فقط گفتم در آوردن اخبار دقت بيشتري كنيد. بارسلونا كلي واسه خودش كلاس داره و اينقدر تيم بزرگي هست كه تمام خبرگزاري ها هر روز حداقل يك خبر جديد در موردش دارند. مثلا اين:
--------------------------------------------------------------------------------
پويول به تمرينات بارسلونا بازگشت
بازگشت به ميدان از هفته چهارم
كاپيتان تيم فوتبال بارسلونا پس از دو جراحي پيشرفته روي زانوي چپ، تمرين با توپ را از سر گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رسمي بارسلونا، كارلس پويول با رفع مشكلات ناشي از مصدوميت به تمرينات بازگشته و طبق گفته پزشكان مي تواند از هفته چهارم لاليگا به ميدان بازگردد.
پويول در نظر هواداران بارسلونا از محبوبيت بالايي برخوردار است.
دكتر رامون كوگات پس از يك هفته معاينات پيشرفته، وضعيت پويول را رضايت بخش دانسته و اطمينان دارد كه وي با صلاحديد مربيان مي تواند در هفته چهارم وارد ميدان شود.
لاپورتا قاط زده گفته پزشکا رو از دم اخراج میکنه.
کار درستی می کنه , پول می گیرن واسه چی!!
با اين وضعي كه براي اتوئو پيش امده مي ترسم مثل فان باستن بشه .
من خودم به شخصه میگم از این مربع جادویی فقط مسی به درد میخوره.
اولگر به جرم حمله به پليس در استانه زنداني شدن قررار دارد .
با اجازه دوست خوبم : R10MessiEtoo این خبر رو قرار میدم.
رونالدينيو، ستاره ی برزيلی بارسلونا در گفتوگویی از پنج بازيكن به عنوان برترينهای كنونی فوتبال جهان نام برد. سه بازيكن بارسا در اين فهرست ديده ميشوند، اما از ساموئل اتوئو، خبری نيست!
رونالدينيو كه با مجله فوتبال «فور فور تو» گفتوگو میكرد، با نام نبردن از اتوئو مهاجم كامرونی بارسلونا، دكو، مسی و تيری آنری را از جمع آبی و اناریپوشان كاتالان به عنوان سه بازيكن از جمع پنج بازيكن كنونی فوتبال دنيا ياد كرد.
او كريستيانو رونالدو، بازيكن پرتغالی منچستريونايتد و كاكا، هموطنش در ميدان را هم در اين فهرست پنج نفره قرار داد.
او روی نام خود و اتوئو را قلم گرفت.
انگار دوباره میخاد دعواشون شروع بشه
چه خوب....بره ديگه برنگرده..........لياقت بارسا رو نداره.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)