اونجوریا هم نیستش که بی سر و ته باشه .... من الان دارم Jaws Unleashed بازی میکنم و کمتر اینو بازی میکنم چون نمیخوام زود تموم بشه![]()
اونجوریا هم نیستش که بی سر و ته باشه .... من الان دارم Jaws Unleashed بازی میکنم و کمتر اینو بازی میکنم چون نمیخوام زود تموم بشه![]()
ببخشيد مگه اين بازي چه سيستمي ميخواهد من با 512 رم و كارت گرافيك 5500 (256) همه ي گزينه هاي گرافيكي را مينيموم كردم تا بتونم بازي كنم خيلي بده؟؟
خب بزار ببینم پشت جعبع دی وی دیش نوشته :
Minimum System Requirements :
... ... ...
Pentium 4 2 GHz / AMD XP 2200
RAM 512
HDD 10 Gig
128MB DirectX 9c compatible
NVIDIA Geforce 5700 / ATI Radeon 9600
Recommended System Requirements :
Intel Core 2 Duo E6400 / AMD Athlon 64 X2 4200
1Gig Ram or better
256MB DirectX 9c Compatible
NVIDIA Gerorce 7900 / ATI Radeon X1850
![]()
من با همین سیستمی که شما داری بازیو مدیوم با رزولیشن تقریبا بالا بازی میکنم.
برد گرافیکت چیه؟
حالا كه نصب كرديم ولي چرا آسمون واسه من خط خطيه همه چيش خوبه ولي تو آسمون فكر ميكني داره بمب مياد پايين
1 گيگ رم دارم پس مشكلي نيست ولي گرافيكم اينه geforce 73000 le 512 mb مشكل از اين ميتونه باشه
خب رزولوشن رو بیشتر از 1200 نزار و تنظیماتت رو هم بزار رو معمولی ببین چی میشه ... من تاحالا از نظر گرافیکی با هیچ بازی مشکل نداشتم ... گرچه که چون سخت افزارم قویه![]()
شما باید تو اپشن بازی بری و تیک فول اسکرین را برداری که به احتمال زیاد درست میشه.![]()
من با گرافیک 512 7600 جی اس و سی پی یو 3.2 و رم 512 . گرافیک رو روی 1024 در 768 و دیتیل Midum گذاشتم لودینگش 4 دقیقه طول میکشه و بازی هم اول گیر میکنه بعد 30 40 فریم میشه .
من این بازی رو از اول دارم میرم الان که دارم میرم دیدم بازیش خیلی سخته و روی حساب باید جلو رفت من خیلی از میشن هارو Fail میکردم ولی الان که از اول رفتم همرو به غیر از 1 دونه کاملیت کردم اون 1 دونه رو هم خودش فیل میکرد حتی با سرعت هم میرفتم و بی خیال ادمها میشدم بازم فیل میشد .
یه جا گیر کردم کمک :
به یه دری رسیدم که کد برای باز کردنش میخواد !!!! میدونید که کجا ؟؟؟ همون جایی که یه اتیشه هم داره توی یه اتاق برای خودش می چرخه . کدش چنده ؟؟؟
تشكر اينجوري درست شدشما باید تو اپشن بازی بری و تیک فول اسکرین را برداری که به احتمال زیاد درست میشه.
انگار کسی نبود کمک کنه مارو :
یه جا گیر کردم کمک :
به یه دری رسیدم که کد برای باز کردنش میخواد !!!! میدونید که کجا ؟؟؟ همون جایی که یه اتیشه هم داره توی یه اتاق برای خودش می چرخه . کدش چنده ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)