اقا چه جالب من هم مشکل سودا رو با اوت پست داشتم هم مشکل viva با کریو که هر بار توی یا هو میره چند بار پسورد میخاد فکر میکردم یاهو قات زده
اگر این جوری هست بر گردم سر همون مکافی فکر کنم بهتر باشه :mrgreen:
اقا چه جالب من هم مشکل سودا رو با اوت پست داشتم هم مشکل viva با کریو که هر بار توی یا هو میره چند بار پسورد میخاد فکر میکردم یاهو قات زده
اگر این جوری هست بر گردم سر همون مکافی فکر کنم بهتر باشه :mrgreen:
سلام
من مشكل پسورد در ياهو رو هم در زمان نصب كريو و هم در زمان نصب outpost داشتم. حتي هنگامي كه فايروال نصب نبود هم اين مشكل بود.
من فكر مي كنم به دليل استفاده از آي دي هاي مختلف اين مشكل پيش مي آد. يعني ما فكر مي كنيم از آي دي قبلي كه با اون وارد شده بوديم sign out كرده ايم در حالي كه هنوز داخل ياهو هستيم. به خاطر همين پسورد رو بيشتر از يك بار مي خواهد. اين رو بارها تست كردم و تقريبا مطمئنم كه به اين خاطر است و به فايروال ربطي نداره.
من تا قبل از نصب فایروال تا به حال پنجره اشتباه پسورد تو یاهو رو
به این شکل ندیده بودم
دوستان من با اينكه keiro رو رو كامپيو تر دارم اما بازم يه پنجره باز ميشه كه ميگه ميخواي اين برنامه winfixer رو نصب كنم--همچنين توي yahoo بهم pop up ميده
تيك pop up رو هم زدم--چطور از اين چيزا جلوگيري كنم
جناب رضا جان
شما كه كريو رو همين تازه حذف كردي و اوت پوست رو نصب كردي
يه كم تضاد داره حرفتون؟ :?
سلام به همه...دوستان کسی لینک برا یه فایروال 64 بیتی داره؟اگه لطف کنید ممنون میشم...شنیدم تینی نسخه 64 بیتی زده...بهر حال اگه کسی هر چی پیدا کرد یه دنیا ممنون میشم ازش
موفق باشید
ELESSAR, جان اینم برای شما: :lol:
Tiny Firewall 64:
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک:
don't have a crack for it!
كلا outpost زياد سوال نميكنه.من اين فرق رو كامل بين دو فايروال زون آلارم و اوت پوست ديدم.تا حالا با كريو كار نكردم ولي در حال حاظر اوت پوست رو حداقل در نسخه اي كه من دارم كامل نميبينم.تا بعد ببينم چي ميشه.
خیلی ممنون دوست عزیز و تشکر بابت زحمتی که کشیدی...نوشته شده توسط sasan.k
Gilopa جان میشه منظورتون رو وقتی بیان میکنید بهتر بگید.
چی رو سوال نمیکنه ....
اینکه برنامه ای به اینترنت دسترسی داشته باشه یا نه.... اینو که همیشه میپرسه بخصوص اگر تغییری درش صورت بگیره.
کلا کار همه فایروال ها کنترل کردن داخل و خارج شدن ترافیک هستش . که در این بین ترافیکهایی رو که برای سیستم مضر میباشند رو اجازه داخل شدن و یا خارج شدن رو بهشون نمیده. مانند همین کنترل کردن Application ها.
نکته بعدی میرسه به قابلیت های بیشتری که بعضی از فایروالها دارند. که این نقاط بستگی به شرکت سازنده فایروال داره که تا چه حدی بخواد فایروالش رو ایمن تر بکنه .
نکته بعدی طرز آپدیت بودن فایروال است که با پیدا شدن حتی یک باگ البته مهم... باید اون رو آپدیت کنه که فکر کنم زون آلارم رفت تا 4/5 ماه دیگه. جالبه ... در حالی که بعضی از فایروالها که اسمشو نمیارم در عرض 2 ماه 3 تا نسخه عوض کرد. البته شاید بعضی ها بگن خوب ضعیف بودن فایروال رو میرسونه که زود زود باگ توش پیدا میشه.
ولی آیا این بهتره که با پیدا شدن مشکلی فایروال آپدیت بشه و اونو از بین ببره با اینکه بیخیال بشینه و 4/5 ماه یدفه اونم برای اینکه پول ماهانه کارمنداشو بخواد تهیه کنه یک نسخه جدید الکی میده بیرون.
بهر حال Golipa جان من بدون اینکه تعصبی به هیچ کدومشون داشته باشم این رو میگم که Outpost رو اگر درست تنظیماتش رو انجام بدی حتی برای هر بار کانکت شدن Svchost.exe هم بهت خبر میده در حالی که زون آلارم این رو کاملا آزاد کرده... این کارشم جالبه ... تخصصی ها میدونن که چه خطری داره اگر بر روش نظارت نشه.
راستش من سر فرصت تمامی بخش های Outpost Pro رو همراه تنظیماتش در سایت قرار میدم. ولی فعلا درگیر کلاسام هستم که شروع شدن و یک هفته عقبم. فقط شما سعی کن که به فوروم Outpost Pro و یا wilderssecurity مراجعه کنی .
یک چیزه دیگه که اینجا کمی هم منطق رو خواهان میشه اینه که سوالی ازت پرسیده بشه و برای جواب دادنش آلترناتیو بهت بده بهتر و دلنشین تر هستش یا اینکه سوالی ازت پرسیده بشه و هیچ آلترناتیوی هم برای جواب دادنش در اختیار نداشته باشی.
اولی مثل Outpost که همیشه منتظر اقدام طرفه که جوابش چیه و کدام گزینه رو انتخاب میکنه.
دومی هم که به قول شما سوالاش بیشتر از Outpost هستش ولی سوالایی که هیچ گزینه ای بغیر از OK برای جواب دادنش ندارید.
بهر حال هر کسی نظری داره و نمیشه نظر افراد دیگر را نادیده گرفت و یا حتی کم شمرد . ولی به نظر شخصی من که من با هر دوشون کار کردم Outpost بیشتر به نظر من و شما برای انتخاب احترام قائل شده و ما رو افراد بی دست و پا حساب نکرده ولی زون آلارم جواباشو از قبل تعیین کرده .البته نه همه مواردش ولی اکثر جوابها از قبل انتخاب شده و به همین دلیله که به افرادی که تازه کارند و میخوان فایروال نصب کنند همیشه در مرحله اول زون آلارم بهشون پیشنهاد میشه . و همین دلیل هم باعث داشتن کاربران زیادش شده.
حرف در این مورد زیاده دوست عزیز و اینجا اگر بخوام حرفمو خلاصه کنم میتونم بگم که امروزه اکثر فایروالها از نظر کنترل کردن Port ها خوبن و اکثرشون هم پورتهای باز رو میبندن ولی اختلافشون در چیزهای دیگه ست. بهمین دلیل تنظیمات شخصی بر روی فایروالها هم میتونه فایروالی مثل Outpost رو آنقدر ضعیف کنه که براحتی ازش رد بشن و هم میتونه فایروال پر از باگی مثل ZoneAlarm رو آنچنان قوی کنه که بتونه با Outpost رقابت کنه.
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)