درسته ولي اگه يكي از بچه ها 10 تا عكس از ساختماناي تهران بگيرن كارت راحت مي شه !!همينطوري از خودمون كه نميشه ساخت ؟؟
درسته ولي اگه يكي از بچه ها 10 تا عكس از ساختماناي تهران بگيرن كارت راحت مي شه !!همينطوري از خودمون كه نميشه ساخت ؟؟
لااقل ادم اسم فروشگاه ها و .. رو ميفهمه
با سلام شاید خیلی هاتون منو نشناسید اما خودمو معرفی میکنم
میر محمد حسین زاده
اول ادیتور بازی GTA
با داشتن سایت تخصصی GTA
و کلی برنامه و تجربه و کار های که باید خودتون ببینید
یک مثال شاید اون پیکان رو دیده باشید که یک نفری یعنی بنده ساختمش البته من دست تنها نیستم ما یک گروه 140 عضو هستیم که شما هم بجای اینکه اینجا فعالیت کنید با تمام امکانات از تکتکتون در خواست میشه که در سایت تخصصی جی تی ای فعالیت کنیم و با هم جی تی ای تهران رو بسازیم ضرر نمی کنید یه نگاه بندازید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه من عکساشو برات پیغام خصوصی میزارم![]()
من میشناسمتون
![]()
شما هم GTA ادیت می کنید و هم PES
ما الان گروهمون تکمیلهاگه شما هم بیاین تو گروه ما ممنون میشم
![]()
به سازنده ی منو نیاز داریم
منم ميشناسمتون اگه شما ها بياييد داخل گروه ما خيلي عالي ميشه !! بعد مي تونيم در 2 - 3 ماه بازي رو بديم بيرون!!با سلام شاید خیلی هاتون منو نشناسید اما خودمو معرفی میکنم
میر محمد حسین زاده
اول ادیتور بازی GTA
با داشتن سایت تخصصی GTA
و کلی برنامه و تجربه و کار های که باید خودتون ببینید
یک مثال شاید اون پیکان رو دیده باشید که یک نفری یعنی بنده ساختمش البته من دست تنها نیستم ما یک گروه 140 عضو هستیم که شما هم بجای اینکه اینجا فعالیت کنید با تمام امکانات از تکتکتون در خواست میشه که در سایت تخصصی جی تی ای فعالیت کنیم و با هم جی تی ای تهران رو بسازیم ضرر نمی کنید یه نگاه بندازید.
اينم دو تا پوستر براي بازي ولي چون عكس نداشتم مجبور شدم با تكست بسازم !!
اينم به پوستر ديگه ولي اصلا" به GTA نمي خوره همينطوري ساختمش !!
ای دی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش
اما به نظر من توی سایت و با سیستم نیوک خیلی بهتر باشه من این انجمن رو زدم برای همین کار
راستی موفق هستم که بیام تو گروه تون
نظر هم ندادید به کار های من و اعضای سایت من اسرارم بر این هستش تو سایت باشه چون گروه ما با گروه شما جمع میشن و یک گروه بزرگ رو درست میکنیم تو سایت تازه تمامی مخارج سایت هم دست منه تنها کاری که شما می کنید عضویت و انجام ادیت شما در انجمن که در آخر جمع آوری میشه و سی دی رو میدیم بیرون
الان شما دقت کنید سایت های ادیت جی تی ای خارجی انجمن تخصصی هم دارند و به همین دلیل موفق هستند.
من كه مشكلي ندارم ببينم بقيه بچه ها چي مي گن !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)