تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 29 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 281

نام تاپيک: همه چیز درباره موسیقی راک و آلترناتیو

داره خودمونی میشه saman_dexter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

يه لينك دانلود از اين گروه به ما ميدين ؟؟ ببينيم چيه كه اينقدر ازش تعريف مي كنيد ؟

آخر فروم باز linkin_park's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش با این قوانین لینک گذاشتن آدم دل و دماغ لینک گذاشتن و آپلود کردنو نداره ...

راستی اشکان جان اگه جایی نقد کاملی از Lithium نیروانا رو دیدی حتما بذار ... چون من روزی 300 بار میگوشمش و دیوونش شدم ...
    خودم یه چیزایی میدونم در مورد Lithium که فک کنم اعتیاد آور هست و احساسات دپرشن رو با دیوانگی (Maniac) فک کنم همون سرخوشی قاطی میکنه فردی که مصرف میکنه ... و دچار احساسات متناقض میشه ... که توی شعر میشه این احساسات رو دید ...

حالا شما اگه نقدی دیدی بذار ... ممنون میشیم .

(راستی داشتم فکر میکردم ... کرت لیتیم خوند ..... امیلی هم لیتیم خوند ... واقعا چقدر فرق بین آدما هس ! )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

ایول ...آره این آهنگ یکی از خدا ترین آهنگاشه..نقد که پیدا نکردم ولی به نظره خودم لیتیوم همون طور که تو گفتی یک ماده اعتیاد آوره که سرخوشی لحظه ای به آدم میده ..یه جور مسکن!!
    حالا کرت اومده دین و رهبران دینی و مبلغان آن را به Lithium تشبیه کرده! مثه اینکه این شعر رو موقعی نوشته که پیشه یکی از دوستانش که خانوادش افراط ی مذهبی بودن زندگی میکرده!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی اشکان جان ...

این از شعرش :

Im so happy cause today
    Ive found my friends ...
    Theyre in my head
    Im so ugly, but thats okay, cause so are you ...
    Weve broken our mirrors
    Sunday morning is everyday for all I care ...
    And Im not scared
    Light my candles, in a daze
    cause Ive found god
    Yeah (x6)

Im so lonely but thats okay, I shaved my head ...
    And Im not sad
    And just maybe Im to blame for all Ive heard ...
    But Im not sure
    Im so excited, I cant wait to meet you there ...
    But I dont care
    Im so horny, but thats okay ...
    My will is good
    Yeah(x6)

(x2)
    I like it - Im not gonna crack
    I miss you - Im not gonna crack
    I love you - Im not gonna crack
    I killed you - Im not gonna crack

Im so happy cause today
    Ive found my friends ...
    Theyre in my head
    Im so ugly, but thats okay, cause so are you ...
    Weve broken our mirrors
    Sunday morning is everyday for all I care ...
    And Im not scared
    Light my candles in a daze ...
    cause Ive found god
    Yeah, yeah, yeah(x2)

(x2)
    I like it - Im not gonna crack
    I miss you - Im not gonna crack
    I love you - Im not gonna crack
    I killed you - Im not gonna crack

نظر من نسبت به این شاهکار :
    اصلی ترین دلیل برای اینکه این آهنگ و شعرش شاهکار محسوب میشه اینه که ما هیچ وقت حس و حال یه نفر که این گونه مواد مصرف کرده رو نمیدونستیم ... طرف با مصرف لیتیم دچار احساساتی میشه که ما که مصرف نکردیم هیچ وقت نمیتونیم حسشون کنیم . چیزایی رو درک میکنه که ما نمیکنیم ... در واقع دیدش نسبت به اطرافش عوض میشه ... اما در مورد احساسات متناقض کرت ... (حالا فرض کنیم کرت مصرف کرده که به اعتقاد من مصرف هم کرده ) مثلا یه جای شعر میگه :"Im so excited, I cant wait to meet you there ..." یعنی " من خیلی هیجان زده شدم و دیگه طاقت دوری تو رو ندارم ... اما برام مهم نیست " این جمله آخر رو بعد از هر حسی میگه ... بعد از حس دوری نسبت به عشقش ... بعد از تنهایی بعد از تراشیدن مو هاش هم .... براش مهم نیست ،

یعنی کرت با هیچ چیزی احساس درد و رنج نمیکنه ... (با مصرف لیتیم) یه حس نهیلیستی بهش دست میده ...(در مورد استفاده از این کلمه یه کم شک دارم ... شرمنده )

این در مورد خود لیتیمه اما اینکه دیدگاه اصلی شعر مربوط به کی میشد من نمیدونم ... مثلا لیتیم میتونه استعاره از هر چیزی باشه ... میتونه ایمان باشه ... هر چی ... (شما به نظرتون لیتیم استعاره از کی یا چیه ؟!)

