تا حالا با فایر فاکس همچین کاری رو امتحان نکرده ام ولی شما می تونید تو بخش مرور گر ها همین سوال را طرح فرمائید.
ضمنا اینترنت اکسپلورر شما ورژن 6 هستش؟و پیام the page can not می ده؟
تا حالا با فایر فاکس همچین کاری رو امتحان نکرده ام ولی شما می تونید تو بخش مرور گر ها همین سوال را طرح فرمائید.
ضمنا اینترنت اکسپلورر شما ورژن 6 هستش؟و پیام the page can not می ده؟
بلهضمنا اینترنت اکسپلورر شما ورژن 6 هستش؟و پیام the page can not می ده؟
آخه من سرويس پك 1 رو نصب كردم و اكسپلورر رو ارتقا ندادم
اینو کاش از اول می گفتی مشکلات sp1 زیاده من فک کردم sp 2 دارین این راه هایی هم که گفتم تو sp 2 جواب می ده شما اگه یه
sp2 نصب کنید مشکل حل می شه
سلام
اینطوری شدنی نیست
تازه مشکل من از اول نبوده تازه بوجود اومده
اگه ورزن جدید اینترنتی اکسپلورر رو نصب کنم درست نمیشه؟
یا برای اون سایتها از مرورگر دیگه استفاده کنم؟
my computer/click-right/properties/advanced/disable error reporting/ok
اکثرا سايتها که با فاير فاکس مشکلي ندارن
مي تونيد نسخه7و يا 8 اينترنت اکسپلورر را امتحان کنيد
شما برنامه advanced pc tweaker رو دانلود و نصب کنيد اين نرم افزار مشکلات مرورگر IE را برطرف مي کند
حجمش هم کمه
سلام
واسه من بعضی از سایتها ارور زیر رو تو اینترنت اکسپلورر نشون میده و وقتی کلیک میکنم صفحه بسته میشه مثلا سایتهایی که با جوملا ساخته شده
قبلا گفتم یه نفر یه بسته امنیتی از مایکرئسافت معرفی کرد ولی باید راه دیگه ای باشه آخه با دیال آپ چطوری دان کنم؟
چیکار کنم؟
![]()
خسته نباشید !
اقا این ie سرویسمون کرده
می خوام phs نصب کنم پیغام زیر و میده
تو تسک منیجر هم همیشه این 2 تا گزینه هست :
از windows components wizard هم پاک کردم ولی همچنان هست
سلام بچه ها!
من IE 7 Final رو نصب کردم. صفحه خانگی اون رو هم گوگل قرار دادم. اما وقتی IE رو باز می کنم گوگل باز نمی شه و صفحه اصلی خودش میاد؟؟؟؟؟!!!!
علتش چیه؟
ممنونم
سلام
من ویندوز نصب کردم آماده اینترنت اکسپلولر 7 داره بعد از مدتی کار کردن اینترنت اکسپلولر هنگ میکنه مشکل خود اکسپلولر هستش حالا یه اکسپلولر جدید میریزم خطا میده جایی هم نیستش که بتونم این اکسپلولر رو پاک کنم جدید بریزم ممنون میشم راهنمایی کنید. در ضمن غیر از اینترنت اکس÷لولر چه browser شبیه اکسپلولر هستش و خوبه. فایر فاکس ریختم سایتهای ایرانی رو قاتی پاتی میاره بعضی وقتها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)