ممنون
وب یو آی رو با اینی که شما گفتید جایگزین کردم و مشکل حل شد. البته فرم ویر رو تغییر ندادم و همون 03 باقی موند
ممنون
وب یو آی رو با اینی که شما گفتید جایگزین کردم و مشکل حل شد. البته فرم ویر رو تغییر ندادم و همون 03 باقی موند
Last edited by ak313; 02-02-2016 at 11:59.
بله. کاملن محتمله. من امروز صبح هم که ساعت خلوتی محسوب میشه تو محل کار با آنتن پر تست کردم با گوشی متصل به مودم 4G، نتیجه تست 27.7 در اومد. البته موقع تست یه لحظه تا 30-31مگابیت هم رسید اما بلافاصله افتاد و نتیجه کلی همون 27.7 شد. آپلود هم 13.4مگابیت. البته نتیجه تست از سرور خود ایرانسل ضعیفتر بود. 21 دانلود و 12 آپلود.
برای آپلود محدودیت نیست. برای من تا 21 22 مییره اما دانلودم توی این چند روزه همش بین 24 تا 27 بوده
![]()
شما تمام تستهات مربوط به قمه؟
آخرش یکی نگفت با 4g تو دو ساعت بطور متوسط چقدر میشه دان کرد؟؟؟![]()
بستگی به کیفیت سیگنال و سرعت اینترنت شما داره. دقیق نمیشه گفت. شاید یکی 5 گیگ بگیره یکی دیگه 1 گیگ هم نگیره. بهتره یه بسته بخرین و تست کنید
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
من بسته نیم ساعتی نامحدود رو فعال می کنم تست سرعت میگیرم با سرور داخلی سرعت حدود 20 مگابیت هست ولی از سرور های خارجی دانلود می کنم سرعت خیلی خیلی کمتره. برای شما هم اینطوره ؟
مشکل بسته نیم ساعتیه فقط یا بقیه بسته ها هم اینطوره ؟
بله اونا کلا برای قم هست
به بسته ارتباط ندارخ این تفاوت برای همه هست، کیفیت استفاده از سرورهای خارج بده
برای دانلود فایلها رو به 4upld.com منتقل کن و از اونجا دانلود کن، میشه سرور ایران
Last edited by ak313; 02-02-2016 at 15:32.
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دانگل رو به روتر وصل کردید توی اندروید می تونید مشخصات سیگنال رو با برنامه زیر ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ak313; 02-02-2016 at 16:37.
همه همینه یعنی شما نمیدونی داری اینترانت داخلی میخری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)