A Cinderella Story - 2004
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
A Cinderella Story - 2004
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز یک نگاه به سایت subscene.com بکن یه عده هستن که کلا کارشون اینه که باید واسشون تاسف خورد نشونه بارزشون هم hosein_hap یا یه همچین چیزی هستش
کاملا درسته دوست عزيز. حسين هپ هم شده که زيرنويس هاي من رو به اسم خودش تموم کرده فقط به جهت نمي دونم فروش فيلم Divx و اينجور چيزا.
واقعا چه آدماي .. ـي توي اين دور و زمونه پيدا ميشن.
Last edited by sd70; 07-09-2007 at 15:56.
با سلام
امین جان سلام
من سه تا زیر نویس آپلود کردم
1- زیر نویس فیلم KINGDOM OF HEAVEN_2005
2- زیر نویس فیلم AQUAMARINE_2006کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- و در آخر الوعده وفا زیرنویس فیم she is the man_2006 با پسوند srt*کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالشو ببریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
RAYMOND
با سلام
با اجاره مدیریت محترم این تاپیک
آقای shazdeh 23
صفحه اول تاپیک رو مطالعه بفرمائید در اونجا گفته شده درخواست زیر نویس نکید
در این تاپیک هر کی هر زیرنویسی که نباشه میاره و برای سایرین قرار میده
ولی درخواست نمیده.
با تشکر
RAYMOND
با سلام
دوست عزیز siamak_mu
من زیر نویس فیلم transformers را دارم
اگر مدیریت محترم تاپیک آقا امین اجازه بدن فردا اونو آپلود میکنم
با تشکر
RAYMOND
این چند تا پست آخر با هم یه کم تضاد داشت!
از یه طرف عسل بانو می فرمایند نباید سوالی کرد چون اگه بیاد تو همین تاپیک اعلام میشه
از طرفی بعضی فیلم ها که زیر نویس شده در تاپیک نیست مثل همین که ریموند جون زیرنویس مورد نظر اون یکی دوستمون رو داشت اما تو تاپیک نبود
خب حالا تکلیف ما چیه؟
اگه دنبال زیرنویسی بودیم و در تاپیک نبود،اینجا مطرح کنیم تا شاید یکی از دوستان داشته باشه و بده یا نه؟
دستت درست.
شديداً نياز داشتم. خوب براي چي اجازه ندن؟ خوب كار خلاف مي كني دارين كار مفيد انجام ميديد.
سلام زیر نویس Hot Fuzz رو دانلود کردم دو تا فایل text توشه که وقتی بازش میکنم هیچیش معلوم نیست.(خرچنگ قورباغه!) چاره ای هست؟
یه سوال دیگه هم هست: این فیلمهای 2 سیدی رو زیرنویسشو میشه تک سیدی کرد؟
با سلام!
فکر می کنم اون زیرنویس ها 2 فایل Sub و idx هستن که از دی وی دی استخراج شدن .... و شما باید هر دو رو با فیم همنام کنید!
برای تبدیل یک سی دی به 2 سی دی و برعکس, امین جان یه آموزش مفصل گذاشتن ... فکر می کنم در تاپیک هماهنگ کردن زیرنویس و فیلم باشه! ( اگر اونجا نبود خوده امین آقا میان میگن کجاس! )
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)