سلام....من رتبم 300 منطقه2 شد... راستي 2 تا سوال داشتم اگه جواب بدين ممنون ميشم: 1. به نظر شما مكانيك تهران بهتره يا امير كبير؟ 2. به نظر شما چه رشته اي برم؟!(رتبه پست قبلي نوشتم)
سلام....من رتبم 300 منطقه2 شد... راستي 2 تا سوال داشتم اگه جواب بدين ممنون ميشم: 1. به نظر شما مكانيك تهران بهتره يا امير كبير؟ 2. به نظر شما چه رشته اي برم؟!(رتبه پست قبلي نوشتم)
خوب توی اولویت بندیت بزن , اما اگه بخوایم منطقی باشیم احتمالش کمه .sanati esfahana migam
man omran mikhaaaaam
miaram??????/?
ولی یزد شاید بیاری
سال پیش وقتی میرفتیم کارنامه رو بگیریم , سنجش برای رتبه های زیر 500 مشاور تحصیلی گذاشته بود امسال هم باید باشه , از مشاور بپرس ...سلام....من رتبم 300 منطقه2 شد... راستي 2 تا سوال داشتم اگه جواب بدين ممنون ميشم: 1. به نظر شما مكانيك تهران بهتره يا امير كبير؟ 2. به نظر شما چه رشته اي برم؟!(رتبه پست قبلي نوشتم)
من هم رتبم 60 و خورده ای شده
برم دانشگاه آزاد یا پیام نور ؟![]()
سلام دوستان
من هیچ کدوم از نرم افزارای تعیین رشته رو ندارم.
کسی میتونه کمک کنه بگه با 2196 تو انسانی منطقه یک کجا میتونم تو تهران قبول بشم؟
سلام
منم انسانیم
شاید علوم تربیتی یا جامعه شناسی قبول بشی
علوم سیاسی شبانه هم فکر کنم قبولی
Last edited by بردیا; 27-07-2008 at 14:32.
سلام رتبم شده 216 به نظرتون مکانیک دانشگاه تهران قبولم؟ اگه نه کجا قبولم؟
فرق بین رتبه کل در سهميه و رتبه کشوري (بدون اعمال سهميه) چیه؟اگه بهمون گفتن رتبت چند شده باید کدومو بگم؟
یه چیز دیگه:
اگه نخوایم جایی یا کسی یا نرم افزاری برامون انتخاب رشته کنه ، یعنی خودم تنهایی بخوام این کار رو بکنم لیست دانشگاه ها و رشته هاشون رو کجا اعلام میکنن که ماهم از روی اون تو صفحه ی انتخاب رشته بنویسیمشون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)