تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 34 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 335

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

11

آخه میدونید من خوندم مدفوع و کلا مایعات بدن فرد بیمار ویروس ایدز و هپاتیت رو داره.
    دستگیره در که ظاهرا تمیز بود.ولی...
    عزیزم این حرفت کاملاً اشتباهه که دستگیره درب دستشویی رو تمیز ببینی. یکی از الوده ترین نقاط روی کره ی زمین بگیم اغراق نکردیم و با چشم دیده نشدن الودگی نباید شما رو دچار اشتباه کنه. دستگیره درب دستشویی - کلید روشن و خاموش کردن لامپ - شیر اب - و..... چون افراد الوده که میان بیرون بهش دست میزنن و معمولاً هم کسی اینها رو ضد عفونی و تمیز نمیکنه بهترین راههای انتقال انواع بیماریهای روده ای هستن. شما اگه با میکروبیولوژی آشناباشین باید بدونین که باکتریها 50 درصد مدفوع رو تشکیل دادن. تخم بسیار ریز پارازیتها(کرمهای انگل روده ای) بسیار میتونه از این راهها منتقل شه. ویروس ایدز هم چون در مخاط راست روده وجود داره پس میتونه از راه دست نیمه الوده یعنی دستی که پشت و روی اون با صابون با دقت شسته نشده منتقل شه.
    من خودم به بچم گفتم حتی اگه رفتی دستشویی خونه یا مدرسه و فقط اب خوردی چون دست به شیر اب یا کلید برق زدی دستهاتو تمیز با اب و صابون بشور. متأسفانه درصد بسیار بسیار بالایی از مردم ایران مبتلا به انگلهای روده ای و بیماریهایی هستن که از همین راههای بظاهر ساده منتقل میشن ولی خودشون خبر ندارن. در اصفهان پیش از انقلاب که ازمایش شد بالای 95 درصد مردم شهر الوده به کرمهای روده ای بودند!! الانم وضع چندان بهتر نیست و دلیلش اموزش ندادن به مردمه. متأسفانه همه جور برنامه ی چرند و مزخرف از صدا و سیما پخش میشه اما اطلاعات بهداشتی و پیشگیری بمعنی واقعی در حد صفر داده میشه. افراد تحصیلکرده ی ما کاملاً از این موضوعات بی اطلاعند و این سوال پیش میاد پس در دانشگاه چی خوندن.....!!!! به چشم خودم دیدم جناب مهندس کامپیوتر از دستشویی اومده و بدون شستشوی درست دستهاش نشسته پشت صفحه کلید......!!! اینها واقعیات جامعه ی ماست و به هیچ وجه فکر نکنین بزرگنمایی شده. اوضاع بسیار بد سلامت مردم ما و ازدحام های سرسام اور در بیمارستانهای ایران که در هیچ کشور پیشرفته ای در حالت عادی مثل و نظیر اون رو نمیبینید یکی از دلایلشه. این ویدئوی کوتاه را ببینید و بدون اغراق احتمال نزدیک به 100 درصد داره خود شما و طبعاً خونواده و اطرافیانی که با شما سروکار دارن هم اینطوری باشین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

11

سلام دوستان
    به من خودم مشکوکم

ازمایش ندادم ولی تو گوگل سرچ کردم فهمیدم که علایمش تا چند سال مخفی میمونه . چجوری میشه بدونه ازمایش تا حدودی متوجه وجود بیماری شد ؟
    شما که گوگل رو گشتین چطور با این بخش(نشانه ها و عوارض) برخورد نکردین؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس از ورود اچ.آی.وی به بدن اولین علایم به صورت یک سندرم شبه سرماخورگی به همراه بزرگ شدن غدد لنفاوی عارض می‌شود که معمولاً این علایم بهبود یافته و ویروس به حالت نهفته در بدن باقی می‌ماند، این مرحله که در آن فرد حامل بیماری تلقی شده ولی علایمی نشان نمی‌دهد ممکن است تا ده سال و بیشتر به طول بیانجامد. در مرحله آخر این بیماری با نقص سیستم ایمنی به علت فعالیت بالای ویروی و کاهش لنفوسیتهای نوع تی در خون مشخص می‌شود که ایدز نامیده می‌شود. در این مرحله بدن در معرض عفونتهای فرصت‌طلب ناشی از باکتری، ویروس، قارچ و انگل‌هایی قرار می‌گیرد که در افراد سالم معمولاً به آسانی مهار می‌شوند. این بیماری تقریبا همهٔ سیستم های ارگانی بدن را درگیر میکند. همچنین افراد مبتلا ریسک بالایی برای ابتلا به سرطان‌های مختلف نظیر سارکوم کاپوزی، سرطان گردن رحم و لنفوم دارند. بعلاوه، علایم سیستمیک عفونت نظیر تب، تعریق(خصوصا شب هنگام)، تورم غددلنفاوی، لرز، ضعف و کاهش وزن را دارند.

