والله
چی بگم این زن گرفته
خرجه خودشو در نمیاره
و یه کارگره
ولی اینا دلیل نمیشه خودمم نمیدونم چه مرگش بوده که بردادر کوچیکش کفالت گرفته![]()
والله
چی بگم این زن گرفته
خرجه خودشو در نمیاره
و یه کارگره
ولی اینا دلیل نمیشه خودمم نمیدونم چه مرگش بوده که بردادر کوچیکش کفالت گرفته![]()
بهتره شفاف سازی کنه
چون من تا حالا نشنیدم که یه برادر بزرگتر هم داشته باشی ولی بتونی معافیت کفالت بگیری مگر اینکه برادر بزرگتر مشکل خاصی داشته باشه
سلام
من رفتم پلیس + 10 اقدام کنم واسه قانون معافیت برادر چهارم گفت : این فرم ها و مدارکی "رو که ضمیمه کردم "رو پر کنید و دفترچه هم رو باید دو تا برگش رو پر کنید فک کنم(تو قسمت مربوط به مدارک هست خودتون ببرسی کنید).
میذارم واسه بقیه دوستان.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
داخل دفترچه خدمت 3 تا برگه در مورد معافیت سه برادری دارد که کاربردشا بترتیب میگمو دفترچه هم رو باید دو تا برگش رو پر کنید فک کنم
1.این برگه ما متولدین قبل ازسال1364 هست که با داشتن برگه باید به نظام وظیفه شهرتون مراجعه کنید تا راهنماییتون کنند
2.ابن برگه مخصوص دانشجویان میباشد
3.این برگه مخصوص دانش اموزان میباشد
شما باید با توجه به شرایط خودت برگاتو پر کنی
اين مشكل خاص كه ميگيد چيه؟؟
نميشه يه مشكل خودمون درست كنيم؟
يه بندي تبصره اي پيدا كنيد ما معاف بشيم
سلام دوستان من یه برادر بزرگ دارم که زن گرفته و سنه پدرم بالای 60 ساله و پدرم هم حالش خوب نیست وکلی بیماری ریخته سرش که من مواظبش هستم به نظرتون اگر مدارک پزشکیشو ببرم منو معاف میکنم در ضمن متولده مرداد 69 هستم
سلام
ببخشید میخواستم از دوستان بپرسم بعد از فرستادن مدارک و پست کردن اون ها معافیت کفالت و یا سه برادری معمولآ چه قدر طول میکشه؟
میترسم من که تازه اقدام کردم ، موقع ثبت نام دانشگاه بهم گیر بدن!!!!یعنی چه قدر طول میکشه ؟؟؟
ممنون اگه سریعتر کمکم کنید.
بستگی به خودشون داره
ولی تا اونجایی که من مطلعم حداکثر تا 2 ماه
تا بری کمسیون پزشکی و ...
معافیت سه برادری هم فکر کنم زودتر کاراش انجام بشه
بازم میگم همه چی بستگی به خودشون داره
من واقعآ نگرانم حتی نمیتونم این روزا حواسمو رو درسم متمرکز کنم.
میترسم.تا کنکورم چیزی نمونده دیگه.
خدا کنه زودتر کاراشو انجام بدن.
ممنون از شما که راهنمایی کردید.![]()
دوست عزیز نگرانی واسه چی؟ شما درستو بخون و کنکورتو بده
کاری هم به چیزی نداشته باش
اگه انشا الله قبول بشی که دیگه لازم به هیچ اقدامی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)