من از ozie explorer استفاده میکنم . خیلی هم راضیم . تا اونجایی هم که میدونم فقط ozie explorer میتونه نقشه های گوگلی رو کالیبره کنه (البته برای ppc ) .
من از ozie explorer استفاده میکنم . خیلی هم راضیم . تا اونجایی هم که میدونم فقط ozie explorer میتونه نقشه های گوگلی رو کالیبره کنه (البته برای ppc ) .
من گوشیم htc p3470 هست میخواستم نرم افزاره gps بهم معرفی کنید ممنون
دوستان من یک مشکلی با این ozie explorer دارم. مثلا وقتی GPS فعال هست می خوام برم اطرافم رو نگاه کنم اما نمیذاره! هر موقع نقشه رو میکشم به طرف های دیگه می پره سر جای اولش. با تنظیماش ور رفتم اما نتوستم کاری کنم. شما راهی برای رفع این مشکل سراغ دارید؟
سلام.
من با گارمین کار میکنم که تو صفحه 8 همین تاپیک توضیحات و نرم افزارش هست .برنامه های دیگه ای هم موجوده .
با سلام می خواستم بدونم که کدوم گوشی ها سیستم عاملشون ویندوز موبایل هست؟و آیا می شه که با موبایلی که سیستم عاملش ویندوز هست از برنامه هایی مانند smart gps استفاده کرد ؟
سلام , من کار نقشه بابل رو برای Google Maps تموم کردم . و میشه گفت نقشه کاملی از بابل در اومده . حتی با شهر هایی مانند تهران , شیراز و اصفهان قابل مقایسه است .
احتمالا تا 2, 3 هفته دیگه به طور کامل روی گوگل مپ قرار میگیره .
اگه تواناییشو داری لطفا وقتی تو گوگل رفت اونو برای Smartvom یا گارمین آماده کن تا همشهریامون بتونن به صورت Offline از نقشه های شهر استفاده کنن و دیگه نیاز به اتصال به سرور گوگل و هزینه GPRS نباشه .
اگه امکانش هست و میتونی هم اطلاع رسانی کن تا همه ی بابلی ها بدونن که نقشه جامع بابل آماده شده و بتونن از اون استفاده کنن .
اگه اطلاعات بیشتری میخوای :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ozie explorer بهترين برنامه gps براي ppc هست
در صورتي كه برنامه براي ppc باشه ميشه نصب كرد
پسوندشون cab يا exe هستند
ولي برنامه سيستم عاملهاي ديگه را نميشه نصب كرد
با سلام
دوست عزیز شما با غیر فعال نمودن GPS می توانید هر کجای نقشه را که مایل باشید مرور کنید ، برای اینکار در صفحه اصلی برنامه روی آیکن دیش ماهواره ( در نواربار پایین صفحه ، سمت راست ) یکبار کلیک کنید .
سلام دوستان عزيز
لطفا بهترين نرم افزار gps رو كه براي wm6.5 باشه بهم معرفي كنين
ميخوام واسه همه ايران كارايي بالا داشته باشه نه فقط واسه شهراي بزرگ .
oziexplorer 2.31
بهترين برنامه gps براي پاكت پي سي
هر ويندوزي كه باشه فرقي نميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)