تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 130 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زیر خط نوشته <Sony_Ericsson_theme version="4.1"> باید اینو اضافه کنید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بجای "اسم منو" اسم فایلی رو که آپلود کردین تو گوشی رو مینویسین....بعد اونو save میکنین....

یعد با استفاده از برنامه "TUGZip" (تو اینترنت سرچ کنی پیدا میشه )کل پوشه رو با پسوند "tar" ذخیره میکنین ...بعد پسوند tar رو تبدیل میکنین یه thm ....بعد تم رو انتقال میدین به گوشی و اجراش بکنین...
    .

.................................................. .....یا حق.................................................. ....
    این روش عملی نیست ... چون فایل ذخیره شده از حالت تم بودنش خارج میشه ... من خیلی تلاش کردم که بفهمم چطوری میشه درست کرد

اما تنها راهی که بشه یه فایل فلش رو به یه تم شناسوند اینکه از 3 تم اوربیت اکولایزر یا امرج استفاده کنی...فایل فلش رو تغییر نام بده به همون فایلهای فلش اصلی ... اینطوری با تغییر تم منو ها هم عوض میشن

اما راه شما اصلا عملی نیست !!!!( قبلا تست شده )

شاد باشید[/QUOTE]
    دوست عزیز من خودم 70-80 تا تم به روشی که حمید گفت با منو فلش درست کردم.. عملیه شک نکن اینم تم walkman با منو clubplus.swf که باید قبلش تو گوشی upload کرده باشید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

نه این طور را هم نیست....صدای n70 توحالت عادی از k750 بلندتره...(بدون کپسول..بدن acoustic خفن)

اینقدر acoustic تست کردم هی قاب کریستالی و باز کردم بستم که خوارهاش شکسته (خیلی بیخوده) دیگه حال ندارم تست کنم...این آکوستیک مگه ماله toshara نیست؟ تو همون تاپیک the loudest acoustic ؟ برا من الان v1.2 رو گوشیم هست ...صداش بلنده ..کیفیتش هم خوبه ...میخوای شما اینو تست کن (صفحه اول) مقایسه کن ببین گه جوریه ...کلی ازش تعریف میکردن..

درایور دروبین هم من super 8.53 رو دارم (این 8.54 رو تست نکردم) بله باید ماکرو روشن باشه تا بتونی زوم کنی ..این مشکله درایور یا گوشی نیست...اصلا مکانیزمش همینجوریه..(مگه راهنماشو نخوندی؟)

macro روشن + night mode خاموش = زوم پیوسته میکنه (مثل handy cam )
    macro روشن + night mode روشن = زوم پله ای میکنه (مثل درایور اصلی دروبین گوشی )

به اون کد هم احتیاجی نیست...دوربین و که روشن کنی به طور پیش فرض میره تو super mode .....باید زوم 16 x بکنه ...بالاش مینویسه 4x اما در واقع 16 x میکنه ...قشنگ معلومه!
    آقا حميد اون آكوستيك مال SmellUlaterهست كه ادعا مي كنه فايناله و ديگه دستكاري لازم نداره فعلاً
    در مورد درايو دوربين چرا حال سوپر كم با اين كد به دست بايد بياد و فانكشن هاي زيادي داره ولي نمي دونم چرا روي و 810 من اجرا نميشه.
    راستي يه سؤال دارم لطف مي كني اگه جوابم بدي.
    با همين روش كه با ايكس اس فايل main رو فلش مي‌كنيم مي تونيم فايل fs رو هم فلش كنيم. اگه توضيح خاصي دارين بدين. ممنون

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این روش عملی نیست ... چون فایل ذخیره شده از حالت تم بودنش خارج میشه ... من خیلی تلاش کردم که بفهمم چطوری میشه درست کرد
    اول برو آموزشو خوب..دقیق مطالع کن بعد بیا کل نظریه رو زیر سوال ببر..!!! من نمیدونم چرا وقتی یه چیزی یاد میگری سریع شاخ میشی و کلی اغراق میکنی!؟ (تو کل پست هات مشهوده) خیلی ذوق نکن (میترسم خدای نکرده ذوقمرگ شی!)

ما تنها راهی که بشه یه فایل فلش رو به یه تم شناسوند اینکه از 3 تم اوربیت اکولایزر یا امرج استفاده کنی...فایل فلشاین روش عملی نیست ... چون فایل ذخیره شده از حالت تم بودنش خارج میشه ... من خیلی تلاش کردم که بفهمم چطوری میشه درست کرد
    میخوای چند تا تم توووووپ درست کنم کف کنی! ...حالا یکی خواست از یه تم دیگه استفاده کنه...این که نشد کار!!!

راه شما اصلا عملی نیست !!!!( قبلا تست شده )
    خیلی ببخشید که این حرفو میزنم ولی چرت نگو!!!!
    Last edited by ^^ HAMID ^^; 09-04-2007 at 22:24.

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا حميد اون آكوستيك مال SmellUlaterهست كه ادعا مي كنه فايناله و ديگه دستكاري لازم نداره فعلاً
    در مورد درايو دوربين چرا حال سوپر كم با اين كد به دست بايد بياد و فانكشن هاي زيادي داره ولي نمي دونم چرا روي و 810 من اجرا نميشه.
    راستي يه سؤال دارم لطف مي كني اگه جوابم بدي.
    با همين روش كه با ايكس اس فايل main رو فلش مي‌كنيم مي تونيم فايل fs رو هم فلش كنيم. اگه توضيح خاصي دارين بدين. ممنون
    همین یارو که گفتی (smellulater ) فایل farfield که مربوط به پخش از اسپیکر هست رو از تو پک toshara بلند کرده (پیچونده)

در مورد دوربین هم تو فروم esoto خوندم که ورژن های جدید بطور پبش فرض میره تو super mode ....چه فانکشن هایی داره میشه بگی منظورت کدوماست؟ (من همه فانکشن هاشو رو w810 خودم اجرا میکنم)

با ++xs هم main و هم fs رو میشه فلش کرد خود برنامه پک customize هم داره ....تو قسمت " select your phone" مدل گوشیتو انتخاب کن ...توقسمت "select CDA and Region" اینو انتخاب کن "M_EAST_N_AFR" ......و CDA ش هم باید این باشه "102555/6" .....فلش main و fs با هم حدود 1 ساعت طول میکشه....فقط یادت نره بذاری کامل customize شه.....اگه گوشیت رجیستر اصلیه این کارو بکن...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    با تشكر از hamidوsony w810i عزيز"
    جهت تنوير اذهان عمومي بايد بگم كه كليه اموزشهاي اين دو عزيز در مورد هك ونفوذ به گوشيهاي w810i
    كاملا عملي وقابل اجراست ومن گوشيم چنج هست وبا اينكه خيلي از هك سر در نمي اوردم 4 بار گوشيم رو
    موقيت اميز هك كردم
    بنظر من تنها راه هك موفق فقط با مطالعه پستهاي اين دو عزيز ميسر است............................

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

[

با ++xs هم main و هم fs رو میشه فلش کرد خود برنامه پک customize هم داره ....تو قسمت " select your phone" مدل گوشیتو انتخاب کن ...توقسمت "select CDA and Region" اینو انتخاب کن "M_EAST_N_AFR" ......و CDA ش هم باید این باشه "102555/6" .....فلش main و fs با هم حدود 1 ساعت طول میکشه....فقط یادت نره بذاری کامل customize شه.....اگه گوشیت رجیستر اصلیه این کارو بکن... [/QUOTE]

ممنون از توضيحت ميخواستم بدونم از همونجايي است كه آخر كار بعد از كار با فار مي‌اييم و فايل mail رو ميديم براي فلش ميشه همينجا فايل fs روبديم تا فلش كنه چون فايل main كه در حدود 3 دقيقه فلش ميشه حالا چرا با fs حدود يك ساعت ميشه. رجيستر اصلييه گوشيم. تا حالا هم چند بار آكوستيك و دوربين رو عوض كردم.
    Last edited by hossein31; 10-04-2007 at 09:02.

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=^^ HAMID ^^;994432]اول برو آموزشو خوب..دقیق مطالع کن بعد بیا کل نظریه رو زیر سوال ببر..!!! من نمیدونم چرا وقتی یه چیزی یاد میگری سریع شاخ میشی و کلی اغراق میکنی!؟ (تو کل پست هات مشهوده) خیلی ذوق نکن (میترسم خدای نکرده ذوقمرگ شی!)

میخوای چند تا تم توووووپ درست کنم کف کنی! ...حالا یکی خواست از یه تم دیگه استفاده کنه...این که نشد کار!!!

خیلی ببخشید که این حرفو میزنم ولی چرت نگو!!!![/QUOT

دوست عزیز...اون زمانی که ما رو 810 اینکارا رو انجام میدادیم شما عکسهای 810 رو تو gsmarena داشتی نگاه میکردی و آرزوت بود که لمسش کنی .... در ثانی آموزش های شما کم ایراد نیست ... بهتره یه سری به se-nse بزنی و یادبگیری که چطور باید آموزش طراحی کرد... کار هر مرد نیر خرمن کوفتن !!! شما کل پلاگینهات یه سری مشکلات داشت و اصلا به روز نبود... منتها نفس عملت خوب بود و بچه ها راضی بودن و منم اصلا حال نمیکنم بزنم تو ذوق کسی بگم اینجاش ایراد اونجاش ایراد...

اگه انتقادی هم میکنم چون قبلا تست کردم ...میدونم که 90 درصد بچه ها گوشیشون change هستش... و به همین خاطر باید با فونیکس هک کنن و چون با فونیکس ضدحال میشه میام میگم این روش اینطوریه که وقت بچه های عزیز گرفته نشه...

شما به خودت نگاه نکن گوشیت اصلیه و با فاربراحتی هکش میکنی... بعضی ها با فونیکس کار میکنن و خودت هم خوب میدونی که خیلی سخت و زمانبره...

بازم میگم ...نفس عمل شما که آموزشه قابل تشکره اما بهتره قبل از آموزش به مشکلاتی که واسه بعضی ها بوجود میاد فکر کنی و در آموزشت نه تنها اشاره کنی بلکه راه حلش رو هم بگی

اینطوری چاکرت هم هستیم... یا علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بابا به کار دیگه هم میشه کرد کپسول گوشی رو عوض کنین با کپسول 800 یا 850 بچها انجام دادن و راضین
    Last edited by vakafanzel; 10-04-2007 at 16:27.

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقایان این تاپیک ، تاپیک خوبیه لطفا " دعوا راه نندازین که تاپیک تعطیل بشه . از همه ی دوستان که برای بهتر شدن تاپیک زحمت می کشن ممنونم ...

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

بابا به کار دیگه هم میشه کرد کپسول گوشی رو عوض کنین با کپسول 800 یا 850 بچها انجام دادن و راضین
    کپسول صدای w800که به w810 نمیخوره چی میگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •