پس چرا دیگه کسی ppcphone یا ppc میخره؟! چون هم از لحاظ دوربین و هم از لحاظ کیفیت بر اساس حرف شما از موبایل ها پا یین ترهستن.![]()
پس چرا دیگه کسی ppcphone یا ppc میخره؟! چون هم از لحاظ دوربین و هم از لحاظ کیفیت بر اساس حرف شما از موبایل ها پا یین ترهستن.![]()
فقط به دليل نصب شدن Windows Mobile و و پي اين امر ... امكانات فراوان و برنامه نويسي ساده تازه بعضي از PPC ها كيفيت دوربين بالاي دارن حتي بالاتر از Mobile ها ...پس چرا دیگه کسی ppcphone یا ppc میخره؟! چون هم از لحاظ دوربین و هم از لحاظ کیفیت بر اساس حرف شما از موبایل ها پا یین ترهستن.
دوست عزیز PPC های قدیمی اینطوری هستن
PPC های موجود الان که تازه وارد بازار میشن اصلا اینطوری نیستند
در ضمن به گفته ی دوستمون مهمترین ویژگی داشتن ویندوز موبایل هست
دوستان عزیز بزودی یک سری قیمت بروز براتون میزارم
دوستان عزیز توجه کنید
چند عدد گوشی XDA o2 FLAME و HTC ADVANTAGE X7500 سراغ دارم هست کسی خواست pm خصوصی بده
قیمت HTC P3600 ، ASUS P535 و Atom Life رو هم بزاری ممنون میشم...دوستان عزیز بزودی یک سری قیمت بروز براتون میزارم
سلام
ممنون میشم به سوالام پاسخ بدین
1- آیا PPC ها تمامی فایل های با فرمت SIS و JAR رو میخوانن یا فقط برنامه های مخصوص ویندوز موبایل رو میخونن؟ آیا فایل های JAR رو با هر سایزی که باشه (مثلاً 240x320 ) میخوانن یا باید فایل آن دقیقاً برای سایز گوشی موبایل باشد؟
2- من یه گوشی با این خصوصیات میخوام. شما چه چیزی رو پیشنهاد میکنید به من؟
- دوربین حداقل 2 مگاپیکسل با فلاش،
- صفحه حداقل 240x320،
- صدای آن پلی فونیک 64 کاناله در حد نوکیا 3250،
- رم یا حافظه حداقل 2 گیگ با قابلیت ساپورت 4 گیگ،
- خواندن فایل های .jar و .sis ،
- امکان انجام کارهای ضروری مانند جواب دادن به تماسها و زنگ زدن با دکمه تا بتوانم با یک دست این کارها را انجام دهم،
- به گونه ای باشه که اگر تا سه ساعت و نیم با آن بازی کنم یا برنامه کار کنم شارژش خالی نشه،
- پردازشگر (CPU) آن 624 مگاهرتز باشه خیلی خیلی بهتره ولی دیگه از 520 مگاهرتز کمتر نشه
3- آیا شما نام ( UMPC = Ultra Mobile PC) را شنیده اید؟ آیا این دستگاه ها خصوصیاتی که در بالا گفتم رو داره؟
4- آیا این دستگاه ها وارد ایران شده؟ اگر شده از کجا میتوانم تهیه کنم؟
متشکر میشم اگر به سوالام با دقت تمام جواب بدین
Last edited by shokolatha; 09-09-2007 at 13:33.
سلام
من کلی نوشته بودم اما دیدم این 3 سوال رو بپرسم بهتر میشه راهنمایی کرد
1. تا چه قیمت میخواین پول بدید؟
2.توی ایران باشه یا نباشه؟
3.سایز گوشی چقدر باشه؟
ممنون که جواب دادین
1- زیر یک میلیون و پونصد هزار تومن
2- توی ایران باشه. ولی اگه نیست حداقل توضیح اون رو بدین
3- سایز گوشی هم اندازه JasJar هم باشه اشکال نداره
به نظر من Pocket Pc GLX رو بگير كه داراي صفحه نمايش 2.6 و اينترنت بيسيم Wi-Fi هستش و از همه مهمتر
7 داره خيلي هم چيز شيكي هستش و, البته هنوز وازد بازار نشده ولي من به شركت وتارد كننده گوشي هاي GLX زنگ زدم و بهم گفت كه قيمتش تقريبا 900 هستش.Windows Mobile
براي كسب اطلاعات بيشتر ميتوني اخرين راهنماي خريد موبايل عصر ارتباط مراجعه كني.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Only N77
![]()
1.فايلعاي JAR رو ساپورت ميکنند اما Sis نه ( فقط فايهاي مخصوص ويندوز موبايل ساپورت ميشود )
اونقدر فايهاي ويندوز هست که ديگه فکر نکنم کسي طرف JAR بره
من امتحان نکردم
2. اکثر PPC ها 2 هست دوربين بجز قديمها ( بيشتر از 2 هم نيست)
صداي 128 کاناله هم دارند اما هيچکدام صدايي مثل 3250 ندارند
اگر منظورتون حافظه ي داخلي هست شاید به تعداد انگشتان هم 2 گيگ نباشه خیلی کم هستند که 2 گیگ حافظه داشته باشن
PPC هاي جديد اکثرا تا 4 گيگ رو ساپورت ميکنند
3 .نمیشناسم
ببینید یه چیزی بگم حالا که توی ایران میخواید باشه پاکت پی سی ها خیلی محدود شد
کلا چیزایی رو میخواید که توی یه پاکت پی سی همه باهم خیلی سخت میشه پیدا کرد
مثلا رم 2 گیگ رو HP ipaq 5910 داره
صدای بلند رو Asus P535 داره
cpu بالا 520 که تو ایران شاید یکی 2 مدل نباشه مثلا HTC َadvantege x7500 که اونم 5 اینچ هست
کلا باید توقعاتت رو کم کنی تا بشه چیزی گیر آورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)