تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 87 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 866

نام تاپيک: نويسندگان عزيز ميخواهيم داستان بنويسيم!

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

تصمیم یا ......!!

13 ساله بود که برای اولین بار تصمیم گرفت که به هر پسری که می رسد نگاه کند. به هر پسری که نگاه کرد متوجه شد که آنها زودتر از او این تصمیم را گرفته اند. نمی دانست او زودتر باید تصمیم می گرفت یا انها اصلا به تصمیم گیری نیازی نداشته اند.

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با تشکر از احساسات پاکتون

خیلی خیلی خوشحال می شوم که بدونم ایا در اینترنت می شه نویسنده معروفی که اهل مینی هم باشه پیدا می شه یا نه. اگر بتونم ادرسی پیدا کنم خیلی خوب می شه. شما به من امیدواری می دید که این نوشته ها رو به دیگران هم نشون بدهم.
    اولاً كه مرسي بابت تمام كارات...خيلي قشنگن....حالا خداييش مي‌بيني هر چي بيشتر مي‌نويسي چقدر قشنگتر شده كارات....البته از اولم قشنگ بودا....!
    بعدشم اگه منظورت اينه با نويسندش در ارتباط باشي...راستش نمي‌دونم بايد بگردي....امّا اگه دنبال ميني مالاي نويسنده‌هاي معروف مي‌گردي خب تو نت پرن.....منظورت كدومه...؟

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ببينم بر و بچ كسي نمي‌خواد موضوع پيشنهاد بده....؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

ببينم بر و بچ كسي نمي‌خواد موضوع پيشنهاد بده....؟!
    من پیشنهاد دادم گوش ندادید

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

اولاً كه مرسي بابت تمام كارات...خيلي قشنگن....حالا خداييش مي‌بيني هر چي بيشتر مي‌نويسي چقدر قشنگتر شده كارات....البته از اولم قشنگ بودا....!
    بعدشم اگه منظورت اينه با نويسندش در ارتباط باشي...راستش نمي‌دونم بايد بگردي....امّا اگه دنبال ميني مالاي نويسنده‌هاي معروف مي‌گردي خب تو نت پرن.....منظورت كدومه...؟
    از لطفتون ممنونم. در مورد نویسنده یا مینی مال نویس خوب اگر هر کدوم بشه که خیلی خوبه. اگر ادرسی یا مرجعی می شناسید معرفی کنید.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

می گم خوب تاپیک رو برداشتی دستت حمید!یکی نیست بیاد جلوی ایشون رو بگیره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

آرزوهای تعریف نشده

راننده به تابلوی کنار جاده نگاه کرد. دزفول 90 کیلومتر. در فکرش حساب کرد که با حداکثر سرعت حدود 45 دقیقه دیگه به مقصد می رسد. راننده نمی دانست ارزو کند که ای کاش زمان زودتر بگذرد تا به مقصد برسد یا سرعتش حداکثر نداشت.
    Last edited by hamidma; 26-02-2008 at 21:52. دليل: تغییر عنوان

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من حاضرم 5 دنگ و 99 صدم این تاپیک رو واگذار کنم ولی اون 1 صدم تاپیک رو برای من نگه دارید. راستی فکر کنم دیگه بدونید که شهر من کجاست...........

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

دیگه من بهت چی بگم گرما زده؟اونجا حالا هوا خوبه نه؟راستی در مورد تاپیک با صابخونه فراری اش حرف بزن بنظرم
    وقتشه اینجا رو ازش بگیریم

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

صاحبخانه

چند روزی بود که صاحبخانه به سفر رفته بود و گیاهان باغچه تشنه بودند. گیاهان با هم تصمیم گرفتند که دست جمعی دعا کنند تا هر چه زودتر صاحبخانه از سفر برگردد تا به آنها آب بدهد.
    - خدایا مدیر شرکت به صاحبخانه زنگ بزند و مرخصی اش را لغو کند.
    - خدایا پول صاحبخانه تمام شود و مجبور شود سفرش را نیمه کاره رها کند وبرگردد.
    - ...........

نوبت دعای جوانه گل رز که تازه از زیر خاک بیرون آمده بود، شد.جوانه گل رز چون تا حالا صاحبخانه ای ندیده بود فقط دعا کرد که ای کاش هر چه زودتر تشنگی اش رفع شود.گیاهان باغچه به دعای او خندیدند.
    همان روز دعای گیاهان باغچه اجابت شد. جوانه گل رز که برای اولین بار ، سیراب شدن را حس می کرد، سعی کرد تا صاحبخانه را پیدا کند ولی کسی را ندید . بقیه گیاهان باغچه با آنکه دیگر تشنه نبودند ولی مثل همیشه صورتشان را به بالا نگرفتند تا از سیراب شدن لذت ببرند. آخر آنروز فقط باران آمد.

پینوکیوی پدر و مرد عنکبوتی پسر

پینوکیو بعد از تبدیل شدن به یک خر وقتی که دید خری با قابلیتهای انسانی شده و تماشاچی های سیرک شدیدا او را تشویق می کنند، پیشنهاد فرشته برای برگردوندش به شکل انسان را قبول نکرد. پسر بچه که جلوی تلویزیون نشسته بود فکر کرد ای کاش هیچگاه خر شدن را قبول نکند هر چند همه دنیا برایش دست بزنند.
    مرد جوان بعد از تبدیل شدن به یک عنکبوت وقتی که دید انسانی با قابلیتهای عنکبوتی شده و مردم شدیدا او را تشویق می کنند، برای همیشه مرد عنکبوتی ماند. پسر بچه که جلوی تلویزیون نشسته بود فکر کرد ای کاش حداقل یک عنکبوت شود تا مورد توجه دوستان و خانواده اش قرار بگیرد.
    پدری که در بچگی پینوکیو را دیده بود تمام فکرش به دنبال راه حلی بود که بتواند برای رفع مشکلات رفتاری و اخلاقی پسرش که دوران کودکی اش مرد عنکبوتی دیده بود، راه حلی پیدا کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •