اون تاپيك رو آرشيو كردم چون عنوانش ارتباطي نداشت با حل مشكلات .
لطفا مشكلاتتون رو ازين به بعد اينجا مطرح كنيد .
ممنون .
اون تاپيك رو آرشيو كردم چون عنوانش ارتباطي نداشت با حل مشكلات .
لطفا مشكلاتتون رو ازين به بعد اينجا مطرح كنيد .
ممنون .
من میخواستم کمک کنین تا از اطلاعات تون بهره مند بشیم که چجوری میشه بازی که آنتی چیت (هک) داره رو هک کنیم
برای مثال بازی آنلاین Upshift StrikeRacer
شما میتوانید این بازی رو از
کد:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
(اگه می خواین آپلود نکنین آپ شدش رو از اینجا بگیرید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود کنید
این بازی هر زمانی که بخوای با نرم افزار های معمولی مثل cheat engine و... هک کنی به محض شروع هک بازی به طور خود کار قعط میشه و از بازی پرت میشیم بیرون اگه میشه این بازی رو هک کنین یا آموزش هک این مودل بازی هارو به ما یاد بدین
این بازی رو خیلی ها هک کردن که تو بازی من تعداد زیادیشون رو دیدم مثلا طرف 10000000 مین میکاره یا تیراش تموم نمیشه اگه میشه آموزش بدین تا همون آتی چیت بازی رو هک کنیم
اگه دنبال هکش هم نیستین دانلود کنین بازی خیلی خیلی جالبی به طوری که اگه یک بار بازی کنید دیگه معتادش میشین یک چیزی تو مای های بازی world of walcraft اما بجای هیرو با ماشین میرین و با دیگران می جنگید و خودتون رو level up میکنید و تفنگ ها و ماشین های جدید و..... میخرین
با تشکر
Last edited by alidanger_202; 15-12-2009 at 18:46.
سلام
من با تی سرچ کار میکنم!
نسخه جدید این نرم افزار نیومده!
با ارت مانی چطوری مثل تی سرچ کد هک بازی رو پیدا کنم و بدم به برنامه تراینر ساز و تراینر بسازم!
بهترین برنامه برای ساختن تراینر چیه؟
از این تراینر ها که دور مثلا یک ادم ترانسپرنتی شده (یک عکس) و یک دکمه پاینش داره با چی می سازن!؟
این چه تاپیکی است که به سوال ادم جواب نمیدید!>؟
ا عرض سلام و خسته نباشید.
من می خواهم زمان یه بازی رو stop کنم .متغیرش چی می تونه باشه و چطور می تونم هکش کنم. یه مثال برنید عالی میشه ممنون می شوم.
سلام
پوينتر استاتيك رو چه چوري درست مي كنن . خواهش مي كنم جواب بدين![]()
بايد float باشه.
جواب پستم چي شد..
سلام به همگی
یه سر به این تاپیک بزنید
من یه بازی ضد -- ساختم .
توضیحات داخل تاپیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من مي خوام يه بازي بنويسم(با سي شارپ) كه توش اعداد و حروف از بالا بريزن پايين (به صورت رندوم) و اگه كاربر قبل خوردن اون اعداد و حروف به لبه پايين همون رو وارد كرد بهش امتياز داده بشه وگرنه ازش امتياز كسر شه.(البته با ترد و دي ال ال)
چي سرچ كنم كه نمونه كد مشابه اين رو پيدا كنم؟
ممنونم.
این سوال چه ربطی به این تاپیک داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)