يه لينك دانلود از اين گروه به ما ميدين ؟؟ ببينيم چيه كه اينقدر ازش تعريف مي كنيد ؟
يه لينك دانلود از اين گروه به ما ميدين ؟؟ ببينيم چيه كه اينقدر ازش تعريف مي كنيد ؟
راستش با این قوانین لینک گذاشتن آدم دل و دماغ لینک گذاشتن و آپلود کردنو نداره ...
راستی اشکان جان اگه جایی نقد کاملی از Lithium نیروانا رو دیدی حتما بذار ... چون من روزی 300 بار میگوشمش و دیوونش شدم ...
خودم یه چیزایی میدونم در مورد Lithium که فک کنم اعتیاد آور هست و احساسات دپرشن رو با دیوانگی (Maniac) فک کنم همون سرخوشی قاطی میکنه فردی که مصرف میکنه ... و دچار احساسات متناقض میشه ... که توی شعر میشه این احساسات رو دید ...
حالا شما اگه نقدی دیدی بذار ... ممنون میشیم .
(راستی داشتم فکر میکردم ... کرت لیتیم خوند ..... امیلی هم لیتیم خوند... واقعا چقدر فرق بین آدما هس ! )
ایول ...آره این آهنگ یکی از خدا ترین آهنگاشه..نقد که پیدا نکردم ولی به نظره خودم لیتیوم همون طور که تو گفتی یک ماده اعتیاد آوره که سرخوشی لحظه ای به آدم میده ..یه جور مسکن!!
حالا کرت اومده دین و رهبران دینی و مبلغان آن را به Lithium تشبیه کرده! مثه اینکه این شعر رو موقعی نوشته که پیشه یکی از دوستانش که خانوادش افراط ی مذهبی بودن زندگی میکرده!!
![]()
مرسی اشکان جان ...
این از شعرش :
Im so happy cause today
Ive found my friends ...
Theyre in my head
Im so ugly, but thats okay, cause so are you ...
Weve broken our mirrors
Sunday morning is everyday for all I care ...
And Im not scared
Light my candles, in a daze
cause Ive found god
Yeah (x6)
Im so lonely but thats okay, I shaved my head ...
And Im not sad
And just maybe Im to blame for all Ive heard ...
But Im not sure
Im so excited, I cant wait to meet you there ...
But I dont care
Im so horny, but thats okay ...
My will is good
Yeah(x6)
(x2)
I like it - Im not gonna crack
I miss you - Im not gonna crack
I love you - Im not gonna crack
I killed you - Im not gonna crack
Im so happy cause today
Ive found my friends ...
Theyre in my head
Im so ugly, but thats okay, cause so are you ...
Weve broken our mirrors
Sunday morning is everyday for all I care ...
And Im not scared
Light my candles in a daze ...
cause Ive found god
Yeah, yeah, yeah(x2)
(x2)
I like it - Im not gonna crack
I miss you - Im not gonna crack
I love you - Im not gonna crack
I killed you - Im not gonna crack
نظر من نسبت به این شاهکار :
اصلی ترین دلیل برای اینکه این آهنگ و شعرش شاهکار محسوب میشه اینه که ما هیچ وقت حس و حال یه نفر که این گونه مواد مصرف کرده رو نمیدونستیم ... طرف با مصرف لیتیم دچار احساساتی میشه که ما که مصرف نکردیم هیچ وقت نمیتونیم حسشون کنیم . چیزایی رو درک میکنه که ما نمیکنیم ... در واقع دیدش نسبت به اطرافش عوض میشه ... اما در مورد احساسات متناقض کرت ... (حالا فرض کنیم کرت مصرف کرده که به اعتقاد من مصرف هم کرده ) مثلا یه جای شعر میگه :"Im so excited, I cant wait to meet you there ..." یعنی " من خیلی هیجان زده شدم و دیگه طاقت دوری تو رو ندارم ... اما برام مهم نیست " این جمله آخر رو بعد از هر حسی میگه ... بعد از حس دوری نسبت به عشقش ... بعد از تنهایی بعد از تراشیدن مو هاش هم .... براش مهم نیست ،
یعنی کرت با هیچ چیزی احساس درد و رنج نمیکنه ... (با مصرف لیتیم) یه حس نهیلیستی بهش دست میده ...(در مورد استفاده از این کلمه یه کم شک دارم ... شرمنده)
این در مورد خود لیتیمه اما اینکه دیدگاه اصلی شعر مربوط به کی میشد من نمیدونم ... مثلا لیتیم میتونه استعاره از هر چیزی باشه ... میتونه ایمان باشه ... هر چی ... (شما به نظرتون لیتیم استعاره از کی یا چیه ؟!)
خوش باشید .
مرسی علی جون ...
به نظره من همون مذهب باشه که دیده انسان رو نسبت به خیلی چیزا میبنده(این نظره منه خواهشا در این مورد بازخواست نکنید که عاقبتی جز پاک شدن پست نداره) و همون طور که لیتیوم سرخوشی و مستی میده کلمه متذکر شدهنیز آدم رو فقط در یک مسیر و راه قرار میده..مسلما شما نمیتونی موقع مصرف لیتیم رانندگی کنی یا شنا کنی (متوجهی)
![]()
مراسم جوایز MTV سال ۱۹۹۲. برگزارکنندگان مراسم از Kurt میخواهند که آهنگ Smells Like Teen Spiritرا اجرا کند. کرت در عوض میخواهد آهنگ جدیدشان، Rape me، را اجرا کند. مسئولان مراسم (به خاطر تمام محافظهکاریهای MTV) مخالفت میکنند. در انتها توافق میکنند که آهنگ Lithium اجرا شود.
ولی در ابتدای اجرای آهنگ، گروه ابتدای Rape me را مینوازد. برگزارکنندگان شوکه میشوند. بعد از چند ثانیه، گروه به Lithium سوئیچ میکند.
در لحظات پایانی (۳:۵۲) وقتی آهنگ به اوج میرسد، مطابق معمول کنسرتهای نیروانا چندین نفر از تماشاگران روی سن میآیند و خودشان را به پایین پرتاب میکنند.
چند لحظه بعد (۴:۰۵) کریست نووسلیچ، بیسیست گروه که اعصابش از دست آمپلیفایرش که کار نمیکند به هم ریخته، گیتارش را به هوا پرتاب میکند. ولی نمیتواند آن را درست بگیرد و گیتار به سرش میخورد و گیج میشود.
کرت و درامر گروه، عصبانی از این موضوع با گیتارش تجهیزات پشت صحنه و درام را داغون میکنند.
سپس درامر به پشت میکروفن میدود و پشت سر هم داد میزند "Hi, Axl" (قبل از شروع مراسم، اعضای گروه و کرتنی لاو -همسر کرت- با اکسل رز -Guns N' Roses- بگومگو داشتهاند.)
آره درس میگی واقعا همین چند بعدی بودن شعر هست که منو دیوونه کرده !!!
بنظر من این 3 تا گزینه از همه بیشتر میتونن لیتیوم باشند :
1- عشق
2- مذهب (طبق گفته خودت)
3- ایمان به هر چیزی (ایمان به هر چیزی باعث میشه آدم یه بعدی بشه طرز فکرش ... البته اگه چیزی که بهش ایمان داره چند بعدی باشه قضیه فرق میکنه ...)
----------------------------------------------------------------------
در مورد اون مساله MTV هم خیلی جالب بود ... راستی تون اونجا درامر Dave بود دیگه نه ؟!
----------------------------------------------------------------------
الان که دارم به آهنگ The man who sold the World گوش میدم ... فهمیدم آهنگ این رو دقیقا محسن نامجو روش یه شعر دیگه خونده البته فک کنم با سه تار زده باشه ولی آهنگ کاملا یکیه ...
اسم آهنگی که نامجو روی این شاهکار نیوانا خونده یادم نیست ولی نامجو توش میگفت :"آتش در دل فکن ... بر پا کن صد شرر "
چقدر زشته این حرکات ...
اسم آهنگش مرغ شیدا هست!
شدیدا تائید میشود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)