الان که نوش پیدا نمیشه من که ندیدمش !!
ولی به نظر من اگه کسی ارزون میخواد این گوشیه خوبیه اما من پیشنهاد نمیکنمش حد اقل باید 6630 بگیره !!
من خودم 3 سال و اندی 6600 داشتم با گوشت و خونم عجین شده بود !!!
الان که نوش پیدا نمیشه من که ندیدمش !!
ولی به نظر من اگه کسی ارزون میخواد این گوشیه خوبیه اما من پیشنهاد نمیکنمش حد اقل باید 6630 بگیره !!
من خودم 3 سال و اندی 6600 داشتم با گوشت و خونم عجین شده بود !!!
سلام دوستان
من می خوام حافظه خود گوشی 6600 را فرمت کنم .
چه طوری می تونم این کار را بکنم . لطف کنید کد مربوط به اون را اگه می شه بدید .
فرمت کنم که اتفاقی نمی افته ؟
با فرمت کردن اطلاعات گوشی مثل دفترتلفن پاک می شه.
این راه رو دنبال کن:::
tools>setting<phone<orig phone setting
اینی که آقا مجتبی گفتن فرمت نیست فقط گوشی برمیگرده به تنظیمات کارخونه و همه ی اطلاعات روی گوشی میمونه حتی دفترچه تلفن !
با فرمت فقط حافظه گوشی پاک میشه نه حافظه ی رم یعنی هرچی تو گوشی داری مثل آهنگ .فیلم .عکس .شماره های تلفن و... پاک میشن ...
با این کد میتونی فرمت کنی گوشیتو (#7370#*) ...
راستی اگه شماره هاتو لازم داری میتونی اونا رو تو حافظه سیم کارتت بریزی و بعد از فرمت برگردونیشون ...
راستی بعد از فرمت ممکنه بععضی برنامه هایی که روی حافظه ی رم هستن کار نکنن ...
آخ ببخشید! آسفا راست می گه... من باید کدش رو می ذاشتم...
ولی تو گوشی قدیمیه من که siemens sx1 بود این راه کل گوشی رو فرمت می کرد!!!
asfa عزیز دستت درد نکنه .
سلام
یه چند تا سوال دیگه داشتم ممنون می شم جواب بدید .
می خواستم ببینم چرا توی گوشی دوستم mp3 پنچ دقیقه ای بلوتوث می کنیم بعد از این که چند ثانیه مونده بلوتوث تموم بشه می گه مموری کم هستش و باید مقداری از فایلها را پاک کنید . در حالی که کل حافظه گوشی خالی هستش . حتی یکبار هم کل حافظه گوشی را فرمت کردم ولی درست نشد .
کمتر از 5 دقیقه را قبول می کنه اما بالاتر را نه
چرا mp3 ها را پخش نمی کنه اگه یه mp3 رو گوشی نصب کنم مشکل حل می شه یا نه ؟
پیش میاد گاهی ...
خواهش میکنم وظیفست ...
شما این کار رو انجام بده مشکل گوشی تو گرفتن آهنگ حل میشه ...
تو قسمت مسیج ها این مسیر رو دنبال کن :
messaging\options\settings\other\memory in use
و میری توش و روی مموری کارت تنظیمش میکنی بعد تا اونجایی که رم جا داره میتونی فایل دریافت کنی مثلا 200 مگ !!!
راجع به سوال دوم هم باید بگم این گوشی کلا mp3 رو ساپورت نمیکنه و با یه نرم افزار ام پی 3 پلیر مشکل قابل حله ولی نمیشه mp3 رو به جای آهنگ زنگ گذاشت (برای گذاشتن mp3 بعنوان زنگ نرم افزارهایی هست که پیشنهاد نمیشه)...
موفق باشی ..
در ادامه گفته آسفا، اگه با بلوتوث فایل امپی تری گرفتی باید با استفاده از فایل منجر های معروف مثل xplore از تو قسمت اینباکس save کنی...
طی گفتگویی که با جواد یساری داشتم ایشون 6600شون رو عوض کرده و کا750آی خریداری کرده اند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)