تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 542 اولاول ... 91516171819202122232969119519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

1. اين گوشي فقط نقره ايه يا مشكيشم وجود داره؟؟؟ با گارانتي اتصالات مشكي داره؟ مشكيش خوشگله يه نقره ايش؟
    اگه منظور شما رنگ قسمت جلوست که باید بگم تا جایی که من میدونم فقط نقره ای رنگ اصلیه. قسمت بشتش هست که رنگش فرق میکنه که برا من نوک مدادی.

2.صداي اسپيكر گوشي چه طوره؟ استريوس سه يعديه مثل ان73 موزيك؟؟؟ بلندي و كيفيتش به ان73 موزيك مي رسه؟؟؟
    ببین کیفیتش خیلی خیلی بهتر از ان73.

3. كيفيت دوربينش چه جوريه يه ان73 موزيك مي رسه؟
    عالیه خیلی بهتره البته از نظر من شاید شما طور دیگه ای فکر کنی

4.نمي دونم چرا از گوشي هاي كشويي بدم مياد چون كه بعد مدتي خط مي افته رو گوشي و كشوش خراب مي شه مثلا ان80 خيلي بده در اين مورد ولي 8800 داشتيم كه كوشش بود ولي بلبرينگ داشت و روان قاب گوشي بالا پايين مي رفت سؤالم اينه كه آيا اين گوشي مشكلي در كوش نداره؟؟
    فعلا که خوبه

5.مشكل هنگ كه نداره؟؟؟؟
    نه!!!!!!!!!

6. تا حالا كه باهاش كار كردين كدوم قسمت گوشي به نظرتون كاركردش بد اومده يا ناراضي بودين از كدوم بخشش؟؟؟
    والا چی بگم. من که چیزی ندیدم

7. كيفيت هندزفريش چه طوره؟ به ان73 موزيك مي رسه در ثاني هندزفريش دوتيكه هستش؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی از ان73 بهتره. منظورت از دوتیکه چیه؟

راستي براي ان95 كاوركريستالي طراحي شده و تو بازار هستش؟؟؟؟؟
    ببین هیچکدوم از وسایل این گوشی هنوز نیومده.

خب امیدوارم جواباتو گرفته باشی.

[/quote]

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فکر کنم ارزوی گرفتن ان 95 توی دستام روی دلمون باقی بمونه.من همیشه به سایت اصلی نوکیا سر میزنم.از وقتی دیدیمش شیفتش شدم.ما که زورمون نمیرسه بخریم.اقا هر کی خرید اولا مبارکش باشه.ثانیا بده ما یه چند ثانیه تو دستمون بگیریم ارزو به دل از دنیا نریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض اساتيد كمك كنن

خواهشن اساتيد اگه اطلاع دارن کمک کنن
    گوشيها يه بدونه رجيسترکه تو بازار هست مثله يه سری n95كه
    با ايرانسل کار ميکنن امکان داره بدن به مشکل بخورن
    يعنی ايرانسل ريجيستر رو تو سيستمش بزاره
    که گوشيهيه بدونه رجيسترو نخونه
    وقتی گسترده تر شد گوشی باد کنه رو دستمون
    به قيمته پايين بگيرم n95ميخوام يه
    اين بلا سرم نياد

داره خودمونی میشه keivan58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    اصفهان - بلوارآينه خانه

پيش فرض

سلام خدمت تمام دوستان عزيز من 2 روز پيش دنبال نرم افزاري مي گشتم انو تو سايت خوب p30world ديدم بعد سر زدم ببينم نرم افزار واسه N95 نگذاشته اين تاپيك رو ديدم كه خيلي مشتاق N95 داره .
    راستش من به جهت شغلم ماموريتي 18 روزه اي داشتم سال گذشته به ايتاليا در ابانماه اونجا N95 رو ديدم خوشم اومد خريدمش به 870 يورو - برگشتم و با 1000 دردسر رچيستر كرد مخابرات واسم و 20 هزار تومن گرفت - البته فاكتور خريد و بيليط هواپيما و كپي حكم ماموريتمم گرفتن .
    اينقدر ها كهتو اين تاپيك ديدم جاي تعريف نداره - اينم ي گوشي ديگه ، به همه قول مي دم مثل 6600 ( كتلت) زياد ميشه !
    ببينيد دوستان عزيز - چند چيز رو عرض كنم :
    1) كيفيت عكس گوشي خوبه اما هنوز انتطار آدم رودر عكاسي جواب نمب ده - من دوربين سوني 5 مگاپيكسل دارم كه سالها قبل گرفتم ، هنوز كيفيت عكس انو نداره
    2) در زمينه صدا ازش راضيم - خداييش قبل از اين k750 سوني اريكسون داشتم ، صداي اونم خوب بود .
    3)از كيفيت فيلم برداريش راضي نيستم به هيچ وجه !!!!!
    4) عمر باطريش با توجه به تماسهاس زياد من [ در روز تا 3 ساعت مكالمه دارم ] يك روز و نيم نهايتا بيشتر شار‍ژ نمي ده بهم
    5 ) صفحه اسكرين با كيفيت و رنگها جذاب هست
    در نهايت به قيمت كنوني اون در حال حاضر ايران نمي ارزه ، فكر ميكنم w1000 سوني اريكسون با قيمتش بتونه رقابت كنه
    سوالي بود در خدمت دوستانم هستم .
    شاد و سرافراز باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببین عزیز ( kevan) مطمئن باش اینگوشی تا 3 سال دیگه هم خز نمی شه !!!!
    من که دیگه گیج شدم . با این همه تعریف از n95 , کسایی که این گوشی رو دارند بد می گن
    بابا من 3 سال p910i داشتم اصلآ خز نشده بود تا اینکه این p990 اومد که بعدش کلی قیمت سری p اومد پایین ولی با این وجود گوشی من تو عمرمفیدش خز نشده بود حالا این n95 با این همه تبلیغات امکان نداره مثل سری 60 نوکیا ( 6630 6600 و.....) جواد بشه در ضمن iphon هم 3 هفته دیگه به بازار آمریکا می یاد
    گوشی خیلی خدایی هست اگه تو ایران بیاد فکر کنم کلی استقبال بشه ازش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آره دوست عزيز گوشي عالي اي هستش ولي زماني كه ان70 براي اولين بار هم آمد بازار با قيمت خون يا ان80 مي گفتن گوشي خداييه خيلي عاليه هيچ گوشي به روش نمياد ولي خوب الان چي؟ ان95 هم از اين حكم مبرا نيست اينم از مد مي افته تا 2 يا 3 ساله ديگه اصلا نترس چون سياست كاري همينه.
    درثاني كسي كه گوشي رو داره و ازش استفاده كرده نظراتش به مراتب از كشي كه فقط تو ريويو ها ديده و فقط اسمشو شنيده و دربارش خونده بسيار ارجح تره (نظرات همه براي من محترمه ولي شنيدن كي بود مانند ديدن) و همچنين تئوري با عملي درست از آب درنمياد باهم در تناقضه

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز من به یه مشکل برخوردم. راستش من این برنامه رو باک کردم و حالا که میخوام دوباره نصب کنم اصلا نصب نمیشه. همش میگه expired certificate. ای ول یه راهنمایی بده.

درضمن کسی به من نگفت کاور و کیف و اینجور چیزا از کجا واسه این گوشی میتونم بخرم؟
    سلام.
    مژدگانی بده مژده بگیر.
    یه نفر یه چیز جدید کشف کرده بود داشت خودشو با این کشفش پرپر می کرد . خواستم بگم شاید روی گوشی شما هم کار کنه.
    شما برو به آدرس زیر.
    menu>tools>app manager>option>setting
    بعد ببین software installation روی all تنظیم شده یا روی only signed .

اگه روی all تنظیمه بکنش only signed بعد یه برنامه نصب کن (ارور میده موقع نصب) بعد دوباره تنظیمات رو به حالت all برگردون .حالا میتونی برنامه های سیمبین 9.1 رو بدون مشکل روش حل کنی.

اگه هم روی only signed تنظیمه بکنش all حالا میتونی برنامه های سیمبین 9.1 رو بدون مشکل روش حل کنی.

من خودم امتحان کردم.
    Last edited by بیلچه; 05-06-2007 at 10:38.

پروفشنال metapex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قابل توجه کسانی که منتظر بودن تا N95 ارزون بشه و بتونن بخرن. اگه فکر میکنید با توجه به قیمت 750 دلاری N95 توی آمریکا، قیمت فروش 890 هزار تومن تو ایران مناسبه، پس یه سری به اینجا بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر هم در مورد سایت دیجی کالا سوال داشتین، اینجا رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط امیدوارم این قضیه واقعی باشه و ما ضایع نشیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

فعلا كه با گارانتي اتصالات 120 تومنه خريدن ان95 در حال حاضر بدون گارانتي بدون ريجستر بودن بدون اعتبار به فروشنده يا هر چي فكر كنم ريسك باشه چون قاب گوشي رو نو ميندازن و گوشي كاركرده رو بجاش ميندازن خيلي سخته مواظب باشين

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

قابل توجه کسانی که منتظر بودن تا N95 ارزون بشه و بتونن بخرن. اگه فکر میکنید با توجه به قیمت 750 دلاری N95 توی آمریکا، قیمت فروش 890 هزار تومن تو ایران مناسبه، پس یه سری به اینجا بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر هم در مورد سایت دیجی کالا سوال داشتین، اینجا رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط امیدوارم این قضیه واقعی باشه و ما ضایع نشیم
    در همين سايتي كه اشاره گرديده ايرادات و نقاط ضعف ان95 رو نوشته بشرح زير
    • عمر ضعیف باتری
    • عدم امکان شارژ با استفاده از USB
    • عدم تجهیز به رادیو FM دارای RDS
    • سیستم کمکی جستجوی صوتی GPS
    • ناکارآمدی تراشه GPS با نرم افزارهای سایر شرکت ها
    • عدم امکان ویرایش اسناد برنامه های Office
    • عدم وجود تنظیمات نوردهی به صورت دستی

من همينا رو دقيقا تو سايت gsmarena.com ديدم كه نوشته بود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Main disadvantages

• Poor battery life
    • Charging through USB is not possible
    • No FM RDS
    • Voice assisted GPS navigation is charged
    • GPS chip doesn’t work with third party applications
    • Cannot edit office documents
    ولي اين مورد آخر كه تو سايتي كه دوست عزيز آقاي متاپكس اشاره كرد "عدم وجود تنظيمات نوردهي به صورت دستي" نمي دونم از كجا در اومده و منظورش اصلا چيه؟؟؟

اگه دوستان بيان تك تك اين موارد رو توضيح بدن ممنون مي شيم يعني باتريش خيلي ضعيفه؟ حالا نمي تونه با فايلهاي آفيس كار كنه مشكلي نيست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •