تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1899 از 4105 اولاول ... 899139917991849188918951896189718981899190019011902190319091949199923992899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 18,981 به 18,990 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان با لیسانس چه درجه ای میگیرم؟
    استوار دو تا ستوان سه ....
    ارتش فقط ستوان سه .. ناجا بیشتر استوار دو و یک و تعداد بسیار کمی ستوان سه

سلام دوستان

بنده متولد 69 هستم / میخواستم ببینم اگه بتونم از طریق جانبازی بابام معافیت بگیرم، دو ماه آموزشی رو باید برم یا اینکه اونم نمی خواد برم؟(در واقع طبق قانون جدید باهام رفتار میشه یا قانون قبلی)

P.S:در ضمن تا الان معافیت تحصیلی داشتم و سال آخر ارشد هستم و اواخر بهار سال دیگه به امید خدا تمومه

پیشاپیش ممنون
    بله فقط معافیت پزشکی اموزشی ندارد و سایر معافیت ها دوره اموزشی را میگذرانند

tapatalk
    Last edited by SNOW PATROL; 16-12-2013 at 00:05.

2. 3 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه :
    من امسال ارشد شرکت کردم سربازیم باید برم میخواستم ببینم من اگه سربازیمو برم و وسطش کنکور قبول بشم میتونم معافیت تحصیلی بگیرم بیام دانشگاه؟ یا اگه امسال نشد سال بعد دوباره شرکت کنم. منظورم اینه که برای معافیت تحصیلی حین خدمت مهم نیست که چقد از پایان سربازی باقی مونده؟ و اینکه اگه من معافیته رو حالا بگیرم بعد اتمام تحصیل سربازیمو تو همون محل قبلی باید ادامه بدم یا نه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

1 اعزام

من 1/10/92 نیروی هوایی سپاه اردکان اعزام میشم.لیسانس کامپیوترم و دوره تکمیلی بسیج رو هم گذروندم.
    می خواستم از دوستان بپرسم که همون دوره تکمیلی برای آموزشی کفایت می کنه یا نه؟ و اینکه اگه کفایت می کنه من باید چند روز اردکان باشم؟ و اینکه من میتونم با ماشین شخصی خودم بیام یا نه؟
    آیا یگان رو مرکز آموزش مشخص می کنه ؟
    از دوستان اگه کسی هست که 1/10 اردکان باشه با هم هماهنگ کنیم تا تنها نباشیم
    Last edited by shapoor1; 16-12-2013 at 01:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من 1/10 اعزامم،فرماندهی انتظامی خراسان رضوی افتادم (یعنی مشهد ؟) همه میگن نیروی انتظامی خیلی سخته بعدش میندازنت لب مرز :(( بعضی هم میگن چون معاف از رزمی مرز نمیندازنت؟!
    دوستان تو سربازی میشه اعتراض کرد به معافیت(پاهای پرانتزی 5/9 سانت)؟ در کل میگن نیروی انتظامی پوست میکنه :(( مدرکم فوق دیپلمه!! راستی یه سوال دیگه توسربازی مسئولیت(مثل اداره،ماشینو... قبول کنی خوبه یا نه ؟
    شرمنده خیلی سوال پرسیدم منتظر نظراتتون هستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من 1/10/92 نیروی هوایی سپاه اردکان اعزام میشم.لیسانس کامپیوترم و دوره تکمیلی بسیج رو هم گذروندم.
    می خواستم از دوستان بپرسم که همون دوره تکمیلی برای آموزشی کفایت می کنه یا نه؟ و اینکه اگه کفایت می کنه من باید چند روز اردکان باشم؟ و اینکه من میتونم با ماشین شخصی خودم بیام یا نه؟
    بله کفایت میکنه و یک تا چند روز ممکنه نگهت دارن. میتونی خودت بری ولی ماشین و کجا میخوای بذاری؟ تو پادگان که راه نمی دن!

سلام دوستان
    من 1/10 اعزامم،فرماندهی انتظامی خراسان رضوی افتادم (یعنی مشهد ؟) همه میگن نیروی انتظامی خیلی سخته بعدش میندازنت لب مرز :(( بعضی هم میگن چون معاف از رزمی مرز نمیندازنت؟!
    دوستان تو سربازی میشه اعتراض کرد به معافیت(پاهای پرانتزی 5/9 سانت)؟ در کل میگن نیروی انتظامی پوست میکنه :(( مدرکم فوق دیپلمه!! راستی یه سوال دیگه توسربازی مسئولیت(مثل اداره،ماشینو... قبول کنی خوبه یا نه ؟
    شرمنده خیلی سوال پرسیدم منتظر نظراتتون هستم
    برو حتما کمیسیون و معاف از پست بگیر! توی سپاه مدرک نظام وظیفه رو قبول ندارن پست با باطوم میدن ولی اگه نامه کمیسیون سپاه داشته باشی که معاف از رزم نوشته باشه حله ! اگه میتونی بنداز عقب دو ماه برای برج 12 و اگه شد با کمی پارتی از جایی پذیرش بگیرک ه نیرو انتظامی نیافتی ! هرچند ممکنه بگن چون کد خوردی دیگه نمیشه کاریش کرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی اطلاع داره خدمت در نیروی زمینی به چه صورت هست؟یکم اطلاعات میخوام .ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

با سلام

اطلاع از وضعیت سربازی با یک پیامک

http://news.bazarekar.ir/01/Fa/News/News.aspx?nwsId=223810

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام.

دوست عزیز فکر میکنم شما باید برید سپاه مرکز استانتون و گواهی دوره تکمیلی و گواهی دوره های مقدماتی بسیج رو ارائه بدید تا براتون گواهی "کفایت از آموزش" صادر کنن(البته علاوه بر اصل گواهی ها ، کپیشون رو هم میخوان و همینطور کپی کارت ملی و شناسنامه). فکر نمیکنم خود گواهی دوره تکمیلی رو پادگان قبول کنه.نیروی دریایی سپاه که اینجوری هست.شاید نیروی هوایی سپاه هم همینطور باشه.

پیشنهاد میکنم سریعا در این مورد پرس و جو کنید.احتمال زیاد باید این کار رو انجام بدید.

موفق باشید.
    Last edited by /.,zxc; 16-12-2013 at 12:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان این سوال منم هست.

یگان رو پادگان آموزشی مشخص می کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

باسلام وتشکر ،
    من سوالم با پیامک جواب نداره

کسی قبلا تو عقیدتی سیاسی خدمت میکرده(امریه)
    الان بنا به یه سری دلایل سازمان بازرسی ایشون رو از عقیدتی سیاسی به نیروی زمینی میخواد بفرسته
    خدمت در نیروی زمینی خیلی سخته؟اگه کسی تجربه ای داره یا چیزی در مورد نیروی زمینی داره بگه لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •