دوست عزیز توذ این بازی یه کارخونه است که اونو میسازی بعد از خودش یه ماشین در میاد که این ماشین میره اون چیزهای سبز رنگی را که رو زمین ریخته جمع میکنه بعد میاره تو ار خانه و به پول تبدیل میکنه.
دوست عزیز توذ این بازی یه کارخونه است که اونو میسازی بعد از خودش یه ماشین در میاد که این ماشین میره اون چیزهای سبز رنگی را که رو زمین ریخته جمع میکنه بعد میاره تو ار خانه و به پول تبدیل میکنه.
من عاشق این بازیم فقط از هوش دشمنا خوشم می اید یه نیرو می فرسته از جلو بعد از پشت حمله می کنه
فکر کنم این بازی با اونی که شما میگه فرق می کنه اسم این بازی command & conque 3 هست اما اون بازی که شما می گید فکر کنم جنگ ویتنام هستشنوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم فارسی این بازی را میتونی برام بگید لطفا
سلام
من اين بازي يه بار نصب كردم چند تا مرحله هم رفتم بعد ويندوز عوض كردم سيو هاش كه پاك شد به درك ولي حالا كه ميخوام بازي رو نصب كنم ميگه بايد يك زبان رو انتخاب كني در صورتي كه من هر سه زبان رو انتخاب كردم
يك بار ديگه هم اين موضوع توسط كاربر ديگه اي هم مطرح شده ولي پاسخي داده نشده بود
در ضمن براي من 3 سي دي هست و دمو هاشو نداره
دوست من این بازی میشه گفت بعضی ها بهش می کن جنرال جدیده بعضی ها هم می گن رد الرت جدیده ولی این بازی اسم فارسی ندارهنوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم فارسی می خوای چیکار دوست من؟قبل از اینکه Red Alert و generals داشته باشیم با Command and Conquer شروع شد و داستانش مال همین Tiberium Wars بود.یعنی این قسمت سومشه:
1.Command and Conquer سال 1996
2.Command and Conquer Tirberian Sun و Command and Conquer FireStorm.
3.Command and Conquer Tiberium Wars.
البته می شه Command and Conquer Renegade را در خلال شماره اول بازی به حساب آورد.
فارسیش میشه:فرمان و تسخیر : جنگهای تایبریوم.
زمین برای من سیاهه چیکار کنم ؟
گرافیک fx 5500
كسي جواب من رو نميده؟
کاریش نمیتونی بکنی ,این کارتی که گفتی برای این بازی کم میاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)