تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 37 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 370

نام تاپيک: نرم افزارهای زمین شناسی + آموزش

داره خودمونی میشه masbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام

آقا شرمنده...دير اومدم..واقعا شرمنده ام...گرفتار بودم.....

2. این کاربر از masbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Fxsignal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوست من
    خیلی خوشحال شدم که برگشتید !
    مشتاقانه منتظر مطالب شما هستم !

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

من برای پیدا کردن ( PCَA ) مثلا آهن : باند 3 - باند 1 میکنم ! و هر کدام که بیشترین تفات را داشت رو عنوان مولفه اصلی مورد نظر به کار میبرم !

خب اول یه سوال اساسی :
    1- برای تفریق مثلا 3-1 باید ستون ها را کم کنم یا سطر ( من به طور معمول سطر رو میگیرم )
    مثلا در این شکل :

این نمونه خام است ! اول بفرمایید همین که بغلش نوشته EIGENVECTOR رو باید در نظر بگیرم ؟!! درسته !

2-
    لطفا به تصویر زیر توجه کنید :

در این عکس من برای پیدا کردن محیط هیدروکسیل دار 5-7 ( پنج منهای 7 ) کردم( رنگ سبز) ! به صورت ستونی ! و برای محیط آهن 3-1 ( سه منهای یک بصورت سطری- رنگ قرمز- ) ببینید کدام صحیح تر است و من باید سطر و PC در نظر بگیرم یا ستون و باید PC هارو از هم کم کنم یا باند ها !؟ ( لطفا توضیح کامل بدید ) چون در این زمینه قاطعیت ندارم !

3-
    در مورد اینکه اگر صورت مثبت بود یا منفی ! یا هر 2 منفی بود باید چگونه عمل کرد هم توضیح بدید !
    مثلا برای 3 تقسیم 1
    الف : اگر صورت منفی بود ایا باید در منفی ضربش کرد ؟
    ب) اگر صورت مثبت و مخرج منفی بود چطور باید عمل کرد ( منظورم ضربش در منفی است )
    ج ) اگر صورت و مخرج هر دو منفی بود باز چطور ؟

خیلی متشکرم به این سوالات ریز ولی اساسی پاسخ بدید !

سلام
    1 و 2 . بايد ستون ها رو از هم كم كني ....فكر كنم تو فايلي كه برات فرستاده بودم اين نكته رو گفته بودم.....

3. در مورد مثبت و منفي ها يه قاعده كلي وجود داره اونم اينكه اگر باندها علامت مختلف داشتن اون باندي كه پيك ماكزيمم داره بايد مثبت باشه و اگه غير اين بود بايد تو يه منفي ضربش كني....
    البته تو منفي ضرب كردن يه چيز الزامي نيست بلكه به خاطر اين انجام ميشه كه ت تصوير خروجي نتايج بصورت پيكسلهاي روشن نمايش داده بشن.....

***يه موضوعي رو هم بگم اونم اينكه اگه ديدي دير جواب ميدم دلگير نشو... الان خيلي گرفتارم...اميدوارم سرم خلوت تر بشه و بيشتر بتونم اينجا سر بزنم***

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

با سلام و عرض روز بخیر
    لطفا در مورد روش های مولفه اصلی و کروستا برای باند های آستر هم مطالبی عنوان کنید که باید از کدام باند ها استفاده کرد ! متشکرم

برای جستجوی فایل های IDL در نت باید چگونه جستجو کنم ؟

سلام
    در كل روش كروستا كه يكسانه و همونطور كه براي ETM ازش استفاده كرديم براي استر هم ميشه استفاده كرد....
    اميدوارم مقاله زير بدردت بخوره..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منظورتو از فايلهاي IDL متوجه نميشم...دقيقا دنبال چي هستي؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام
    محبت میکنید جواب سوالات پست بالایی رو بدید
    متشکر میشم
    با نیت خیر شما و کمک بسیار خوب شما و یکی از دوستانم در سازمان فضایی تصاویر ماهواره ASTER - L1A و همچنین تصاویر Dem از تمامی بادهای آن هم از برخی از مناطق ایران مخصوصا حوالی 2 معدن گل گهر نیریز فارس و بافق یزد ( 14 تصویر آستر حوالی این 2 منطقه ) رو دریافت کردم ! اما متاسفانه تصاویر ASTER-L1A دارای ابر است ! ایا در اکتشافات تاثیر منفی میزاره ؟!
    2- تفاوت آستر L1A و L1B در چی هست ؟
    3- با تصاویر Dem چطور میشه جمع و تفریق کرد ؟
    1. بله ابر مشخصا تاثير منفي داره...

2. تصاوير A و B در رزولوشن تفاوتي ندارن ولي در تصحيحات تفاوت دارن...در تصاوير A ضرايب تصحيحات راديومتريك وجود داره ولي بكار برده نشده ان و به نوعي ميشه گفت تصاوير دست نخورده و اورجينال استر محسوب ميشن ولي بر روي تصاوير لول B كاليبراسيون راديومتريك صورت گرفته.....پيشنهاد من اينه كه از B استفاده كني....

3. نمي دونم.....D:

اينو براي دوستاني كه ميخوان تصاوير استرو داشته باشن ميگم....
    يه سايت ادعا كرده بود كه از لينك ftp زير ميشه تصاوير استرو دانلود كرد...خودم تستش نكردم ولي امتحانش ضرر نداره....

کد:

در ضمن كتاب زير هندبوك تصاوير استر هستش ...اميدوارم بدردتون بخوره....

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام و تشکر بسیار از پاسخ دادن به سوالام

ي
    ه سايت ادعا كرده بود كه از لينك ftp زير ميشه تصاوير استرو دانلود كرد...خودم تستش نكردم ولي امتحانش ضرر نداره....

کد:
    بله اینجا تصاویر ماهواره آستر وجود داره به صورت رایگان ! ولی فقط تصاویر ایالات متحده امریکاست و ژاپن

1بايد ستون ها رو از هم كم كني ....فكر كنم تو فايلي كه برات فرستاده بودم اين نكته رو گفته بودم.....
    ایا با وقتی که سطر ها رو از هم کم میکردم ! تصاویر متفاوتی میده !

3
    . در مورد مثبت و منفي ها يه قاعده كلي وجود داره اونم اينكه اگر باندها علامت مختلف داشتن اون باندي كه پيك ماكزيمم داره بايد مثبت باشه و اگه غير اين بود بايد تو يه منفي ضربش كني....
    میشه بیشتر توضیح بدید ! اول یه سوال ! وقتی ما بیشترین اختلاف بین 2 باند رو انتخاب میکنیم که تفاوتشون بیشترین باشه یعنی یکی + و یکی منفی باشه ( یا بیشترین تفاورت رو باید مثبت باشه هر دو و یا منفی )

مثلا شما در این تصویر پاییین :
    1) مولفه اصلی کدام است و باند ها کدام هستند !
    2) ما باید بیشترین اختلاف باندها رو حساب کنیم یا بیشترین اختلاف مولفه اصلی ؟
    3) برای نشان دادن بهتریم مولفه اصلی برای اکسید آهن ( از تقسیم 3 بر یک ) ؟ شما چطور عمل میکنید ؟!
    4) منظورتون از پیک که باید مثبت بشه چیه ؟ ( مثلا باند 2 تقسیم باند 1 در استر بهترین تصویر برای زونهای آهن دار است من این کار رو انجام میدم اگر در صورت منفی بود در یه منفی ضربش میکنم ولی اگر در مخرج بود این کارو نمیکنم ! ایا روش من درسته ؟!!!! حالا اگر در صورت و مخرج منف بود چه ؟) لطف کن روی این یکم بحث فرمایید تا من کامل متوجه شم !!

یه سوال مهم ) در بسیاری از مقاله ها دیدم که اومدند بررسی کردند که مثلا پیدا کردن دلومیت های آهن دار که در زمینه کانی سازی سرب و روی تاثیر دارند .....
    خواستم ببینم اینا ا کجا میفهمند که مثلا باید برای پیدا کردن سرب وروی به دنبال دلومیت آهن دار رفت ....
    یا مثلا برای پیدا کردن بنتونیت باید فلان کار رو کرد و یا از منطق فازی برای پیدا کردن محیط مستعد سرب و روی ؟
    آیا جایی اینا رو نوشته ؟
    آیا کتابی نیست که تمام روش های اکتشاف مواد معدنی رو با استفاده از تصاویر استر و یا لندست بیان کنه ؟
    مثلا برای پیدا شدن نقاط دگرسان شده از RGB 468 بهتره یا RGB(2/1-4/9-3/2 و یا 4/5-4/6-47
    من یه مرجعی میخواهم که قابل اتکا باشه ! چون اکثرمقاله ها کامل نیستند ! مخصوصا که روی تصاویر سنجیده استر هم بیان شده باشه یا لندست
    و آیا کتابی وجود داره که اومده باشه و این خصوصیات و نسبت های باندی رو برای تمام معادن به کار برده باشه که من بدونم مثلا برای پیدا کردن سرب و روی باید چه کار کرد و برای پیدا کردن مثلا کرومیت چطور ؟ ویا خاک صنعتی - مثلا برای پیدا کردن آهن بهترین روش چیه ؟ کروستا - PCA - منطق فازی و یا encodimg binari ؟!

***يه موضوعي رو هم بگم اونم اينكه اگه ديدي دير جواب ميدم دلگير نشو... الان خيلي گرفتارم...اميدوارم سرم خلوت تر بشه و بيشتر بتونم اينجا سر بزنم***
    ای بابا شما سرورید ! واقعا راهنماییتون بی نظیر هست ! خدا توفیقتون بده !
    چند مدت پیش از یه کارشناس ارشد زمین شناسی مهندسی داشتم میپرسیدم نمیدونست !!!
    Last edited by Fxsignal; 11-04-2010 at 11:47.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

سلام

بله اینجا تصاویر ماهواره آستر وجود داره به صورت رایگان ! ولی فقط تصاویر ایالات متحده امریکاست و ژاپن
    ممنون كه اطلاع رساني كردي....

تو فايل زير فكر كنم جواب بيشتر سوالاتت روبگيري.....

کد:

9. این کاربر از masbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

11

یه سوال مهم ) در بسیاری از مقاله ها دیدم که اومدند بررسی کردند که مثلا پیدا کردن دلومیت های آهن دار که در زمینه کانی سازی سرب و روی تاثیر دارند .....
    خواستم ببینم اینا ا کجا میفهمند که مثلا باید برای پیدا کردن سرب وروی به دنبال دلومیت آهن دار رفت ....
    یا مثلا برای پیدا کردن بنتونیت باید فلان کار رو کرد و یا از منطق فازی برای پیدا کردن محیط مستعد سرب و روی ؟
    آیا جایی اینا رو نوشته ؟
    آیا کتابی نیست که تمام روش های اکتشاف مواد معدنی رو با استفاده از تصاویر استر و یا لندست بیان کنه ؟
    اين سوالي كه پرسيدي خودش ميشه يه رشته دانشگاهي به اسم مهندسي معدن گرايش اكتشاف يا زمين شناسي مهندسي...... اينكه جايي خوندي سرب و روي داخل دولوميت هاي آهن دار وجود داره بسته به تيپ كاني سازي سرب و روي اين موضوع فرق ميكنه مثلا تيپ سرب و روي كه اشاره كردي از تيپ دره مي سي سي پي بايد باشه(اگه اشتباه نكنم).......در حالي كه تو ايران روش اكتشافي كه براي اين تيپ بكارگرفته ميشه(استفاده از دولوميتها) كارساز نيست .... چون تا اونجايي كه من اطلاع دارم و ديدم سرب و روي ايران اكثرا همراه شيل ها وجود دارند....
    بذار خيالتو راحت كنم.... كتابي كه به تنهايي همه اين مسايل رو توش آورده باشه وجود نداره و حرفت مثل اين ميمونه كه بگيم تو فلان كتاب تمام مسايل مربوط به رشته عمران يا برق وجود داره....

ولي كتابهايي كه ميتونه تو اين زمينه كمكت كنه كتاب زمين شناسي ايران(نويسندش بنظرم فرق نمي كنه) و كتاب ژئوشيمي حسني پاك هستش كه ميتونن يه ديد اكتشافي خوب بهت بدن...

همونطور كه گفتي اكثر مقاله ها كامل نيستن ولي اگه چندتا مقاله رو در يه موضوع بخوني ميتوني به يه جمع بندي كلي برسي و نتايج خوبي ازشون بگيري....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی ممنونم ! مطالب رو کاملا خوندم و تمام ایرادات مربوط به PCA رفع شد !

چندی پیش توی یه وبلاگی کسی ادعا کرده بود که با استفاده از تصاویر استر و لاندست و روش های کروستا و نسبت باندی و مولفه اصلی و .... اومدن تمام نقاط مستعد کانی سازی و نوعشون رو مشخص کردند ! و اینا رو میخواست بفروشه ! آیا این موضوع صحت داره ؟ میگفت سال اجرای این کار 85 بوده !
    البته من تماس نگرفتم که قیمت بپرسم ! آیا این ادعا است یا واقعیت ؟!
    مثلا یه نمونه که واسم ایمیل کرده به این شکل است !

به نظر شما اول اینکه اگر واقعا باشه ارزش خرید رو داره !
    و آیا شما که در این زمینه ها کار میکنید تا الان چنین چیزی به گوشتان خورده ؟؟ اگر در تصویر دقت کنید نوشته مثلا zn و یا مس پرفیری و یا اسکارن ویا طلای اپی ترمال و ..... !

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمئنه دیگر !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •