amd 5600x2 خوبه

amd 5600x2 خوبه
 سلام
 سلام
				به عرض سلام خدمت دوستی که حرفهای من روسامسور کرده
من خواستم یک حرف بزنم شما چرا نمی زارید مردم ایران بدانند سی پی یو اینتل ساخت کجاست این حق طبیعی مردم ایران است چرا حرفهایی من رو سامسور می کنی من که حرف بدی نزدم دوستم من
این ادم های که شما از ان ها طرفداری می کنید با مال حرام معلوم نیست از کجا بدست اوردن به اینجا رسیدن مردم ایران که نباید از مال حرم این کشو ر که اگه بشه گفت کشور رو خریدادری کنند
(((دوست من یادت باشه این حرفهای که من زدم رو کامل برداری)))

دوست عزيز سينا جان ..
هر جايي براي خودش سياستي داره . اينجا هم كه فروم سخت افزار هست سياستش اينه كه هر حرفي بايد با دليل منطقي باشه نه اينكه چون فلان پردازنده رو فلان كشور مي زنه پس ما نخريم . اين ميشه دليل غير منطقي كه ارزش فني نداره .
اينجا در مورد سخت افزار حرفي زدي دليل فني يا سندي هم پشتش بيار . اون حرفايي كه مي زني همه درست اما جاش اينجا نيست .
شما از اين جا خارج شو تا با هم بحث كنيم . ثابت مي كنم كه منطق شما با منطق خيلي ها جور نيست و همين باعث سوخت شدن حرف هاي شما ميشه . بنابراين هر حرفي جاي خودش و با اهل خودش .
ديگه ادامه نمي ديم - اگر بحثي بود پيغام خصوصي /.
موفق باشي /.

سلام.
میشه قیمت Intel Core2 Duo 6700 كه داراي فركانس كاري 2.66 گيگاهرتز است را بدید؟
مرسی...

قیمنش حدودا 320.000 تومنه اما من بهت توصیه می کنم به جای این CPU برو یک Intel Core 2 Duo E6850 بخر به قیمت 298.000 تومن که کارایی بهتری داره وقیمتش مناسبتره.

درود
بخاطر اور-پذیری بالای سری Opteron همیشه داشتن این سری برام خیلی لذت بخشه . البته پیداکردن این سری برای سیستم های خونگی -- قبلا 939 و حالا am2 -- تو ایران تقریبا غیر ممکنه
بازم ممنون ./

قیمتش چهارشنبه 202000 تومان بود

اين 6750 و 6700 چه فرقي با هم دارن كه 6750 اين همه ارزونتره؟

بله. این سوال منم هست. در ضمن کدومشون قابلیت اورکلاک بیشتر دارند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)