عزیزم این حرفت کاملاً اشتباهه که دستگیره درب دستشویی رو تمیز ببینی. یکی از الوده ترین نقاط روی کره ی زمین بگیم اغراق نکردیم و با چشم دیده نشدن الودگی نباید شما رو دچار اشتباه کنه. دستگیره درب دستشویی - کلید روشن و خاموش کردن لامپ - شیر اب - و..... چون افراد الوده که میان بیرون بهش دست میزنن و معمولاً هم کسی اینها رو ضد عفونی و تمیز نمیکنه بهترین راههای انتقال انواع بیماریهای روده ای هستن. شما اگه با میکروبیولوژی آشناباشین باید بدونین که باکتریها 50 درصد مدفوع رو تشکیل دادن. تخم بسیار ریز پارازیتها(کرمهای انگل روده ای) بسیار میتونه از این راهها منتقل شه. ویروس ایدز هم چون در مخاط راست روده وجود داره پس میتونه از راه دست نیمه الوده یعنی دستی که پشت و روی اون با صابون با دقت شسته نشده منتقل شه.
من خودم به بچم گفتم حتی اگه رفتی دستشویی خونه یا مدرسه و فقط اب خوردی چون دست به شیر اب یا کلید برق زدی دستهاتو تمیز با اب و صابون بشور. متأسفانه درصد بسیار بسیار بالایی از مردم ایران مبتلا به انگلهای روده ای و بیماریهایی هستن که از همین راههای بظاهر ساده منتقل میشن ولی خودشون خبر ندارن. در اصفهان پیش از انقلاب که ازمایش شد بالای 95 درصد مردم شهر الوده به کرمهای روده ای بودند!! الانم وضع چندان بهتر نیست و دلیلش اموزش ندادن به مردمه. متأسفانه همه جور برنامه ی چرند و مزخرف از صدا و سیما پخش میشه اما اطلاعات بهداشتی و پیشگیری بمعنی واقعی در حد صفر داده میشه. افراد تحصیلکرده ی ما کاملاً از این موضوعات بی اطلاعند و این سوال پیش میاد پس در دانشگاه چی خوندن.....!!!! به چشم خودم دیدم جناب مهندس کامپیوتر از دستشویی اومده و بدون شستشوی درست دستهاش نشسته پشت صفحه کلید......!!! اینها واقعیات جامعه ی ماست و به هیچ وجه فکر نکنین بزرگنمایی شده. اوضاع بسیار بد سلامت مردم ما و ازدحام های سرسام اور در بیمارستانهای ایران که در هیچ کشور پیشرفته ای در حالت عادی مثل و نظیر اون رو نمیبینید یکی از دلایلشه. این ویدئوی کوتاه را ببینید و بدون اغراق احتمال نزدیک به 100 درصد داره خود شما و طبعاً خونواده و اطرافیانی که با شما سروکار دارن هم اینطوری باشین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید