این فایل رو باید توی شاخه ی System ریخت نه System32.
این فایل رو باید توی شاخه ی System ریخت نه System32.
من یه تاپیک زدم برای این سوال ولی کسی درست جواب نداد:
تو فيفا 2006
وقتي انجام يه حركتي رو با يه كليد تغيير ميدي به يه كليد ديگه چرا نميشه مثل Game Setting save بكني
هر دفعه كه از فيفا خارج ميشي و بعد دوباره بر مي گردي كليد ها به حالت اولشون بر ميگردن؟
از همتون ممنونم
سلام
بچه ها من ی مشکل تو نصب فیفا 2006 دارم
اونم اینه که وقتی من دارم اینستال می کنم در اخرای دیسک 5
ی ارور درباره ی ی فایل dll می دهد
رم=256
مشکل از کجاست
دوست عزیز esool شما اگر تو همون تاپیک فیفا مطرح کنید فکر کنم زود تر به نتیجه برسید با تشکر
==================
امین جان اگر که عکس اون اروری که بهت میده رو بزاری خیلی بهتره و بهتر میشه راهنماییت کرد یا حداقل اون dll که ارور میده اسمش رو بگو چیه و کجای نصب بهت ارور میدهنوشته شده توسط amin mozy
جمعيت سلام عرض شد من هنگامي كه بازي Prince of Persia The Sands of Time
رو اجرا ميكنم پيغام زير رو ميده
Your videocard does not support some required features ( MIN_SIMULTANEOUS_TEX_4 ).
Your videocard pixel shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
Your videocard vertex shader version « 0000 » is below the minimum requirements.
اين سه اشكالي كه ميگي مربوط به كارت گرافيك هست اما من geforce 4 mx 4000 دارم با 128 رم
آيا اين بازي از اين بالاتر ميخواد توي readme گفته ساپورت ميشه اما بالا نمياد
ماذا مشكل ؟
ممنون
در مورد اروری که بهت داده همانطورکه خودت گفتی داره از کارت گرافیکت ایراد میگیرهنوشته شده توسط farid007
به pixel shader و vertex shader گیر داده
کارت گرافیک شما هم pixel shader هم vertex shader رو ساپورت میکنه و نباید به شما این ارور را بدهد.
در ضمن کارت شما این بازی را نیز پشتیبانی می کند.
به شما پیشنهاد میکنم آخرین درایور کارت گرافیکتون را از لینک زیر دانلود کنید و ببینید مشکل حل خواهد شد یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی![]()
اميد جان دانلود ميكنم و خبرشو بهت ميدم
اميدوارم حل بشه
من چند تا بازی از چند تا سايت دانلود کردم. بعد از دانلود وقتی ميخوام با winrar بازش کنم از من ديسک volume می خواهد ولی نميدونم چيه. تا حالا چندين بازی دانلود کردم و برای همه اينو خواسته. لطفا راهنمايی کنيد. ممنون
با سلامنوشته شده توسط AmirArdawan
شما از اون اروری که بهتون میده یک عکس بگیر و اینجا قرار بده تا بچه ها ببینن می تونند کمکتون کنند.
شما با برنامه دیگری به غیر از win rar امتحان کردی ببینی باز هم همین ارور را میدهد یا نه ؟
شرمنده من نميدونم چطور بايد عکسشو ارسال کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)