من که نگران خز شدن گوشیم نبودم الانم با N73 خیلی کیف می کردم چون آذز پارسال با گارانتی 500 تومن گرفته بودمش خدا روز بد نبینه 2ماه پیش که قیمتش بالا 600 بود و P990 داشت کم کم به خز شدن می رفت و دست چند نفر دیدم SIM گذاشتم تو N73 و خوشحال رفتم بانک بعد یکی از هموطنان شهر ندیده و از پشت کوه اومده وایساد کنارم و یهو گوشیش زنگ زد و تا از شلوار خانواده محترم کشید بیرون دیدم N73 داره!!!!!شوکه شدم و تا رسیدم خونه سیمو گذاشتم تو P990....
من زمانی که N90 اومده بود 870 تومان گرفتمش W810 رو 370 گرفتم و P990 و N73 رو هنوز دارم یعنی این 4 گوشیو که خز تا نیمچه خز شدن رو هنوز دارم.بحث خوب بودن و خریدن ملت نیست مشکل اینجاست اونا هم که گوشی میگیرن میبینن دست ما هست فکر می کنن به END تکنولوژی رسیدن!!!هنوز خنده اون یارو تو بانکو یادم نمیره که دیده بود گوشیش مثل منه احساس آدم بودن بهش دست داده بود!!!!کابوسی بود برای خودش...
N73 گوشیه خوبیه اما من بیشتر پول میزاشتم و جمع میکردم N95 یا بهتر میگرفتم.خرید این گوشی برای حالا دیگه یه کم دیره......(نظر شخصی)شاید خسته بشید(چون N73 گوشی خاصی نیست جز جمع جور بودن کلاسیک و سبک بودن دوربین هم که کاری نداریم چون بحث شده خیلی و صدا!!!500 هم براش زیاده تو دبی که خیلی ارزون شده هم Music Edition هم معمولیش تا 300 تومان خودمون اصلش گیر میاد.