4. 2 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

پس از ورود اچ.آی.وی به بدن اولین علایم به صورت یک سندرم شبه سرماخورگی به همراه بزرگ شدن غدد لنفاوی عارض می‌شود که معمولاً این علایم بهبود یافته
    عزیزم این علایم اولیه تو همه به وجود نمیاد پس نمیشه رو این چیزا حساب کرد بهترین کار انجام آزمایش هست

6. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ممنون دوستان این رو خوندم :
    پس از ورود اچ.آی.وی به بدن اولین علایم به صورت یک سندرم شبه سرماخورگی به همراه بزرگ شدن غدد لنفاوی عارض می‌شود که معمولاً این علایم بهبود یافته و ویروس به حالت نهفته در بدن باقی می‌ماند، این مرحله که در آن فرد حامل بیماری تلقی شده ولی علایمی نشان نمی‌دهد ممکن است تا ده سال و بیشتر به طول بیانجامد. در مرحله آخر این بیماری با نقص سیستم ایمنی به علت فعالیت بالای ویروی و کاهش لنفوسیتهای نوع تی در خون مشخص می‌شود که ایدز نامیده می‌شود. در این مرحله بدن در معرض عفونتهای فرصت‌طلب ناشی از باکتری، ویروس، قارچ و انگل‌هایی قرار می‌گیرد که در افراد سالم معمولاً به آسانی مهار می‌شوند. این بیماری تقریبا همهٔ سیستم های ارگانی بدن را درگیر میکند. همچنین افراد مبتلا ریسک بالایی برای ابتلا به سرطان‌های مختلف نظیر سارکوم کاپوزی، سرطان گردن رحم و لنفوم دارند. بعلاوه، علایم سیستمیک عفونت نظیر تب، تعریق(خصوصا شب هنگام)، تورم غددلنفاوی، لرز، ضعف و کاهش وزن را دارند.
    ولی گفتم شاید جدیدا" تایید نشه . من یه چیز تو مایه های سرما خوردگی ( بی حالی ) مثه یه بیماری خاص . داشتم ولی غدد لنفاوی نمیدونم چیه فک کنم غددی که رویه گردن وجود داره ؟ اینا بزرگ نشد یا درد خاصی نداشت . پس احتمالش نیست ؟

ویرایش :

هزینه تست ایدز چقدره ؟ انگار میگفتن قدیما رایگانه ؟!
    Last edited by Reza Azimy_RW; 22-07-2011 at 12:18.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ولی گفتم شاید جدیدا" تایید نشه . من یه چیز تو مایه های سرما خوردگی ( بی حالی ) مثه یه بیماری خاص . داشتم ولی غدد لنفاوی نمیدونم چیه فک کنم غددی که رویه گردن وجود داره ؟ اینا بزرگ نشد یا درد خاصی نداشت . پس احتمالش نیست ؟
    عزیزم شما چرا با اعصاب خودت بازی میکنی؟؟؟؟؟
    من خودم یه زمان مشکوک بودم همش اینجوری میرفتم تو هر سایتی تحقیق میکردم هر کدوم یه چیز میگفتن اصلا نمیشه رو حرف کتاب و سایتها تو این مورد حساب کنی
    منم قبل از ازمایش کلی استرس داشتم اما انسان باید با حقیقت رو به رو بشه
    رفتم تست دادم منفی شد بعد از اون جرات پیدا کردم 3 بار دیگه تست دادم هر بار منفی شد
    شما بهتره هر چی زودتر تست بدین و خیال خودتون رو راحت کنین

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

عزیزم شما چرا با اعصاب خودت بازی میکنی؟؟؟؟؟
    من خودم یه زمان مشکوک بودم همش اینجوری میرفتم تو هر سایتی تحقیق میکردم هر کدوم یه چیز میگفتن اصلا نمیشه رو حرف کتاب و سایتها تو این مورد حساب کنی
    منم قبل از ازمایش کلی استرس داشتم اما انسان باید با حقیقت رو به رو بشه
    رفتم تست دادم منفی شد بعد از اون جرات پیدا کردم 3 بار دیگه تست دادم هر بار منفی شد
    شما بهتره هر چی زودتر تست بدین و خیال خودتون رو راحت کنین
    ممنون عزیز
    درسته باید ازمایش بدم اینجوری نمیشه

ممنون از راهنماییهای همه دوستان

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من پست قبلیم رو اصلاح میکنم چون همین الان دیدم توضیح کمی دادم و ممکنه باعث سوء تفاهم شه. پرسیدن آیا ویروس ایدز میتونه از راه مخاط روده و طبعاً مدفوع و دست آلوده منتقل شه؟ پاسخش زمانی مثبته که مخاط روده دچار خونریزی هم شده باشه چون به خودی خود مخاط روده ای فاقد ویروس ایدز هست. در همجنس گراها که انتقال ویروس ایدز صورت میگیره بدلیل پارگی مویرگهای داخل مخاط راست روده و خروج ویروسها از مویرگهای خونی مخاط به داخل مخاطه.
    پس در حالت عادی نباید نگران انتقال ویروس از راه دستگیره ی درب سرویس بهداشتی یا دستهای نیمه الوده باشین.

11. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من پست قبلیم رو اصلاح میکنم چون همین الان دیدم توضیح کمی دادم و ممکنه باعث سوء تفاهم شه. پرسیدن آیا ویروس ایدز میتونه از راه مخاط روده و طبعاً مدفوع و دست آلوده منتقل شه؟ پاسخش زمانی مثبته که مخاط روده دچار خونریزی هم شده باشه چون به خودی خود مخاط روده ای فاقد ویروس ایدز هست. در همجنس گراها که انتقال ویروس ایدز صورت میگیره بدلیل پارگی مویرگهای داخل مخاط راست روده و خروج ویروسها از مویرگهای خونی مخاط به داخل مخاطه.
    پس در حالت عادی نباید نگران انتقال ویروس از راه دستگیره ی درب سرویس بهداشتی یا دستهای نیمه الوده باشین.
    من وقتی رفتم تست بدم در مورد راهای انتقال پرسیدم دکتره میگفت همه این راه های انتقالی که تو کتابا مینویسن زیاد درست نیست چون این ویروس در هر ثانیه دچار جهش زنتیکی میشه امروز اگه راه انتقالش از خونه ممکنه فردا از راه عطسه هم منتقل بشه البته این یه فرضیه هست ولی به نظر من خیلی درسته
    در ضمن یه نکته خیلی مهم وقتی رفتین تست بدین بگین براتون هم HIV1 و هم HIV2 درخواست آزمایش بده

13. 2 کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون دوستان این رو خوندم :

ویرایش :

هزینه تست ایدز چقدره ؟ انگار میگفتن قدیما رایگانه ؟!
    هزینه ی ازمایش درصورتیکه ازاد انجام شه حدود 30 هزار و در صورت داشتن دفترچه حدود 2 هزار ت و 24 ساعته جواب اعلام میشه.
    ضمناً غدد لنفاوی مراکز ساخت و تجمع نوعی از گلبولهای سفید بنام لنفوسیتهای B و T هست. لنفوسیتها در روزهای آغازین ورود ویروس ایدز و یا ورود سایر عوامل میکروبی به داخل خون برای مقابله شروع میکنن به زیاد شدن به همین دلیله غدد لنفاوی که محل تولیدشونه دچار بزرگ شدگی(تورم) میشه. دستگاه لنفی که شامل رگهای لنفی و غدد لنفاوی سر راه این رگهاست در سراسر بدن پخش شده ولی وقتی این غدد متورم میشن طبعاً در بعضی جاها مثل گردن یا کشاله ران و.... بخاطر نزدیکی به سطح بدن بهتر میشه حسشون کرد.

15. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

شما ممکن است که HIV در بدن خود داشته باشيد ولی از نظر سلامتی کاملاً سالم به نظر برسيد. تنها راه مطمئن تشخيص آلودگی و يا عدم آلودگی به ويروس ايدز (HIV) انجام آزمايش خون در آزمايشگاه می باشد. از زمان ورود ويروس به بدن انسان تا زمانی که شواهد آزمايشگاهی ظاهر شود،‌ ممکن است فاصله زمانی بين دو هفته تا شش ماه طول بکشد که به آن "دوره پنجره" (window period) می گويند. در اين دوران شخص٬ آلوده بوده و می تواند ديگران را نيز آلوده کنند، ولی ممکن است هيچ يک ازعلايم بالينی و آزمايشگاهی متداول را در خود بروز ندهد.

در صورتی که شما به رفتارخطرناکی دست زده ايد و نگران سلامت خود شده ايد، می توانيد برای انجام آزمايش HIV به پزشک خود و يا مستقيماً به مراکز انتقال خون و ديگر مراکزی که آزمايش ايدز را انجام می دهند، مراجعه کنيد.

نكته بسيارمهمی كه نبايد فراموش شود اين است كه درطی اين 6 ماه نبايد خود و ديگران را درمعرض رفتار خطرناک قرار دهيد

سه نوع كلي آزمايش (تست) تشخيصي HIV وجود دارد که عبارتند از:

1 – تست آنتي بادي HIV يا (HIV antibody test) : اين تست نشان مي‌دهد كه فرد با HIV آلوده شده است يا نه ( كه اطلاعات اين قسمت بر روی اين تست٬ متمركز شده است)

2 – تست آنتي ژن P24 يا ( P24 antigen testing) : اين تست بطور اوليه براي غربالگري نمونه‌هاي خون استفاده مي‌شود ولي در برخي مناطق بعنوان تست تشخيصي HIV بكار مي‌برند.

آنتي ژن P24 ، يك پروتئين است كه جزئي از ساختمان HIV مي‌باشد و در مراحل اوليه عفونت، به مقدار زياد توليد مي‌شود و بوسيلة تستهاي تشخيصي مي‌توان آن را در خون آشكار كرد. تست P24 مي‌تواند آلودگي با HIV را قبل از "تست آنتي بادي "HIV آشكار كند بنابراين تست آنتي ژن P24 در تشخيص HIV در مراحل اوليه بكار مي‌رود.

3 – تست ميزان ويروس (HIV Load test) : اين تست هنگامي استفاده مي‌شود كه شخص از آلوده بودن خود با HIV آگاه است و با اين تست ميزان ويروس در خون مشخص مي‌شود.

دلايل انجام دادن تست HIV چيست؟

بسياري از كساني كه تست HIV انجام داده‌اند بي‌دليل نگرانند چرا كه:

اگر نتيجة تست منفي باشد (يعني اينكه با HIV آلوده نيستند) مي‌تواند باعث آرامش خيال شود. و اگر نتيجه تست مثبت شود كارهاي بسياري براي فائق آمدن با نتيجه مثبت تست HIV و مراقبت از سلامت مي‌توان انجام داد.

اگر نتيجة تست HIV شما مثبت باشد پزشك مي‌تواند بدقت مراقب سلامت شما باشد. بسياري از كساني كه تست HIV مثبت دارند سالها سالم باقي مي‌مانند ولي اگر به سمت بيماري پيش برويد داروهاي بسياري بنام antiretroviral وجود دارند كه مي‌تواند سرعت پيشرفت ويروس و بيماري را كم كنند و نگهدارنده سيستم ايمني باشند همچنين داروهايي براي پيشگيري و درمان برخي بيماريهايي كه افراد مبتلا به HIV به آن گرفتار مي‌شوند را دريافت كنيد. همچنين ممكن است تحت درمان با داروهاي جديد در روشهاي درماني خود قرار بگيريد.

- اگر پزشك بداند كه شما HIV مثبت هستيد هنگاميكه به بيمارئي مبتلا مي‌شويد با جديت و دقت بيشتري علائم را پيگيري مي‌كند.

- اگر بدانيد كه HIV مثبت هستيد بيشتر مراقب خواهيد بود تا ديگران آلوده نشوند بعنوان مثال رابطه جنسي ايمن داشتن (safe ---) و آگاه كردن شركاي جنسي قبلي خود.

- آگاه بودن به آلودگي با HIV ، ممكن است بر روي برخي تصميمات آينده شما تأثير گذار باشد ( مثلاً در مورد تشكيل خانواده ).

17. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •