ولي دوست من واسه ي تصويب بايد خود آقاي Payan باشه . نظر نهايي با اونه
ولي دوست من واسه ي تصويب بايد خود آقاي Payan باشه . نظر نهايي با اونه
سلام دوستان
آقا بابك واقعا لطف كردند و تاپيك رو ترشي نكردند واقعا از ايشون ممنونم(با اين بحث هايي كه در گرفت
)
اما قرار بود شنبه اولين كاربر معرفي بشه كه به نظرم زوده خصوصا اينكه كسي پيشنهادي به من نداده...
امادر مورد نقد بايد بگم نقد همواره منفي نيست بلكه مي تونه جنبه هاي مثبت طرف هم باشه
من نظرم اينه كه هر كسي رو نقد مي كنيم مستدل باشه يعني اگه ميگيم فلان رفتار رو داره ارجاع بديم به پستي از پستهاي ايشون چون ما هيچ وسيله ايي جز پست هاي كاربر براي شناخت در اختيار نداريم غير مستدل هم تهمت ميشه نظرتون چيه؟
پيشنهاد حدس زدن هم بد نيست ها؟ با توجه به شناختهايي كه داريم حدس بزنيم كه اينطوريه يا اونطوريه
ممنون![]()
پايان
خوب .
من حاظرم نقد بشم .![]()
اما ...
فعلا برای اینکه تاپیک منحرف نشه و تا وقتی این کار نقد شروع بشه من میخوام یه نفر دیگه رو وجه تمایزش رو
بگم .![]()
یعنی میخواستم بگم ها ...اما گفتم شاید خودش نبینه
که اومد
![]()
مجتبی ملقب به المو : همیشه اینویز - همراه با اینترنتی سوپر خراب - تیکه انداز - سوپر خورزو(این قضیه داره)
خیلی برای کاری که انجام میده احترام قائله - مسئولیت پذیره و برای مسئولیت هاش وقت میزاره .شب نشین
همین
البته این وجه تمایز نیست مشخصاتشه
راستی معلم املایی خوبی هم میشه
بغ بغ
سلام پايان عزيز
پيشنهادات
1-من تجربه ي تاپيكي با موضوع حدس زدن رو دارم . خيلي پر بار وپر طرفدار بود. مثلا من ميام خصوصيات اخلاقي روحي و حتي جسمي و ظاهري شما رو با توجه به پستهايي كه داديد حدس ميزنم.
2-هر نصف ( اول هفته وآخر هفته ) هفته يك نفر انتخاب بشه و علاوه بر حدس پيشنهاد وانتقاد و تحسين هم بهشون داده بشه
3-قبل از شروع كار كسيكه قراره روي صندلي سرد بشينه يك تعهد بده تا از صحبت ها ونقدهاي عادي ( تا جاييكه تحقير وبي ادبي نباشه ) ناراحت نشه و با تمايلات قلبي كار رو شروع كنه
3- هر نفر توي هفته فقط يك پست بده تا تاپيك شلوغ نشه
بهنام خدايي مجتبي رو خوب اومدي
پسر خيلي گليه![]()
سلام
دیگه نبود ؟
باشه . دارم برات
به نظر من پیشنهادهای خوب و کارایی هستن .
یه پیشنها هم من دارم . اسم تاپیک رو بذارید صندلی سرد . یا صندلی یخ . یا ...
یه چیزی تو این مایه ها . بعدشم مهمش کنید و کنار صندلی داغ باشه .
واسه تو هم دارم
( باختهای پیاپی ...)
موفق باشید
یا حق
یاد الفین دی بخیر ما که باهاش خیلی حال کردیم )):
هیچ کس من رو هم نمی شناسه(:
بروبچ عزیز از دست ایشون ناراحت نشید...دست خودش نیست....
سلام
دوستان يك شنبه شد ( قرار بود تا شنبه اماده بشه)
قوانين اماده شد يا نه؟
سلام مهدی.
این پستتو تازه دیدم.
نمی دونم جدی گفتی یا به شوخی, ولی این حرفت در مورد من صحت نداره.
اگر یک بررسی بکنی می بینی که تعداد تاپیکهایی که من ایجاد کردم واقعا به نسبت بقیه کمه (بیشتر پست میدم تا تاپیک).
چون ایجاد نظرسنجی هم مستلزم ایجاد تاپیکه پس از این حرف شما نمیتونه صحت داشته باشه.
شاید این برداشت تو بخاطر اینه که توی انجمن --- زیاد با هم روبرو میشیم و مطالب همدیگرو می بینیم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)