MP3 جانراست میگه با xs++ روشن میشه.من با Phone xs 2.10 alpha 6 این کارو میکنم دیگه گوشی روشن نهمیشه.البته من وقتی با xs++ کار می کردم اولش روشن میشد.ولی از وقتی که با Phone xs 2.10 alpha 6 کار می کنم اولش روشن نه می شه.
MP3 جانراست میگه با xs++ روشن میشه.من با Phone xs 2.10 alpha 6 این کارو میکنم دیگه گوشی روشن نهمیشه.البته من وقتی با xs++ کار می کردم اولش روشن میشد.ولی از وقتی که با Phone xs 2.10 alpha 6 کار می کنم اولش روشن نه می شه.
پس این disply driver چی شد ؟
نه این فقط مخصوص K750 هست.اگر گوشی شما رجیستر اصلی باشه میتونی پچ مخصوص W810 پیدا کنی و با Gslide به فایل Main اضافه کنی و روی گوشی فلش کنی.هر چند که برای W810 پچ خیلی کم گیر میاد.
دوست عزیز مثل اینکه ماهی یه بار این طرف ها سر میزنی من که تو صفحه 11 گذاشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این درایور فقط رو w700 , w800 , k750 کار می کنه رو w810 امتحان نکنی ها. گوشیت دیگه بالا نمیاد .
![]()
من اين درايو رو روي كا750 ريختم چيزي عوض نميشه.![]()
بيخودي خودتونو اذيت نكنيد![]()
اقا این پچ هارو میشه با Gflash نصب کرد.طریقه نصب با فار رو یکی بگه لطفا.پچی که نصب شده می شه پاکش کرد.
اگه گوشیت W810 هست نه.چون هنوز فار به طور کامل W810 رو ساپورت نمیکنه.ولی برای گوشیهاسی که بوسیله فار ساپورت میشن(مثل K750 و w800) فقط کافیه وارد فولدر FLASH شده و پچ را در آنجا کپی کنیم تا پچ روی گوشی نصب بشه و برای پاک کردن همین کار را میکنیم و وقتی پنجره تایید کپی باز میشه گزینه Remove Patch را میزنیم تا پچ حذف بشه.
iman جان حتما تستش می کنم .راستی با این کار IMEI گوشی پاک نمیشه.
کمک کنید به من لطفا
ببنید من وقتی با xs++ کار میکنم گوشیم که k750 هست روشن میشه حتی windows رو هم دوباره نصب کردم اما بازم نشد
وقتی هم که با Phone xs 2.10 alpha 6 کار میکنم گوشیم تا باز کردن لودر میره اما وقتی که پیام please waite رو برای دسترسی به fs میده دیگه جلونر نمیره و هنگ میکنه .
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
خیالت راحت باشه IMEI گوشی عوض نمیشه.من خودم تا حالا چندین پچ نصب و حذف کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)