مهدي بست جان ميگم که اين دفعه توپ بيارم توي اين هواي سرد و باراني باز هم حال فوتبال داري؟
من که آخر پايه ام براي فوتبال زير بارون ببينم نظرت چيه؟ توپبيارم يا نه؟
مهدي بست جان ميگم که اين دفعه توپ بيارم توي اين هواي سرد و باراني باز هم حال فوتبال داري؟
من که آخر پايه ام براي فوتبال زير بارون ببينم نظرت چيه؟ توپبيارم يا نه؟
مصطفي جون سلام
در اين مورد به نقل قول جمله اي تاريخي از يكي از دوستانم در زماني كه عشق فوتبال ما رو كشته بود بسنده مي كنم:
ما كلوخ نيستيم كه زير بارون از بين بريم!!!
سلام مهدي جان
تكبير !!!نوشته شده توسط Mehdi_Best
![]()
اين دفعه من ميخوام بيام .... ميخوام فوتبال بهتون ياد بدم![]()
![]()
منو به زور تفنگ دارن ميبرن ...![]()
امين جون سلام
خيلي خوشحال مي شيم كه بيايي. به هر حال چند تا شاگرد براي آموزش مي خواستيم كه يكيش كه شما باشي جور شد!!!![]()
در ضمن تيم من و مصطفي عشقي رو اگه كسي برد معلومه خيلي فوتباليسته!!!
![]()
جناب هادي خان عزيز (هادي خوبه) كه داري اين تاپيك رو مشاهده مي كني يه پست بدي بد نيست ها!!!
میگم خوش به حال خودم که تا حالا تهران نیومدم چون من اگه بیام سه سوت گم می شم من راه خونمونو به زور بلدم چه برسه به این شهر بزرگ
دوستان اگه کرمان اومدند در خدمتیم![]()
شرمنده همه دوستان كه اين مطلب رو مي نويسم و حتي از بن شدن هم نمي ترسم![]()
![]()
قرار بچه هاي سايت خيلي چيز بيخودي است چون ميريم اونجا و فوتبال بازي مي كنيم نه اينكه فوتبال بد باشه بلكه اصلا فوتبال بلد نيستنمخصوصا اين mehdibest كه مثلا مديره اما اصلا بازي بلد نيست يعني حتي در حد يك كاربر نيمه جونير هم فوتبال بلد نيست
تازه ميگه ما كلوخ نيستيم كه فكر نكنم محكمتر باشيد
پاتال هم كه ××××× و اصلا روي زمين راه رفتن هم بلد نيست ساقي هم كه چاقه تنها بازيكن بازي بلد staywithmeبود كه هم در پرواز دادن هليكوپتر به سمت مديرا مهارت داشت و هم اسكي خوب بلد بود كه اونهم الحمدالله بن شده
بقيه هم كه هيچي نگم بهتره تنها كسي كه ممكنه تو اين قرار شركت كنه و فوتبال بلده منم از همه بازيم بهتره ولي دفعه قبل افتخار ندادم
![]()
معضل بعدي پستهاي الكي است كه ما هرچي بحث كرديم راه حلي پيدا نشد و اصلا هم اينجا ربطي نداشت من براي پربار شدن قرارها چند پيشنهاد دارم
اول اينكه بجاي آخرين پنجشنبه يك آخرين روز ديگه انتخاب بشه كه افراد متاهل هم بتونن بيان
دوم اينكه پول از بچه ها بگيريد بجز من و بعد قرعه كشي كنيد و همه پول رو به من جايزه بديد
سوم هم باز به من جايزه بديد
چهارم اينكه عكس اوني كه از همه فوتبالش بهتره بزنيد صفحه اول سايت كه همه بچه ها انگيزه بگيرن و برن تمرين كنن و بعد بازي بصورت تك حذفي باشه و آخرش جايزه بدن به من و چند تا پيشنهاد ديگه كه بعدا مي گم اگر استقبال خواستيد بكنيد بيائيد جايزه بديد به من و نميدونم چه جوري بگم كه بابا قرارا خيلي حال ميده بيائين و پول بزارين وجايزه بديد به من
اون دوستمون هم كه كرماني است من خودم كرماني هستم وقتي براي تعطيلات اومدم كرمان يك قرار ميزايريم به بچه ها بگو پول جمع كنند و بيارن جايزه بدن به من كه لژيونر كرماني ها هستم يك چيزي تويه مايه هاي علي كريمي و اينا
خلاصه بهترين فوتباليست قرارهاي p30world
hadikhobe در آستانه بن شدن
هادي جان سلامنوشته شده توسط hadikhobe
اولا خسته نباشي!!!![]()
ثانيا وقت كردي يك نوشابه هم براي خودت باز كن!!!![]()
ثالثا خيلي حال كردم با اين متنت!![]()
رابعا تو چرا اينقدر متواضع هستي؟ اين تواضعت من رو كشته!!![]()
خامسا اصلا مي خواهي عكست رو بديم تو اسكوربورد استاديوم آزادي بزنن؟
سادسا!... اينقدر از اين سادسا و سابعا و ... داشتم برات بنويسم كه وقت نكني حتي بخوني!!
اما در كل با پستت حال كردم!
تو كه اينقدر بازيت خوبه و ما خبر نداشتيم چرا افتخار ندادي اون روز؟ اين دفعه اگه افتخار بدي و چند تا گل به ما بزني خوشحال مي شيم.
به بهنوشته شده توسط hadikhobe
بلاخره يكي ديگه از بچه هاي استان هشت رو پيدا كردم !!! (يعد از بابك كينگ )
ولي از شهر خودم تا حالا كسي رو نديده ام !!!![]()
نوشته شده توسط hadikhobe
عزيزم شما اگه مشكله مالي داري يه جور ديگه مطرح كن![]()
ولي از نظر جايزه و پول >>>>> من تك شما همه اينو جدي ميگم
نوشته شده توسط Mehdi_Best
کاملا تاييد ميکنم تيمي که بتونه تيم منو و مهدي بست را ببره هنر کرده اون موقع ميتونه کلاس بگذاره که آره ما تيم "مصطفي بست و مهدي عشقي" (اسم تيمو حال کن) برديم اون موقعست که بهش حق ميديم که فخر بفروشه.![]()
مگه نه مهدي بست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)