آقا دستت درد نکنه،ولی فکر کنم این شد MMS .منظوره من از sms تصویری اینکه با بیشتر گوشی ها می شه فرستاد همون تصویر سیاه وسفید که بیشتر با نقطه درست می شه مثلا با گو شی سامسونگ SGH-N620 می شه فرستاد. در این مورد منو راهنمایی کن.با تشکر![]()
آقا دستت درد نکنه،ولی فکر کنم این شد MMS .منظوره من از sms تصویری اینکه با بیشتر گوشی ها می شه فرستاد همون تصویر سیاه وسفید که بیشتر با نقطه درست می شه مثلا با گو شی سامسونگ SGH-N620 می شه فرستاد. در این مورد منو راهنمایی کن.با تشکر![]()
oh..shit
اصلا حواسم نبود..ببخشید
sms تصویری رو میتونی با نرم افزارای مخصوص اینکار بفرستی اگه نرم افزارشو پیدا کردم اینجا میذارم
با وجود کاهش میانگین قیمت گوشی های نوکیا، این شرکت توانست در فصل سوم آمار بالایی به دست آورد. بزرگترین کارخانه ی سازنده ی گوشی تلفن همراه اعلام کرد که سهام شرکت خود را از 37 درصد در فصل دوم امسال به 38 درصد در فصل سوم رسانده است. همچنین سود اپراتوری نوکیا در یک سال گذشته از 13 درصد به 6/22 درصد جهش داشته است. نکته ی جالب توجه این است که با وجود تولید برخی گوشی های ارزان قیمت و کاهش قیمت گوشی های نوکیا از 93 به 82 یورو، همچنان می توان نام این شرکت را در صدر جدول مشاهده کرد و این به دلیل تلاش بسیار در زمینه ی تعدیل هزینه ها و کیفیت محصولات نوکیاست. نوکیا اخیراً نقشه های نرم افزاری Navteg را برای سرویس GPS خریداری کرده و وب سایت مخصوص کاربران نوکیا برای دانلود موسیقی، عکس، بازی و نقشه راه اندازی نموده است که همین امر باعث افزایش درآمد این شرکت گردیده است.
Gsm.ir
شرکت RFS اعلام کرده است که تعدادی آنتن ترکیبی مایکرو ویو برای استفاده در قطعات بیرونی(ODU) شبکه ی نوکیا- زیمنس (NSN) تولید کرده است. آنتن SNS های برد فرکانس 7 تا 38 گیگاهرتز را با قطرهای 2 تا 4 فوت را پشتیبانی می کند. آنتن های RFS طوری طراحی شده اند که مستقیماً در پشت آنتن های NSN نصب می گردد که به این ترتیب نیاز به هدایت امواج دو آنتن وجود ندارد. با آزمایش های متعدد و گسترده ای که روی این آنتن ها در زمینه ی استاندارد عملکرد مکانیکی از جمله سرعت باد، لرزش و اقدامات حفاظتی انجام شده مورد تائید متخصصان قرار گرفت. علاوه بر این کارشناسان شبکه ی نوکیا- زیمنس برای تائید آنتن های مایکرو ویو RFS به مدت 3 روز از کارخانه و مراحل طراحی و ساخت آن ها بازدید نموده اند تا از صحت و درستی عملکرد آن ها اطمینان حاصل کنند.
Gsm.ir
مدیر اجرایی نمایشگاه تله کام 2007 گفت: شرکت های تولید کننده گوشی تلفن همراه هیچ برنامه ای برای تحریم نمایشگاه تله کام 2007 ندارند. مدیر اجرایی تله کام اظهار داشت:به جز شرکت نوکیا تمام شرکت های بزرگ تولید کننده گوشی تلفن همراه در این نمایشگاه حضور خواهند داشت و تا کنون هیچ گونه بحثی در زمینه تحریم صورت نگرفته است. به گفته برخی منابع مطلع تعدادی از شرکت های تولید کننده گوشی تلفن همراه در حرکتی نمادین به منظور اعتراض به افزایش تعرفه واردات گوشی و همچنین وضعیت آشفته بازار تلفن همراه اعلام کرده اند که نمایشگاه تله کام را تحریم کرده و در آن حضور نخواهند یافت. مدیر اجرایی تله کام 2007 با بیان این که شرکت های سونی اریکسون ، سامسونگ، فیلیپس ، پاناسونیک ،itmc ،و سایر تولید کنندگان درنمایشگاه تله کام 2007 دارای غرفه هستند گفت:حضور و فعالیت شرکت های تولید کننده گوشی تلفن همراه در این دوره از نمایشگاه تله کام ، نسبت به سال گذشته فرق چندانی نکرده و افزود: تمامی شرکت هایی که در بازار تلفن همراه ایران در این نمایشگاه فعال هستند در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. وی افزود: در مجموع مساحت نمایشگاه تله کام 2007نسبت به سال گذشته افزایش یافته است ولی از لحاظ تعداد شرکت کنندگان تفاوتی با سال پیش ندارد.
Gsm.ir
آقا دستت درد نکنه منتظرم تا اون نرم افزار بذاری تا ما دانلود بکنیم .با تشکر![]()
آقا تورو خدا به من کمک کنید
از وقتی یه برنامه از گوشی موبایلم پاک کردم دیگه اصلا نمیتونم مثل همیشه با کابل وصل بشم به کامپیوتر ! شما بگید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری این برنامه رو برگردونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه گوشیمو ریست کنم برنامه دوباره خودش نصب میشه؟
شما پیشنهاد میکنید که من ریست کنم ؟؟؟؟؟؟
(ریست رو بلدم)
در ضمن گوشی من n70 هست .
سلام
درباره n71 اطلاعات مي خوام و ميخوام ببينم خوبه
در اين حدود قيمت تاشو بهتري هست يا نه
تا اونجا که من میدونم ربطی به نرم افزار نداره ..حالا اسم نرم افزاره چی بوده؟
یه ریست بکن بد نیست ..گوشیت یه نفسی هم میکشه...با کد #7370#*
این مشخصات N71
ولی بهت توصیه نمیکنم بخری...اگه میتونی یه 4 یا 5 ماهی صبر کنی گوشیهای جدید مثل N81 بیاد خیلی خوب میشه اگه نه برو N76 بگیر ...یکی از بهترین گوشیهای تاشو هستش...اینم مشخصاتشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مقایسه بین دو گوشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اضافه کنم که صفحه نمایش n76 خیلی سرتره...همچنین قابلیت فیلمبرداریش و مقدار حافظه داخلی و سال ساخت ...در ضمن ان 76 قابلیت نمایش و ویرایش فایلهای Office رو داره و کلا ان 76 یه سر و گردن بالاترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اصلا توصیه نمیکنم ان 71 بگیری...اگر هم صبر کنی که خیلی عالی میشه
قیمت ان 71 با گارانتی اصلی ( که گارانتی تو ایران بی معنیه) 400 تومن
قیمت ان 76 با گارانتی متفرقه 410 تومن ...پس می بینی که کدوم بهترن
در ضمن N76 یه جورایی دختر پسند تره که بدرد شما هم میخوره ..![]()
Last edited by DJ.Mamal; 23-10-2007 at 22:01.
بفرما
در ضمن این نرم افزار کرک شدس و هر کدی بهش بدی رجیستر میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)