خوش باشید .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

مرسی علی جون ...
    به نظره من همون مذهب باشه که دیده انسان رو نسبت به خیلی چیزا میبنده(این نظره منه خواهشا در این مورد بازخواست نکنید که عاقبتی جز پاک شدن پست نداره) و همون طور که لیتیوم سرخوشی و مستی میده کلمه متذکر شده نیز آدم رو فقط در یک مسیر و راه قرار میده..مسلما شما نمیتونی موقع مصرف لیتیم رانندگی کنی یا شنا کنی (متوجهی)

اینم خیلی جالبه:

مراسم جوایز MTV سال ۱۹۹۲. برگزارکنندگان مراسم از Kurt می‌خواهند که آهنگ Smells Like Teen Spiritرا اجرا کند. کرت در عوض می‌خواهد آهنگ جدیدشان، Rape me، را اجرا کند. مسئولان مراسم (به خاطر تمام محافظه‌کاری‌های MTV) مخالفت می‌کنند. در انتها توافق می‌کنند که آهنگ Lithium اجرا شود.
    ولی در ابتدای اجرای آهنگ، گروه ابتدای Rape me را می‌نوازد. برگزارکنندگان شوکه می‌شوند. بعد از چند ثانیه، گروه به Lithium سوئیچ می‌کند.
    در لحظات پایانی (۳:۵۲) وقتی آهنگ به اوج می‌رسد، مطابق معمول کنسرت‌های نیروانا چندین نفر از تماشاگران روی سن می‌آیند و خودشان را به پایین پرتاب می‌کنند.
    چند لحظه بعد (۴:۰۵) کریست نووسلیچ، بیسیست گروه که اعصاب‌ش از دست آمپلی‌فایرش که کار نمی‌کند به هم ریخته، گیتارش را به هوا پرتاب می‌کند. ولی نمی‌تواند آن را درست بگیرد و گیتار به سرش می‌خورد و گیج می‌شود.
    کرت و درامر گروه، عصبانی از این موضوع با گیتارش تجهیزات پشت صحنه و درام را داغون می‌کنند.
    سپس درامر به پشت میکروفن می‌دود و پشت سر هم داد می‌زند "Hi, Axl" (قبل از شروع مراسم، اعضای گروه و کرتنی لاو -همسر کرت- با اکسل رز -Guns N' Roses- بگومگو داشته‌اند.)

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره درس میگی واقعا همین چند بعدی بودن شعر هست که منو دیوونه کرده !!!

بنظر من این 3 تا گزینه از همه بیشتر میتونن لیتیوم باشند :

1- عشق
    2- مذهب (طبق گفته خودت)
    3- ایمان به هر چیزی (ایمان به هر چیزی باعث میشه آدم یه بعدی بشه طرز فکرش ... البته اگه چیزی که بهش ایمان داره چند بعدی باشه قضیه فرق میکنه ...)
    ----------------------------------------------------------------------
    در مورد اون مساله MTV هم خیلی جالب بود ... راستی تون اونجا درامر Dave بود دیگه نه ؟!
    ----------------------------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان که دارم به آهنگ The man who sold the World گوش میدم ... فهمیدم آهنگ این رو دقیقا محسن نامجو روش یه شعر دیگه خونده البته فک کنم با سه تار زده باشه ولی آهنگ کاملا یکیه ...
    اسم آهنگی که نامجو روی این شاهکار نیوانا خونده یادم نیست ولی نامجو توش میگفت :"آتش در دل فکن ... بر پا کن صد شرر "

چقدر زشته این حرکات ...

داره خودمونی میشه UNTIL IT SLEEP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    US

پيش فرض

chera kasi az QUEEN chizi nemige

پروفشنال negar00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

الان که دارم به آهنگ The man who sold the World گوش میدم ... فهمیدم آهنگ این رو دقیقا محسن نامجو روش یه شعر دیگه خونده البته فک کنم با سه تار زده باشه ولی آهنگ کاملا یکیه ...
    اسم آهنگی که نامجو روی این شاهکار نیوانا خونده یادم نیست ولی نامجو توش میگفت :"آتش در دل فکن ... بر پا کن صد شرر "

چقدر زشته این حرکات ...
    اسم آهنگش مرغ شیدا هست!

پروفشنال negar00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

شدیدا تائید میشود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •